Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltincs
tag
válasz
SmallWill
üzenetére
Milyen játékokat ajánlotok a gépre? Most a Monster Hunter Stories pörög, de már a vége felé járok, előtte az ultra sun, meg a pokémon y ment, 3 zelda is meg van hozzá, de még nem szántam rá magam, mert a BOTW-TOTK után biztos nagyon más lesz (egy-kettőbe már belenéztem), addig viszont játszanék másokkal. Tudom, mindenkinek más a jó játék, de érdekelne a véleményetek, mit érdemes kipróbálni, ami a gépen pláne jó. Most egy kicsit belefáradtam a virtuális szörnyekkel való harcba

Bocsi, véletlen volt válasz, nem neked ment. -
sm4e86
csendes tag
válasz
SmallWill
üzenetére
Az Ocarina of Time 3D a Nintendo 64-es eredeti játék javított változata. Én is imádom!
Érdekes történet a tokokkal kapcsolatosan. Mert láttam, franciát meg olaszt is. Nekem német és holland borítós játékaim vannak, és szeretem mindet.
Szerényen jelezném, hogy a nyelvtanulós azok halmazát erősítem, akik szeretik a német nyelvet. Mondjuk ebben pont a Nintendo segített be, hiszen az eredeti forgalmazótól a Stadlbauertől sokáig német borítóval jöttek a játékok, és azt hittem, hogy a Nintendo nyelve a német.
-
-
sm4e86
csendes tag
válasz
SmallWill
üzenetére
Én azt gondolom, hogy pont most érdemes vásárolni, mert egyre kevesebb a használható példány, így az áruk csak még feljebb fog menni.
Személyes tapasztalatom szerint úgy kell vadászni a jobb ajánlatokat. Néha járok retro vásárokra, és elképesztő árakat határoznak meg egy-egy játéknak, konzolnak. Azt látom, hogy aki tisztában van a játék értékével, azt pénzt akar belőle látni.
-
sm4e86
csendes tag
-
sm4e86
csendes tag
válasz
SmallWill
üzenetére
Köszönöm!
Egy része abból jött össze, hogy a Media Markt alaposan leárazott játékokat, mert a Stadlbauernél nem lehetett visszáruzni, és mivel Magyarországon nem (volt) annyira kelendő a Nintendo, ezért senkinek. Én meg 2-3000 forintért köszönöm a lehetőséget. 
Amivel mindenkit meg szoktam botránkoztatni, az a Pokémon HeartGold, amit 1.199 forintért (!!!) vettem, mert a Tesco elírta az árát.
Én is elégedett vagyok a gyűjteményemmel, és egyébként ezért nem is vágyok annyira Switch 2-re, mert ezeknek is legalább a felét nem vittem végig.
Ami a Captain Toadot illeti, amennyire nagy gyűjtő vagyok, mind a három kiadást megvenném. Már csak azért, hogy összehasonlítsam az egyes kiadásokat. De biztos nagyon jó. Jópofák voltak a Toad Brigádok a Super Mario Galaxy 2-ben.
-
válasz
SmallWill
üzenetére
Nincsen hatalmas gyűjteményem, de viszonylag hamar szedtem össze ezeket, viszont egy ideje nem is bővült sajnos.
Csak pár éve ugrottam be a 3DS témába, pár éve még itt a topiklakóknál érdeklődtem eladó gépről, mert akkoriban sem volt semmi a használtpiacon.
Aztán kitujda miért, hirtelen elkezdtek megjelenni aprón / egyéb helyeken a gépek, játékok, onnantól kezdtem rá lecsapni rájuk.Volt még pár játék, ami megfordult nálam, de eladtam azokat, viszont utólag bánom is, pl. RE Mercenaries vagy Fire Emblem Awakening, illetve volt még egy eredeti fekete 3DS, viszont nem volt hozzá meg a doboza, ezért túladtam rajta.
-
sm4e86
csendes tag
válasz
SmallWill
üzenetére
Hát igen, mert a Nintendo nem a legismertebb márkák közé tartozik Magyarországon. De önmagában az meglepő lehet valakinek, hogy nem telefonon játszik, hanem kézikonzolon.
Sőt! Önmagában ma már az is furcsa, hogy valaki nem telefonozik az utazása során... Én például tegnap vonaton hazaúton hordozható DVD lejátszón néztem a Lilo és Stitch animációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Heatpipe / hőcső házilag
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Tanuljunk angolul!
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Konkrét ajánlatról egyelőre nincs tudomásom.
Dr.F.E.R.I.