- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berencsimark
csendes tag
Helló újra az lenne a problémám hogy ha mozog a képernyőm a ds-en a (felső) akkor befehéredik teljesen persze ha leghátrább állítom vagyis szinte -ba tehát nem alp állapotba akkor szép és jó mint amilyennek kell lennie eredetileg de most már oylan problémák is vannak hogy néha csak kikapcsol magától. Külföldi honlapokon utána olvastam és nagyjából annyit értettem meg hogy a ki be kapcsolódás is amiatt lehet hogy a felső kijelzőben a szalagkábel(nem tudom pontosan így hivják -e) meghibásodott ami mondjuk leejtés miatt is lehet, amit nem tartok lehetetlennek mert már egyszer a hugom is leejtette
meg amúgy is használtan vettem. Szóval ha tényleg a felső kijelző a hibás akkor megoldaná a problémámat egy felső kijelző csere? Ha a csre megoldja azt el tudom végezni vagy szakembert kell keresni? mert már találtam neten több helyen is eladó felső kijelzőt de nem tudom a közelben van e olyan aki ért a ds-hez profi módon.Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Call of Duty: Warzone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- Sorozatok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg amúgy is használtan vettem. Szóval ha tényleg a felső kijelző a hibás akkor megoldaná a problémámat egy felső kijelző csere? Ha a csre megoldja azt el tudom végezni vagy szakembert kell keresni? mert már találtam neten több helyen is eladó felső kijelzőt de nem tudom a közelben van e olyan aki ért a ds-hez profi módon.Előre is köszi a választ.
Dr.F.E.R.I.