Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Rage47, Scarletiel és Rony949! Köszönöm a válaszokat szerintem mindenképp beszerzem! A leírtak alapján nagyon felkeltette az érdeklődésemet a dolog. Amúgy is szeretem az ilyen ,,lazulós" rengeteg órát beleölős játékokat. Pláne hogy itt ha jól értelmezem szinte teljesen szabad kezet kapsz mindenben.
Egyáltalán nem bántam meg ezt a Switch vásárlást! Annyi a játék hogy egy élet kevés lenne kimaxolni őket.
Itt van már hozzá 8 játékom de TV-re még egyszer sem kötöttem. Hihetetlen hogy mekkora varázsa van ennek a hordozhatóságnak! Még így hírtelen az Animal Crossing mellett egy Lego Harry Potter játékon gondolkozok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyáltalán nem bántam meg ezt a Switch vásárlást! Annyi a játék hogy egy élet kevés lenne kimaxolni őket.
Itt van már hozzá 8 játékom de TV-re még egyszer sem kötöttem. Hihetetlen hogy mekkora varázsa van ennek a hordozhatóságnak! Még így hírtelen az Animal Crossing mellett egy Lego Harry Potter játékon gondolkozok. 
koncsik
Sirandrish