- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ldave
félisten
-
ayo
veterán
válasz
Petreszku
üzenetére
állítólag már kint van, itt egy UK link hátha
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Petreszku
üzenetére
Próbáld ki ezt, vagy/és keress rá itt a fórumban a system transfer szópárosra. Ha ezután sem akar menni, akkor majd kitörpölünk valamit (elöljáróban annyit, hogy a transfer nem átmásol, hanem átmozgat minden adatot, tehát a forrásgépről el fog tűnni minden).
-
ldave
félisten
válasz
Petreszku
üzenetére
Transfer-t kell csinálni a régi és az új gép között. Szóval a sikeres átköltözéshez nálad kell hogy legyen egyszerre a két gép. A Transfer során pontos utasításokat ad a 3DS, hogy mit csinálj az SD kártyával és tartalmával, de a lényeg az, hogy a régi gépről a kártya adatait felmásolod egy PC-re, majd onnan rámásolod az új gép kártyájára.
-
adalbert1
veterán
válasz
Petreszku
üzenetére
Akikkel eddig beszéltem azoknak tetszett az új konzol, elégedettek voltak váltás után (itt is volt róla szó, ha kicsit visszaolvasol). Szerintem sok New3DS only cím nem lesz, ugyanis sima 3DS-ből a sokszorosát adták el, magukkal tolnának ki játékeladások terén, ha a kisebb bázisra készítenének csak játékokat.
Én is tervezem előbb-utóbb a váltást, csak kicsit drágának tartom az új gépeket, és egy esetleges áresésig a régivel is bőven elvagyok.
-
boost
veterán
válasz
Petreszku
üzenetére
Nem jelentősen jobb, és nem jön rá jelentős számú csak új 3DS cím, de mégis jobb konzol. Kis apróságok de összességében jobb élményt ad az új, mint a régi, kb mindenben. Szóval, ha nem igazán számít a lóvé, akkor az újat vedd meg, ha meg igen, akkor egy régi használtat, occón, kb féláron, mint az új újonnan.
-
RangerFox
veterán
válasz
Petreszku
üzenetére
1.: Neked kell eldöntened.
2.: Nem igazán várható, úgy egy maroknyi cím lesz New exkluzív, akár még régen a Dsi-nél.
3.: Specifikáció fent van a neten, ne legyél lusta keresgélni.... Amúgy jobb 3D élmény, ergonómia, gyorsabb, kicsinél cserélhető hátlap a lényegi különbség. (Legfontosabb hogy gyorsabb lett)
4.: Utolsó kérdést nem értem, akkora ugrás viszont nincs a kettő között mint pl egy Ps3 és egy Ps4 között
-
SzDavid99
tag
válasz
Petreszku
üzenetére
Szia!
Én 2DS-el használok egy NFC Reader/Writer kiegészítőt és tökéletesen működik. Össze sem kell párosítani a géppel, automatikusan érzékeli, ha a közelében van. Csak meg kell rajta nyomni a bekapcsológombot, és kész. (Két ceruzaelemmel működik egyébként, ami a csomag része(!))
Itt találsz egy listát a kompatibilis játékokról és az azokkal használható figurákról.
-
PHM
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.