- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Phix
tag
Bumm, 9 yardon vannak - ezt is beviszik sztem.
Kovács Sanyi, ülj vissza a közvetítői székbe, Érdi pedig vissza a kispadra! -
Phix
tag
Totáloff, csak érdekességképp - helyesen: könyörgök, k-val. Mivel a könyörögni nem ikes ige, így semmi nem indokolja, hogy egyes szám első személyben m-végződést kapjon, mint az eszem, dolgozom, lakom - ezek ugyebár ikes igék. Baromi fura k-val mondani a könyörgököt, de meg kell vele próbálkozni.
-
csudri
őstag
Mit csinál a Carolina védelme könyörgöm? Remélem a támadóknak nincs ilyen sz@r napja!
-
Phix
tag
Dzsíííízüsz!!!
Mit kapott el Wallace???
Megérdemelték ezt a tídít, bár nem erre számítottam...
* Jaj, kinek fogok drukkolni, kinek fogok drukkolni...? * -
tomika
aktív tag
Hú a Seattle hogy megy!!! Micsoda elkapások!
-
Phix
tag
Jó estét, jó szurkolást!
Én szívem szerint ezzel a két csapattal nézném a SB-t, a Cinci kiesése után már csak ők maradtak az ízlésemhez közel. Úgyhogy nem is tudom, kinek szurkoljak... De talán a Panthersnek lenne nagyobb esélye a végső győzelemre, ha most nyerne – több dimenziójú a játékuk, mint a Seahawks-é.
anulu, érdekes dologra figyeltem fel az előző meccs kapcsán: homkolegyenest eltérő a szurkolói felfogásunk – Te a ''bosszúálló-ellendrukkoló'' altípust testesítet meg, én meg a ''bizonyítványmagyarázó-veszteségminimalizálót''Értem ez alatt, hogy mindkettőnk kedvencét (illetve nálam a GB távollétében a Deputy-kedvencet
) az előző mecs egyik résztvevője verte ki. Te erre válaszul minden erőddel a Te csapatodat kiverő csapat ellen szurkoltál, míg én úgy voltam a Steelersszel, hogy ha már ők vertek ki minket, hát akkor nekünk innentől kezdve még az fest a legjobban, ha a későbbi SuperBowl-győztestől kaptunk ki.
Na, amúgy semmi jelentősége, csak megjegyeztem. -
tomika
aktív tag
Szerintem is amit le lehet értelmesen fordítani magyarra, használjuk a magyar verziót. De senki se várja tőlem, hogy a sack helyett azt mondjam hogy ''bezsákolták az irányítót''
Sajnos rengeteg szakszó van, amit nem lehet lefordítani: Tail Back, Full Back, Tackle (mint poszt), Flanker, Split End...
MOD: GO Atlanta!!!
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
nem értek egyet, ha valamire van magyar kifejezés, használjuk azt. Annyira szép kifejézeseink vannak: rájátszás, irányító, szabad labda, mezőny gól, és annyira bántó, amikor a ''querterback ratingje az offseasonban csak a pocket-passing esetében'' meg hasonlók.
Nyilván vannak kifejezések, amikre egyenlőre nincs szép magyar megfelelő pl a touchdown, de amire lehet, arra használjjuk a magyart, márcsak azért is, mert aki nem régóta nézi, annak könnyebb, főleg, ha nem tud angolul - pl az édesapám.
MOD: GO PATS!
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
bagyulajuve #2186 üzenetére
nekem holnap pedig tanulnom kell
''Amúgy nem tudom ti mit gondoltok, de lehetne már magyar kifejezéseket használni.''
nem vagyok egy USA fanatikus, de szerintem maradjunk meg az angol kifejezéseknél, mert ezeket ismerjük, tudjuk a pontos jelentésüket (sacc/kb). részemről nem támogatom a ''magyarítást''.
mod: GO PATRIOTS
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Elég jól néz ki ez az amcsi megasztár-nyertes csaj, aki a himnuszt nyomta. És még hangja is van! Már csak egy jó kis Panthers győzelem kellene és már jól is aludnék délelőtt.
Bár már passzív nézője vagyok a küzdelmeknek, azért iszonyat feelingje van ezeknek a főcsoportdöntőknek! (Go Pats és a Sajtfejűek!)
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Kiscsirkének van hangja!
Remélem ez a meccs szorosabb lesz!
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
bagyulajuve #2186 üzenetére
Nekem is meló holnap, de a főnök is nézi a meccseket, így nem gáz ha kómásan megyek be
-
bagyulajuve
addikt
Jó estét!
Na hát akkor meg van az egyik döntős, a Pittsburgh. Hamarosan (3-4 őra múlva) meg is lesz a másik, de azt már nem nézem (holnap meló). Plummer nem fogott ki valami jó napot, túl nagy volt a tét. Bár nem követtem végig a szezont, de a Denver volt az esélyesebb, ha jól tudom. Amúgy nem tudom ti mit gondoltok, de lehetne már magyar kifejezéseket használni. Eleinte biztos szokatlan lenne, de mégis csak magyar az anyanyelvünk.
További jó szurkolást mindenkinek!
Amúgy én a 49ers-nek szurkolok! (csak idén nem voltak vmi jók) -
anulu
félisten
Seattle - Carolina.
Shawn Alexander tudtommal lábsérüléssel küszködik, így a futójáték eléggé derékba van törve Seahawks oldalról. az NFC-t nem ismerem annyira, hogy érdemben tudjak nyilatkozni, mélységében a köv meccsről, de Panthers továbbjutásra számítok, márcsak azért is, h seed 5 vs seed 6 SuperBowl legyen!
amúgy a nagyszünetben ittam egy kávét, hogy végigbírjam az NFC döntőt is! -
anulu
félisten
jelen
bocsánat, de annyira szurkoltam, h semmi ne sikerüljön a Denvernek, hogy ez minden erőmet lekötöttea Steelers ma nem hibázott, így a Denver nem is tudott mit kihasználni. az OK, hogy a Pats ellen mákjuk volt, és a védősor vitte a hátán a csapatot, de a támadó részleg egyik mérkőzésen sem nyújtott kiemelkedőt.
örülök, hogy a Pittsburgh lesz ott Detroitban. Roethlisburger futott TD-je pedig kifejezetten tetszetős volt -
csudri
őstag
Ben ma nagyon nagy volt, és Bettis is hozta, amiért fizetik. Remélem a másik meccs is ilyen akciódús lesz!
-
Zoty4
őstag
NYERT A STEELERS, jöhet a panthers
Anulu, Tivi hol vagytok?
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Plummer!
Most nagyon szép amit művel! -
Zoty4
őstag
húha 24-10 kezdődik a múltheti steelers-colts
-
Zoty4
őstag
A szünetben azon gondolkodtam mire ment volna ma az NE a steelersszel, nem könnyű falat, de piszok nagy meccs lett volna. Márcsak a 2 edzőzseni miatt
Micsoda punt volt
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
az első félidő után arra jutottam, hogy ugyanazt csinálja a Steeleres a Bronchos-szal, mint amit tavaly a Pats csinált velük... és az eredmény is nagyon hasonló!
Go Steelers! (hamár nincs Pats...) -
Doviziozo
aktív tag
Alakul.
Jól nyomjuk nagyon.
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
mekkora formában a steelers
24-3
Most a denver hibázgat
Milyen érdekes: NE vs Jaxen a jax hibáiból nyert a NE
Denver vs NE meccsen az NE hibáiból nyert a denver
steelers vs broncos meccsen jócskán vezet, nem kveés hibákból a steelers (talán nyer)
x vs y meccsen a _ hibáiból nyer a ? -
tomika
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2169 üzenetére
17-3 már! De kár, hogy Bettis TD-jét visszafújták!
Nagyon jó az aláírásod!!!
Hines Ward TD!!! Steelers!!!
24-3
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Eddig 10-0 ide!
-
Doviziozo
aktív tag
Go Steelers!!
-
RIV
tag
Már bizsereg minden porcikám. Két meccs egymás után, ráadásul az olasz foci kimarad emiatt.
Ez valami gyönyörűség. Sőr beszerezve, igaz nem Bud Light vagy valami amcsi sör. De szerintem a Heineken is megteszi. Na persze a popcorn és a hot dog is meg van már.
Hajrá! Jó meccsek! (meg a Green Bay
)
-
anulu
félisten
-
Lenci
újonc
Szevasztok!
Szeretnék az Amerikai Football-ról olvasni.Légyszives mondjatok nekem könyv címeket vagy internetes címeket, ahol tudok róla olvasni.Inkább az előző lenne jobb.Köszi. -
anulu
félisten
ESPN Asia TV műsor: [link]
Country: Philippines
Channes: ESPN South East Asia
megfelelő fenti beállítás esetén megkapjátok a pontos műsort. 6 órát kell kivonni az ott jelzett időből
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Csiresz #2144 üzenetére
ezt a linket nagyon köszi, elmentve
akkor másikat néztemezúton szeretnélek valami elismerésre felterjeszteni, hogy ezt a P2PTV dolgot bedobtad!
btw: ...és mondja valaki, h a P2P egy szentségtelen dolog, és csak warezra használható...lehet rajta NFL-t, NBA-t, MLB-t, College Football-t, meg sok szépséget nézni!
mindezt angolul!
[Szerkesztve] -
zsulboy
senior tag
ESPN-n most biliárd megy!!
Nagyon tetszik -
Csiresz
csendes tag
Pplive-Synacast az teljesen angol, és jobb mint a sima pplive.
Az oldalról le lehet szedni amit linkeltem.
Ja, és annak az oldalnak a főoldalán ami időpont van írva az mind itthoni. Ha egy csatorna műsorára vagy kíváncsi ott levan alatta írva hogy mennyit kell kivonni
Tehát ma éjjel 2-kor kezd a football!
Ja, és itt: http://www.tvmix.net/telesdep2p.html olvasható az összes csatorna ami így nézhető, az is le van írva hogy mivel
[Szerkesztve] -
Csiresz
csendes tag
Csodálkoztam is mindenki így átsiklott felette, lehet nézni a jó kis meccseket, pláne élőben
A minőséggel akadnak gondok, meg az egész még nagyon kezdetleges, de azért mégiscsak faja
Több kliens is van, szerintem ez a legjobb, persze hogyha be lehet vele fogni az adót ami kell. Én úgy vettem észre hogy indítás után kb 10-15 percig nagyon tré, szakad, ledobál, pufferel, de kell neki egy kis idő míg ''bemelegszik'', utána már csak néha áll meg a kép 2-3 secre
Ppstream az tényleg ratyi, a másik még ami jó az a Pplive-Synacast vagy mi
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
Én pl imádom a biliárdot. Nyáron espn távolkeleti adóin adták, az usában, asszem angliában és hollnadiában a meccseket élőben. Baromi szívesen néztem volna, de a sporttv állítólagos technikai malörje, egymás után 2 évben miatt meghiúsult. Na ha megint ott lesz a tetves tajvanon akkor végre ezen tudpm nézni, már ezért megéri
De a rendes espn természetesen az amerikai sportok miatt nagyon szuper -
anulu
félisten
ppstream-et ne rakjátok fel, mert:
1. japán nyelvű, és nincs angol opció benne
2. az alapváltozat sok csatornát tud, de fagy
3. az update 1-2 csatornát, de szakad nagyon. -
anulu
félisten
izé, PPLive-ot ne töltsetek le, mert nagyon távol-keletiül van benne minden írva, és még lassú is...
ppStream japán, megnézem, h mit tud... bár japánul egy fikarcnyit nem tudok a ''Hai!''-n kívül...
[Szerkesztve] -
zsulboy
senior tag
Ez király ,most töltöm én is a klienset!!THX. mindenkinek!
-
anulu
félisten
azztaq!
30-án:
MAJOR LEAGUE BASEBALL SATURDAY
CHINESE NEW YEAR SPECIAL: MAJOR LEAGUE BASEBALL SATURDAY
NEW YORK, NY USA
Chicago Cubs Vs New York Yankees (R)
a Cubs a kedvenc MLB csapatom. ráadásul pont a Yankees ellen
így nem fogok tudni kiszakadni a gépem elől! -
anulu
félisten
durva, hogy az ide járók túlnyomó többsége simán elsiklott a #2045 felett, vagy csak szimplán nem érdekelte. erre beírom, h College All-Star, és megbolydult a méhkas!
ja, és van MLB is ittmeg nagyon sok NBA, bár ezt annyira már nem szeretem. NHL-t egyelőre nem láttam.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
tiv61us! mi a különbség a kettő közt?
most éjszaka:
COLLEGE FOOTBALL BOWL GAME
2006 HULA BOWL
HONOLULU, HI USA
All-Star Game(L)
28-án éjszaka pedig:
2006 SENIOR BOWL
MOBILE, AL USA
All-Star Game(L)
??? -
Zoty4
őstag
gyerekek mindjárt lemondom a tv előfizetést
-
-
anulu
félisten
Amerikai Futball-t szerető társaim, kiknek nincs lehetőségük annyi meccset nézni, mint szeretnének, és vágyják a különlegeset!
ESPN Asia (Philippines), helyi idő szerint jan 22, 8:00, tehát nálunk most éjfél és 2:00 között vhogy (nemtom, mennyi az időeltolódás...., de vhogy annyi)
2006 HULA BOWL
HONOLULU, HI USA
All-Star Game(L)
teszteltem a csatornát, nagyon jó a kép és a hangminőség is, bár időnként szakad, ekkor újrabufferel a Media Player.
SoPCast, ESPN Asia csatorna -
tiv61us
őstag
''''nc''= ez mit jelent?''
hihi ezzel nagyon ott vagy
angol neveket kifogasol es angolul reagal
nekem is kicsit fura az amerikai elnevezesek, de mondjuk ma mar pl. a Magyar Testgyakorlok Kore is eleg fura lenne egy amerikai focicsapatnak
na es a llenyeg, vasarnap a dontok
3-kor steelers
6:30 carolina
otthon mit adnak?
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
A magyar rögbi csapatok is ezt kifogásolják. Amúgy ők azt is mondják, hogy ez az egész amerikai foci-láz csak egy fellángolás. Mint minden más divat, ez is alább fog hagyni.
Nem tudom, hogy igazuk van-e ezzel kapcsolatban, de mindenesetre elgondolkodtató amit mondanak.
''nc''= ez mit jelent?
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest