- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
TheTruth
üzenetére
A DS csak úgy tömve van jobbnál jobb kaland/rpg-el.
Az FF4 nekem kicsit csalódás volt, de a karakterek és a történet evlitte a hátán a játékot, a FF
C-s sorozatot nem próbáltam még, Zeldákat se próbáltam.The world ends with you: egyike azon játékoknak ami miatt megvettem a DS-t, kedvencem is, maximálisan kihasználja a DS minden lehetőségét (dual screen, mikrofon, touchscreen). Egyszeűen zsenális az egész, a karakterek, a történet, a zene, egyedül a harcrendszert kell megszokni, máig van pár pin amit igazából nem tudok rendesen kezelni.
SMT: Devil survivor: másik kedvenc, sztori és szereplők szintén 10/10, harcrendszer szintén, csak ajánlani tudom, bár nem realtime és csak USA-ból szerezhető be, de ebay-en ez nem gond, akár postaköltség nélküli eladót is lehet találni.
Etrian Odyssey-k és SMT: Strange journey: körökre osztott kalsszikus dungeon-crawlerek, igazából semmi extra. EO-knál a kasztrendszeren a hangsúly, SJ-nél pedig a démonok begyüjtésén és fejlesztésén (pokemon style
)DQ9: szintén nem realtime, de majdnemhogy kötelező. Mondjuk nekem nem tetszett a "hagyományos" parti hiánya, de ennek ellenére simán megéri az árát, heti szinten jönnek ki hozzá új küldik, amiket netről lehet letölteni.
Nem RPG-k, de a Prof Layton játékokat is nagyon jók, nemsokára jön ki a 3. rész. Kaland és puzzle olyan formában ahogy még senki nem csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Banggood
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S (1TB) lemezes eladó!
- PS5 PRO Playstation 5 PRO Új, hibátlan garanciális!
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
C-s sorozatot nem próbáltam még, Zeldákat se próbáltam.
)
Dr.F.E.R.I.