- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
mahatma
aktív tag
Wallace mondjuk jól futkosott, és Morris is jobb volt mint az eddigi meccsein, de nagyon kell már Alexander. Remélem hétvégén már tud játszani. Kovács Sanya nem lenne rossz, de az állandó védekezésmagyarázata teletömi az ember fejét, főleg h néha nem is arról volt szó.
Hétvégén megyünk a Jacksonville-be, Leftwich ellen nyertünk otthon, de ez a Garrard gyerek jobb, így sima vereség lesz a csoportriválistól, na nem mintha a PO-ról álmodoznék... -
Fáraó
őstag
Vasárnap játszik a Rams a Seahawks ellen a TV-ben
Jó meccs lesz, most a Kosoknak győzniük kell! Érzem hogy megverik a SB döntő vesztesét!!! -
petey
tag
válasz
mahatma #3791 üzenetére
Seattle-n nagggyon meglátszik hogy nincs SA, gyk, futójáték nem volt. Seneca szerintem nagyon jó QB, de Hasselback viszont olvassa a játékot, simán megdobott volna még 3 TD-t. A Raiders védelme, -nem tudom ki mondja hogy nem jó-nagyon összekapta Bob Ryan. A Pass D-jük asszem a 2. volt a ligában. de a futás elleni védelmük is jó volt szerintem. Lásd az uccsó perces Goal Line standjüket. Ami gáz az az Offense. Walter sztem jó QB-vé fogja magát kinőni. Csak ez a hülye Faragó állandóan azt mondta hogy kiszorította Brooks-t, pedig sérült a szerencsétlenje
dehát ez várható volt hogy a magyar közvetítések színvonala csapnivaló
pláne Kovács Sanyával.
Ami nagyon rossz a Oaklnadnél az az a Oline. 4 DL lerusholta az egészet.
-
VectorworksH
tag
-
Fáraó
őstag
Szerintem sokat számított a zuhogó eső is, de a Seahawks-ot nem nagyon befolyásolta. Hazai pálya, megszokott eső?
Azért a Raiders védelme ott volt! -
mahatma
aktív tag
elég csalódás volt a Seattle játéka, az első play után azt hittem jobban fog menni a szekér. ezek után 3 yardról csak egy FG. mondjuk összekapta magát az oaklandi D, de akkor is, ennél többet vártam. A Raiders O, meg hát, elég gyengusz, Walter nem lenne rossz, de ilyen nyomás alatt nem lehet dobálni rendesen, futni meg nem nagyon tud. Randy Moss kicsit visszavehetne, mert tegnap szépen cserbenhagyta a kispajtásait.
Én ezek után már nem tudnék SB esélyest mondani. Egyik héten pazarul játszik egy csapat, a következő héten meg egy érthetetlen vereség, pl. Carolina, Denver stb. Cinci csalódás, már nem várom őket döntőbe. Még 4 forduló, és kb. látszani fog a rájátszás. -
petey
tag
-
F-ECT$
titán
Nyert a Colts. Tisztára az van, ami már évek óta: túl korán vannak csúcsformában, és a végére el fognak fáradni
-
petey
tag
válasz
tiv61us #3785 üzenetére
jah, elég toto gyilkos hétvége volt.
A minnesota-sanfran mekkora meccs volt te atyaég....
lehet hogy a régi, 25 évvel ezelőtti mezek okozták amit viseltek a srácok( 85-ös emlékenap) de ilyen védelmet még ebben a szezonban nem láttam tőlük. 3 ponton tartani az ellenfelet azért, pláne a Vikingeket...
most talán megfogjuk a Lionst és az a vicces hogy még így isl lehetünk NFC WEST elsők -
Fáraó
őstag
Háát a Steelers lufi teljesen leeresztett a végére, hiába a personal best Big Ben részéről...
A Colts Patriots meccset én is megnézném, de menni kell aludni, holnap munka van, munkából fizetés, fizetésből internet és kábeltv, amin keresztül jön az amerikai foci. Olyan ördögi kör, nem?
-
tiv61us
őstag
na, ugy nez ki ez a meccs es az agesz szezon is vegleg elszallt a steelersnek
johet a nagyderby 8-tol
Brady-Manning
hat hogy meg a minnesota is ki tudott kapni az SF-tol
hat voltak meglepo meccsek a heten
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
Csiresz #3782 üzenetére
Én is néztem, tényleg nagyon jó volt! A Miami hatalmasat alkotott a szép játékával!
Sajna a Rams tényleg kikapott, megint bénák voltakRemélem a Seattle-t az Oakland elkalapálja és nekik is 4-4 lesz.
Ben ma nem rossz, de a Denver is jól játszik. Igazán élvezetes!
Nagyon szakadozott a TVU Playeren a Rams mérkőzés. Bár Low csatorna volt nem lehet ilyenkor a minőségen javítani -pl. vmi letöltésvezérlővel?? -
Csiresz
csendes tag
Ez igen, le a kalappal a Delfinek előtt, gyönyörűen csináltak Macisajtot az ellenfélből!
-
tiv61us
őstag
hat aki teheti nezze meg a dallas- washington meccs utolso 2 percet...
ez nem vot' semmi
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
hat, egy ajszalnyial kikaptunk.....
remelem a steelers es este a Colts hz kis vigaszt
egesz jo a dallas -washington meccs
nagyon uzdenek es meg minden lehet
ja s erik a fordulo meglepetese, amit olt szerencsem megjosolni
chicago -miami -
Fáraó
őstag
Dolphines vs. Bears van a CBS-en. Pontosan mennyi is az időeltolódás?
-
petey
tag
Na az én pick-jeim
Dallas at Washington
Green Bay at Buffalo
Miami at Chicago
Atlanta at Detroit
Kansas City at St. Louis
Houston at NY Giants
New Orleans at Tampa Bay bocsesz Tiv tata
Tennessee at Jacksonville
Cincinnati at Baltimore
Minnesota at San Francisco
Denver at Pittsburgh
Cleveland at San Diego
Indianapolis at New England soka sérült a Coltsnál, de sztem behúzzák
Oakland at Seattle -
Zoty4
őstag
válasz
tiv61us #3775 üzenetére
Miért is vagyok trombitás
Drukkolok a Tampának, mégha múltkor le is húztak, mert fogadtam rájuk, remélem most jobbak lesnek.
Coltsot nem csípemPatset igen. Go pats
Már vágom
az a netszolgáltatóm (mármint a chello a upctőlde ezt kb 1 éve megvitattuk
Már régóta phztam csak haver nevén közösen, miutn összevesztünk egy cseppet akkor csináltam ezt az accot, és nem jutott semmi okos az eszembe így lett az akkori dc-s nevem ide beírva
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
Na figyejje trombitas
az a helyzet hogy en nagy Bucs drukker vagyok, de mindig van kozeli csapatom
tavaly meg Carolinaban eltem igy huzok a panthers fele is
a steelers mindig is masodik csapatom volt, mert kell egy tradicionalis csapat is az embernek
namost miutan elkolktoztem Indianapolis itt van masfel orara, ugyhogy most nekeik is drukkolok, mert ebben az allamban KY semmi nincs ami szamit/kosar, hoki, foci , baseball,
raadasul az edzojuk Dungi aki a mi edzonk volt, igaz nem vele nyertunk SB-t hanem mikor elment
szoval most Colts=os is vagyok
tuti nagy derby lesz, mennek is a tippek, volt szavazasaz NFL-en, sok tizezer ember mondta, hogy most veszti el a veretlenseget a Colts
meg hat ket bnagy iranyito /QB/
szoval sory, de a colts fele huzok
de GO BUCS!!!!
es nem lleszek szomoru ha a a Patriots nyer, oket is csipem -
tiv61us
őstag
na es akkor a tuti:
Atlanta at Detroit 1:00 p.m. 153 119
Cincinnati at Baltimore 1:00 p.m.
Dallas at Washington 1:00 p.m. 125 123
Green Bay at Buffalo 1:00 p.m. 107 110
Houston at N.Y. Giants 1:00 p.m. 143 147
Kansas City at St. Louis 1:00 p.m. 152 117
Miami at Chicago 1:00 p.m. 144 ez lesz a meglepi
New Orleans at Tampa Bay 1:00 p.m. 122 181
Tennessee at Jacksonville 1:00 p.m. 146
Minnesota at San Francisco 4:05 p.m. 143 125
Cleveland at San Diego 4:15 p.m. 107 110
Denver at Pittsburgh 4:15 p.m. 147 123
Indianapolis at New England 8:15 p.m. 130
Monday, Nov. 6
GAME TIME SIRIUS Radio
AWAY HOME
Oakland at Seattle -
petey
tag
igen. letöltöd oszt' jónapot. Katt a FOX-ra pl. és már jön is a stream.
Ilyen barátnőt hol lehet szerezni?
ok, a sorsolás a következő.
- A csapat a saját divízióban levő csapatokkal játszik otthon és idegenben.(6 meccs)
- Játszik egy saját konferenciában levő, másik divízióban levő csapatokkal is egy 3 éves rotációs ciklusban /2 otthon, 2 idegenben (4 meccs)
- Játszik egy másik konferenciában levő, másik divíziós csapattal egyszer 4 éves rotációs ciklusban/2 otthon 2 idegen (4 meccs)
- Végül játszik 2 meccset a saját konferenciájában 2. helyen végző csapattal/1 otthon 1 idegen (2 meccs)
REmélem érthető
pölö idén:
Intraconference
AFC East v. AFC South
AFC North v. AFC West
NFC East v. NFC South
NFC North v. NFC West
Interconference
AFC East v. NFC North
AFC North v. NFC South
AFC South v. NFC East
AFC West v. NFC West
RAMS Schedule:
2006 Regular Season
Date Opponent Time TV Score Recap
Sun. Sept. 10 Broncos 12 pm CBS W, 18-10 Recap
Sun. Sept. 17 @ 49ers 3:05 pm FOX L, 13-20 Recap
Sun. Sept. 24 @ Cardinals 3:15 pm FOX W, 16-14 Recap
Sun. Oct. 1 Lions 3:05 pm FOX W, 41-34 Recap
Sun. Oct. 8 @ Packers 12 pm FOX W, 23-20 Recap
Sun. Oct. 15 Seahawks 12 pm FOX L, 28-30 Recap
Bye
Sun. Oct. 29 @ Chargers 3:05 pm FOX L, 24-38 Recap
Sun. Nov. 5 Chiefs 12 pm CBS TBD Recap
Sun. Nov. 12 @ Seahawks 3:15 pm FOX TBD Recap
Sun. Nov. 19 @ Panthers 12 pmF FOX TBD Recap
Sun. Nov. 26 49ers 12 pm FOX TBD Recap
Sun. Dec. 3 Cardinals 12 pm FOX TBD Recap
Mon. Dec. 11 Bears 7:30 pm ESPN* TBD Recap
Sun. Dec. 17 @ Raiders 3:15 pm FOX TBD Recap
Sun. Dec. 24 Washington 12 pmFOX TBD Recap
Sun. Dec. 31 @ Minnesota 12 pmFOX TBD Recap -
mahatma
aktív tag
megtaláltam hogyan számítják a passer ratinget, hátha érdekel valakit
[link] -
mahatma
aktív tag
Hogyan sorsolták össze a csapatokat -ezt még nem értem sok máson kívül?
a sorsolásnak nincsen kimondottan szabályozott része. igyekeznek olyan csapatokat összehozni, amelyek az elmúlt években nem meccseltek vagy csak nagyon régen. természetesen a divizión belül mindenki játszik mindenkivel. de keresek mindjárt egy erre vonatkozó szabályt, hátha... -
Fáraó
őstag
Uh, bakker! Ilyet még nem használtam! Az internet az Ch*ll* 3000/512-es 40GB-os határral, szóval az gondolom jó lesz. Akkor egyszerűen letöltöm a legújabbat, a bétát, és azon keresztül nézhetem is? Most munkába vagyok, este meg vendégségbe, de holnap szerintem telepíteni fogok
. Ha lesz kérdésem biztos hogy benézek holnap du. Egyébként a meccseket a barátnőmmel nézzük, teljesen megszerette a stílust, azt mondja hogy ez izgalmasabb és jobban szabályozottabb mint az európai foci. Én örülök az Ő és az NFL stílusának is!
Egyébként az NFC West riválisai az AFC West csoportbeliek? Hogyan sorsolták össze a csapatokat -ezt még nem értem sok máson kívül?
Köszi az infókat! -
tomika
aktív tag
Na jöjjön a 9. hét!
Imádom ezt a sportot!
Dallas at Washington
Green Bay at Buffalo
Miami at Chicago
Atlanta at Detroit
Kansas City at St. Louis
Houston at NY Giants
New Orleans at Tampa Bay
Tennessee at Jacksonville
Cincinnati at Baltimore
Minnesota at San Francisco
Denver at Pittsburgh
Cleveland at San Diego
Indianapolis at New England
Oakland at Seattle -
petey
tag
Hali, vagy előfizetsz a streamtv-re, és akkor lehet majdnem minden meccset látni, de ugye pénzbe kerül
vagy ezen nézed. [link] jön rajta FOX,CBS,NBC,ESPN1-2, stb.
A Rams meccseket néha adja, mert minden régióban más-és-más meccseket adnak.
pl SanFran összes meccse idén. Én SF drukker vagyok, szóval ti vagytok a nagy riválisok NFC Westben,és el is lettetek kalapálva, meg lesztek is.
A TVU playerhez ajánlott a jó sávszél, ill korlátozás nélküli net, mert kb 4-500MB-ot tölt le egy adás ideje alatt. -
mahatma
aktív tag
a legtöbben az internetes amerikai csatornákon nézzük a meccseket, a vasárnap 7-kor kezdődöeket. CBS,FOX stb. Az nem biztos hogy éppen Rams meccset fogsz látni, de láthatsz még egy plusz meccset a tv-s közvetítéseken kívül. Vannak még összefoglalók is stb. Késdobálót nem ismerek ahol ilyen meccseket nézhetsz, talán pesten a kokó féle champ vagy mi a turó, ott szoktak ilyeneket nézni, én sose jártam ott.
Vagy a neten torrenten tudsz leszedni meccseket. Erre linket nem tudok.
egyébként 7-1-gyel állok Madden 06-ban a Texans-szaligaz csíter vagyok, mert Holmgren playbookjával játszom
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Szia Mindenki!
Kb. egy éve nézem az NFL-t, már amit a magyar sportcsatornán lehet látni. Hol lehet megnézni a többi mérkőzést? Én spec a RAMS-nek szurkolok -4:3-as mutató szó szerint átlagos- és a csapat meccseit szeretném megnézni. Beülnék érte akár egy késdobáló kocsmába is de hol? Hol lehet ezeket a meccseket megnézni? Nálunk csak egyszerű kábeltelevízió van.
Van vkinek vmi ötlet? -
petey
tag
válasz
tiv61us #3748 üzenetére
haha, hát ez marha jó volt tiv
azért a soccert nem bántani mer ütökjará Milan
Colts-az egyik legjobb Oline, esélye sincs senkinek hogy Manning közelébe kerüljön.
A védelem gáz, szal ''szegény'' Peyton rá van kényszerítve hogy TD-t TD-re halmozzon
Dallas meccs...hááát, nem volt rossz, végignéztem. Ezek a Tehenészek marha egysíkú footballt játszanak, sajnos most a Carolina gyengusz volt és ezt kihasználták.
A Raidershez, nem rossz a QB-jük csak nincs tapasztalata.....meg offenseamúgy ok
-
tiv61us
őstag
na, vegig neztem a bovebb osszefoglalot a steelers meccsrol...
ha esetleg erre jarna valami egyszru gagyi soccerrajongo, akkor kb. a kovetkezo tortent
a steeleres kihagyott 2 11-est, amasodikat kapufara lote es a kipattanobol golt kapott
egyszer lukat rgtak a golvonalon
egyszer a sajatjukon
aztan az utolso percben 10 centirol mellelottek
a hosszabbitasban pedig egy szogletet 3 -rol fole fejeltek
az ellenfel a palyan volt es igy nyert 2-1re, de ha nincs a palyan valoszinu akkor is nyer 2-1-re
az viszont teny a steelers nagyon nehez hekyzetbe kerult igy, ez a 2 vereseg 2-5, a 4-3 helyett/ atlantaban is nyerhettek vona ''ha'' nekik kedvez sorsolas az OT-ben
igy eleg gaz
a Coltsot nem feltem, de lehet tenyleg jobb lenne ha egyszr legalabb kikapnanak mostanaban
ja, es ezt a ki mit akar bizonyitan felejtsetek mar el, itt minden meccsen nyerni akarnak akarmi a mutato
na este go Vikings! -
tomika
aktív tag
válasz
VectorworksH #3743 üzenetére
Nem láttam a meccset, de gondolom a győzelemben eléggé benne volt a sok turnover. 1 int és 2 fumble lost a Pantherstől. Jones is jól futott, ami nagyban megkönnyiti egy fiatal QB dolgát, ráadásul a Panthers offense is gyengélkedett, összvissz 204 yardot hoztak össze... szóval sehol sem volt a Carolina.
Pedig azt hittem behúzzák ezt a meccset... -
tomika
aktív tag
válasz
VectorworksH #3742 üzenetére
A Defense eddig is jó volt, de Manninget alapszakaszban nem igazán lehet kordában tartani... A Colts-ot túlpontozni (overscoring, ezt hogy lehetne magyarra forditani normálisan?) meg szinte lehetetlen, mégis sikerült nekik majdnem.
Kiváncsi vagyok mit kezdenek majd a Steelersel a következő fordulóban. -
VectorworksH
tag
Mi tortent ezzel a Romo gyerekkel?
1 INT, 1 TD, és nyertek 35-14-re.....
-
VectorworksH
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a Denver egyik legjobb meccse volt, fuggetlenul attol hogy nem nyertek. Valahogy lehetett latni hogy mindenki el es dolgozik.
Seattle miatt zokogok......nehez lesz igy megismetelni a mult evi teljesitmenyt... -
tomika
aktív tag
Kardomba kell dőlnöm nekem is... Oakland
De boldogan teszem, győztünk!
A korábbi leb@szásom a csapatnak segitett![link]
Vick 3 TD passz, 291 yars, 140,6 passer rating! Remélem igy fog teljesiteni ezentúl! -
mahatma
aktív tag
Hihetetlen milyen eredmények születtek. Az INT-ek fordulója volt szerintem. Oakland irányító nélkül is nyerni tudott
A Jets kikapott Clevelandben....A Dallas nyer Carolina-ban, 0-14-ről fordítva. KC elcsípte a Seattle-t...hát hát...felesleges itt számolgatni, tényleg bármi lehet. Plexico egykezes TD elkapása nálam a hét mozzanata
megnéztem, 17 INT volt a fordulóban eddig, abból BB hozott 4-t egymaga...végülis nem olyan sok, 5 meccsen nem is volt....
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
nagyon jo volt mnd a 2 meccs , mind a ketto mas miatt
en allandoan a steelers, colts, patriots meccseket adnam mindig ezek a jok barkivel jatszanak
azert meg megnezem a dallast Carolinaban, 8-tol -
Zoty4
őstag
hány fordulat lesz még?
-
Zoty4
őstag
bakker ilyen jó meccset mint a colts- broncos. Beszarás
oakland meccs meg mekkora lol:
oakland qb-ja A. Walter 5/13 51 0 0
a td-t 2 védő szerezte -
tiv61us
őstag
lehet akkor nyert volna a steelers ha Big Ben meg pihen, 4-ik IT 5 yardra a TD-tol
naon durvaa Denver is forditott, ez egesz jo meccs es a Colts vedelme telleg gyalazatos
elismerem
me g e se mirtam eg ey TD 3-ik Wayne-nak es Manningnak is de meg van 3 es fel perc,
[Szerkesztve] -
petey
tag
szenved a Pitts nagyon, Jó a Raiders.
-
mahatma
aktív tag
Csúnyán szétfutották a Philly védelmét,emellett még a támadás se ment. Nem volt valami jó meccs, inkább a védelmek domináltak. Egész jól belejöttünk a végére, de így is nyerni fog a Titans
-
VectorworksH
tag
válasz
VectorworksH #3714 üzenetére
Lnézést.......Elfelejtettem hogy Hasselback sérült.....
Most 21-27 -re állunk....... -
VectorworksH
tag
Remélem a Broncos nyer....
http://www.denverbroncos.com/page.php?id=1940 -
mahatma
aktív tag
válasz
VectorworksH #3713 üzenetére
31. a Colts védelme a futás ellen, a Denver a 4. legjobban futó csapat...talán ez lehet a kulcs, talán. Colts passzban 2., Denver védekezésben 8.
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz
VectorworksH #3712 üzenetére
idén az alapszakaszban biztos nem, SB-n meg nem nagyon hiszem
-
VectorworksH
tag
Seattle remélem összeszedi magát, a múlt heti meccs sem volt valami hajde....és most is a félidőben : Seattle - Kansas 14-20
Chichago - SanFransisco : 41 :0......emberes gyufa...és még csak félidő...
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz
VectorworksH #3710 üzenetére
Meglátjuk
Rossebb tudja, itt bármi előfordulhat. Szerintem a Denver nyer.
-
VectorworksH
tag
Szerintetek a Denver ma emnnyire lesz ütőképes az Indianapolis ellen?
-
mahatma
aktív tag
válasz
mahatma #3707 üzenetére
hát úgy tűnik nem szakad meg a tíz meccses vesztes sorozatunk idegenben
Jax-Philly megy a CBS-n, nagyon gyengusz az Eagles, a védelem tartja a szoros meccset, Taylor szétfutja a védelmüket, McNabb passzai meg hát...bár az elkapói sem nagyon segítik. Garrard viszont jól mozog, sokat futott.
Ha a Friscónak szerencséje van, a Bears elszórakozza a 2. félidőt és nem futnak bele valami megalázó vereségbe, mert már így is égő a 34-0. Meglesz a GB első hazai győzelme úgy tűnikSeattle szenved a Chiefs otthonában, Wallace egész jó, a védelem viszont elég gyatra, főleg a secondary. Bengals-Falcons, bármi lehet, nagy küzdelem. A Giants legyűri a Tampát. Buress mekkora egykezes TD-t csinált
NO hazai pályán behódol a Baltimore-nak, érdekes, nem vártam volna.
Rohadt CBS-n állandóan kaja reklám megy, megpusztulok olyan éhes lettem. Megyek csinálok valami kaját.
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
Houston at Tennessee - a nagy Rivalry Game....tekintetem az égre emelem, rózsafűzért morzsolok a fiúkért, akik belépnek Lucifer poklába hogy elhozzák a glóriát
hajrá Texans!!
-
Zoty4
őstag
Srácok nem értem, hogy a Denvert meg a patriotsot miért írtátok le.
A denvert szerintem otthon soha nem veri meg a colts.
A patriots meg hiába játszik idegenben egy minnesota nem hiszem higy megütne minket -
Csiresz
csendes tag
Hát, ha jól emlékszem az Atlanta 3x (lehet hogy 2x) a Pitts 30yardosán belül megkapta a bogyót, onnan nem nehéz TD-re vinni a dolgot
Egyébként az tényleg igaz hogy a védelem sem volt a helyzet magaslatán, de ezekért a TD-kért sztem egyáltalán nem hibáztathatók. Ha nem kapott volna az Falcons 3 labdát ilyen jó pozícióban, akkor csúnya végük lett volna
Najó persze tudom hogyha a nagyanyám sárga lenne és csilingelne akkor ő lenne a villamos... -
tomika
aktív tag
Batch egyáltalán nem volt rossz ellenünk. Viszont a futni nem nagyon tudtak ellenünk, még úgy se, hogy a D-falunkból kulcsemberek is hiányoztak.
Oakland passing defense az első a ligában, viszont a rushing defense elég béna...
A total offense utolsó előtti. És a Steelers védelme továbbra is jó.
Igaz, a legutbbi meccsen feléledtek. De az a Cardinals volt. Ez most a Steelers...
én is kardomba dőlök, ha nyer a Raiders...
[Szerkesztve] -
petey
tag
válasz
tiv61us #3700 üzenetére
Iagzából azért vettek a Gayderst W-re mert hogy ugye nincs Ben Crashlisberger, és a D valami gyalázat amit mutatott a Falcons ellen, pedig ők sem voltak acélosak. ezzel szemben Oakland kicsit mintha életet mutatott volna az elmúlt fordulóban, és hát ne feledjük hogy a védelmük nem is olyan rossz!!!!! szal kiderül
király a Bucs homepage-n az intro
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest