Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Köszönöm a választ, sok mindennel egyetértek.
Néhány hozzászólásból sajnos nem lehet pontos képet kapni, ami "objektív" info van, megpróbáljuk az összefoglalóban feltüntetni. Szerintem ez más topikban is így van, mindenhol vélemények csapnak össze a hozzászólásokban.
A Switch megjelenéséig mindannyian hírekből, mások leírásából próbálunk a lehető legtöbbet megosztani egymással, sajnos egyikünk se számolhat be még gyakorlati tapasztalatairól a kütyüvel.
Off-olni, kedvenc játékot megbeszélni a "kocsmánkban" lehet (warez-t ott sem) - sokunknak van másféle konzolja is és jelenleg sajnos úgy néz ki, ez nem lesz hátrány a Switch mellett. Pl. Sirandrish-sal sem Nintendo-n játszunk egymás ellen... (coming out). De ez ő kutyáját legalább Linknek hívják, igaz én személyesen is találkoztam Zeldával
Biztos fura fajta a "N" rajongó, néha én is legszívesebben csak azt ordítanám a tükörbe: MIÉRT, Ó URAM, MIÉRT HAGYTAD?" amikor az amiibo-imat rendezgetem. Ez van, köszönöm a megértést, jövő héten újra jelentkezünk "koncsik psychoaffektív tünetei a N kapcsán" című műsorunkkal.(#1477) cactuar: illetve Japánban fizikálisan is. Akkor most az a kérdésem, ha azt megszerezzük, a regionlock mentes Switchen hununkban is műxik majd?
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest