Hirdetés
Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, nagy rajongója vagyok az NFL-nek. Szinte minden meccset láttam amit a sport tv közvetít, de az utóbbi 1 hónapban megkezdtem a dolgozó emberek világát, azóta sajnos sok meccs kimarad.
kedd reggel mikor felkelek akkor megnézem élőben a meccs 3. negyedét aztán ha látom hogy jó a játék akkor este felvételről az 1-2 negyedet. 4. negyedet már akkor se tudom, mert rohadt fáradt vagyok meló után.
Kéne kérvényezni, hogy emberi időben ismételjenek megint. Volt hogy 18h-i kezdettel adtak meccset keddenként. Meg kár hogy állandóan olyan meccsek vannak, amikben csak a hülye kommentárok kedvenc csapatai játszanak.
Ja, kedvenc csapataim: Patriots, Falcons, Raiders, Packers
akiket nem kedvelek: Colts , Eagles
Ezek a sorrendjeim
New Englandet pedig nem a Brady vezeti. Nagyon nagy irányítónak és sportembernek tartom, azonban ott Bruschi, Harrison fogja össze a csapatot. Bruschinak nem kis sérülése volt, meg műtétja és mikor látta hogy vergődik a csapat, visszajött és lásd, azóta megy megint a szekér. Ezt a szezont is megnyerte volna a Patriot ha nincs ennyi sérülés.
Azonban ez az esztendő a sérülésekről szól szinte minden csapatnál, rengeteg kulcsjátékos esett ki egész szezonra. Csak azt a buzi Manninget nem darálja be senki, pedig ott durranna ki a colts lufija, lásd a másik unfav. csapatomnál, az Eaglesnél
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
ne siránkozz, emlékezz. 4 éve nyertünk aztán kimaradt egy év, majd megint nyettünk 2x. Most is hagyjuk, hogy vki más nyerje a sb-t de majd jövőre megint a mienk
Amúgy a jax ellen qrva nehéz lesz szvsz. A colts is megizzadt ellenük.
Amikor láttam a Petriots ellen játszani a Coltsot én akkor megmondtam az összes havernak, az egyiknek pont a colts a kedvence, hogy ők nyerik az sb-t hacsaknem megsérül a manning gyerek
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
A szombati blikkben olvastam egy érdekes cikket.a világ 5 legjobban fizetett sportolóiról.
1. tiger woods:19,2mrd ft/év
2. Schumi 14,5 mrd ft /év
3.Michael Vick 8mrd ft/év
4. Shaq 7,1 mrd ft/év
5. Beckham 6,9 mrd ft/év
Azon lepődtem meg, hogy senem manning senem Bradyhanem Vick a legjobban fizetett NFL játékos.
Mondjuk éppen most volt róla szó hogy Brady kérte a fizuja csökkentését, hogy meg tudjanak tartani 1-2 kulcsjátékost. Most is bebizonyította mekkora ember ő. -
Zoty4
őstag
Hát igen a hideg jól jöhet, de azért ha felgyógyul Big Ben akkor nem lesz ilyen könnyű ellenfél a steelers sem. Meg azért pitsburgben is hozzá vannak szokva a fagyhoz.
A jax meg idén nagyon jó. Sokat kéne nyernünk, hogy sokáig otthon játszunk. Ha tudnánk hozni a hátra lévő meccseket, még szerintem a volna esély a konferencia döntőre is. -
-
Zoty4
őstag
tudjátok milyen videot szeretnék megszerezni?
-a patriots-colts meccsen adták le a meccs közben.
mastercardosat. Manningel forgatták. hogy manning évi fizuja ennyi millio dollar. sponzori fizuja ennyi millió dollar, nyerni a foxboroban, megfizethetetlen.
-falcons játszott vki ellen, akkor is volt a vickről egy kis videoanyag, klassz rap szám ment alatta és nagyon ott volt az egész.
-zenéből meg a chargers hímnusza kéne vagy mi, nagyon ütős az a zene, (akkor játszák amikor td-t érnek el)
De honnét lehet ezeket megszerezni? -
Zoty4
őstag
Mintha olvasnák a sport tvnél a fórumot
18:00 Amerikaifutball
NFL, 15. játékhét, Baltimore-Green Bay
Végre nem este 8 után van a meccs.
Hajrá Packers
Jó volna már egy NE Patriots meccset is látni -
Zoty4
őstag
persze ilyen meccseket nem adják, képzelem milyen lesz a wash-dallas, tuti uncsi lesz. Na nem mintha fent tudnék maradni. Na megyek alvadni holnap megtudom mik történtek. Go chargers, remélem megverik a coltsot
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
most értem haza a melóból, nem is láttam az esti meccset. Ha maj SB-t játszik a patriots akkor meccs után megyek melóba Addig alvás
látom ti nagyon vágjátok ezt a játékot, meg hogy ki wild card meg mi a túró, na ennyire én nem értem a rendszert.
Hihetetlenül örülök a Colts vereségének Utálom azt a nyálas képű Manninget
Jaguars éppen hogy megverte azt a szar San Franciscot, azért ez sem kis meglepi. Tippelnem kellett volna vagy 20pontot mondtam volna a 2 csapat közé.
Más, még tegnap előtt:
Tampa bayt kicsit megvertük
Ha így játszik a csapat, még a végén 4 SB győzelem 5 év alatt , de jó is volna -
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórumozónak
és a New England Patriotsnak
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
én ma néztem a charlton-arsenal és chelsea- fulham mecseket. 2 tizenegyest nem adtak meg, csomószor lesen állították meg a játékosokat ami nem volt az és elegengeték ami az volt. KB egy szabvány meccsen : 10-15 kisebb-nagyobb hiba van. Persze van hogy szinte semmi és van hogy ''szemüveget a bírónak''
-
Zoty4
őstag
Sőt a kiscsapatok ellen meg szinte állandóan fújnak. lásd MU-Loki vagy bármely kelet vs. nyugat európa meccset a bl-ben.
Szal ezt kéne bevezetni a soccerben is, hogy engedjék tovább a helyzeteket, stb. Műesés se volna. Aki be akarja csapni a bírót hamar kiderül és tuti a sárga lap. Letisztulna a játék.
A negatívum, rengeteget áll a játék -
Zoty4
őstag
Rohadt jó meccs volt, csak kicsit egyoldalú, bár hogy a fav csapatom játszott és nyert, nem bánom
Anulu, még 1 meccset nyerni kell, kivel játszunk a kövi körben?
Cincinatinak meg ki kellene kapnia
Tedy Brusci remélem felépül, nélküle nem megy a csapatban, a jelenléte is fél győzelem, doppingolja a csapatot -
Zoty4
őstag
Anulu és Tomika kitombolták magukat, szerintem még most is alukálnak
-
Zoty4
őstag
válasz tiv61us #1297 üzenetére
az szánalmas szerintem, hogy akinek semmi gondja nincs az életben, max hogy melyik suliba menjen, meg milyen kocsit vegyen, öngyilkos lesz, vagy pl: popstároknál drogizik kőkeményen, ittasan vezet és belehal stb. A nagy jóban nem értékelik az életüket. Ezt neveztem szánalmasnak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest