- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
De kibebaszott sok TD van ezen a meccsen
Minden puhány koránfekvő sajnálhatja, hogy nem látja élőben
-
anulu
félisten
sajna eddig bírtam
jóéjt mindenkinek! -
anulu
félisten
anyám mekkora TD pass volt ez?!
!
-
anulu
félisten
félpályától jöhetnek a Szentek. ha ebből mondjuk TD lenne, az keményen meglökné az önbizalmukat, és az egész meccset is.
-
anulu
félisten
Bush-t gyorsan kihegyezték és bedarálták a fűbe
-
anulu
félisten
válasz
tiv61us #4375 üzenetére
lehet, de addig nagyon fogok szurkolni a Saints-nek
nem mintha az Eagles-el bármi bajom lenne (sőt!), de vhogy nagyon jó benyomást tett rám a NO idén.
az alapszakaszhoz képest eddig totál fordult a Colts. reg-ban jó támadó pocsék futás elleni védő alakulat, most meg...
azért Manning-nek uolyan stabil hátteret adhat ''''A'' 4-es'', mint amilyet Bradynek adott. remélem, nem a kickerek meccse lesz az RCA Dome-ban(
)
-
anulu
félisten
most hogy jó lett a TVU, asszem a FOX-on fogom nézni a New Orleans meccsét, nem a Sport2-n
-
tiv61us
őstag
szeintem Te is kidolsz
de neha majd felnezek
jo kis harcos meccs volt, es mar masodszor egymas utan a colts vedelem bizonyitot
egesz jol tartottak az ellent, es vedtek Manningot
talan egy sucks volt, vagy egy sem? pedig eddig a ravens 16-nal tartott
szoval taktikai, kockazatmentes gyozelem volt, vagyis igyekezetek nem kockaztatni, mert odaat sem volt nagyagyu a QB, vagyis odaat nem
nekem tetszett
mar nezem a masik felvezetesetr
Manningrol meg annyit ha tudom, hogy 35 yard korulig felviszem a csapatot akkor nem dobalok, mert van FG is, es van aki berugja
odaat a biztos FG-bol IT lett ha emlekszel
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
na johet az NO-philli, de azt mar gep nelkul
aszta manyana mindenkinek -
tiv61us
őstag
es Vinatieri melegeit, megremeg-e a laba?
nem hiszem
ha lesz ra szukseg, mert lehet uit megg TD IT barmi
bar ha innen kikap a cols akkor a kardomba dolok orokre
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
jol jatszik a colts es most el fog kuszni egy FG-ig asszem
es ja, mar lotavolban vagyunk
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
duracell89 #4359 üzenetére
felrakva, megnézem, mit tud
-
anulu
félisten
McNair is eladta....
-
anulu
félisten
megint eladta Manning. ilyen Playoff teljesítménnyel nem lesz gyűrűje...
-
F-ECT$
titán
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
anulu
félisten
válasz
duracell89 #4354 üzenetére
nagyrészt nálam is. sajna kell neki upload sávszél, illetve vmi optimalizálót felrakok holnapra, amivel full upload mellett sem döglik meg a letöltés. Bears meccsig mepróálom kitapasztalni, és ha megy, akkor kirakok ide vmi linket.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
12-6. érdekes lesz a vége. ha a Colts tudja tartani a labdát és a végén még 3 pontot szerezni, akkor valszeg övék a meccs.
-
F-ECT$
titán
válasz
duracell89 #4354 üzenetére
Akadozik, de nagyrészt nézhető.
-
duracell89
senior tag
Nektek is szaggat a TVU?
Enyém szinte nézhetetlen, pedig semmi nem fut mellette, de a letöltés ingadozik mint allat..
-
tiv61us
őstag
szerinem meg azert rosszul nem jatszik, de nem kockaztat az teny , nem sokat
dobott 145 yardot, es volt egy 45 yardos majdnem jo
odaat a Mc Nair valami 139 yard
mind a ketto 1-1 IT
viszont a Colts 4-szer eljutott FG-ig es mind a negyszer leokezta, a Ravens 2-szer, abbol egy FG 1 IT
most lehet meg egy FG , vagy netan TD, de az ido mar a coltsnak dolgozik
hat FG
orulet
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ez az 1kezes Heap elkapás
!
1-1 timeout még. érdekes lesz
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
2. beleérés miatti nem INT. Manning nem játszik jobban, mint a Chiefs ellen. ha ezek után továbbjutnak, akkor mindegy ki lesz az ellenfelük, sacc/kb esélytelen a meccs a Coltsnak. eddig brutális szerencséjük van.
-
tiv61us
őstag
har ez ilyen annak idejen engem is idegesitett, de akkor nem jatszanak, akkor kell irni, sorozni stb
nagy hajra lesz
lesz itt egyaltalan TD?
papiron el kellett volna kapni a az teny de pont felvagta a sisakjahoz, es jol meg is volt kuldve
na mind1 majd lkegkozeleb
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
viszont legalább nem tampont, mosóport és vízkő elleni xarokat nyomatnak...
jövő7-en kezdi a T-Com az emelést. ha minden jól alakul, akkor köv szezontól már 8/1-es ADSL-el tudom nézni majd
nem picit sok. pl az előző Manning passzt szsvz Clark-nak simán el kellett volna kapnia. -
F-ECT$
titán
Én most nem nagyon tudok írogatni, mert anyáméknál csak 512-es adsl van
Örülök, hogy a tvu megyeget valahogy. A meccs nekem nagyon tetszik, szerintem eléggé fordulatos, bár egy picit sok a hiba. (Ja és tele a faszom azzal, hogy fél percenként reklám van...)
-
anulu
félisten
válasz
tiv61us #4342 üzenetére
4:30
az nálunk 7 ill 10:30. mind2 emberinek nevezhető.
amúgy ez, h most nézni tudjuk a technika csodájaa CBS5 jön TVU-n, ami SF-ban sugároz
és neten keresztül tudom nézni azt, ami az utóbbi 1-2 évben kedvenc sportom lett
visszatérve a meccsre így félidőben:
kevesebb pont van, mint amire számítottam, és a számok is meglepetések számomra. tudvalevő volt, h a Ravens-é a legjobb védelem, mégis a Colts vezet. mindemellett csak FG-k voltak.
másik meglepetés, h LJ után Jamal Lewis-t is meg tudja fogni az Indi LB sora.
szvsz ha még1 FG-t és 1 TD-t vhogy válasz nélkül össze tudna hozni a Manning csapat, akkor megnyugodhatnának. nekem nagyon űgy tűnik, h Manning (és Dungy is) ideges. ami mondjuk vhol érthető
múlt7en szerintem a KC - IND meccs volt a leggyengébb. remélem, most is ez lesz!mert akkor egy igazán top-os Div Playoff kört láthatunk!
szerkesztésedre: igen! nagyon szép volt! nem szeressem Peyton-t, de ez nem rajta múlt. bár az elkapón se... (jól láttam, h TE pass lett volna? sajna nem ismerem mélyrehatóan a Colts rosterét)
mod2: nem kicsi meglepetés nekem, h Manning 77, McNair 60 yardot passzolt összesen...
na, ht reportot nézem én is, bár egy ciginek még bele kéne férnie
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
hát egen. Vinatierinek az ilyenek befelé pattannak
nem kis teljesítmény 51 yardról bevágni!
-
anulu
félisten
1-1 INT eddig... nem remekelnek a QB-k. szvsz mind2 az ő hibájuk volt.
-
anulu
félisten
nagyon jó játékos Manning, de az ilyen idióta Cover 2-kba bedobott labdái miatt nem lesz idén gyűrűje.
-
anulu
félisten
vélhetően 6-3 lesz a Coltsnak. egyelőre kicsit meglepetés, h a Ravensnek csak ennyire futotta...
nagyon várom már a 8/1MBit-es ADSL-t... hátha akkor a nagyobb sávszél miatt (leginkább upload) kevesebbet fog akadozni... -
anulu
félisten
válasz
tiv61us #4327 üzenetére
nyugodtan írhatod a véleményed végülis így végiggondolva, 1-1 drive-nak ha vége van, úgyis csak akkor nézek ide fórumra
egyelőre 3 a Coltsnak. az látható volt, h Manning 2x kapott lehetőséget arra, h tisztán passzoljon, 29 yardot hozott a csapatának. Addai-t viszont szépen leveszi a pályáról a Ravens LB sora. -
anulu
félisten
1-7-es Dungy PO record nem vmi hízelgő...
-
tiv61us
őstag
itt azt atolgatjak a tv-ben, eleg nagy egyetertesben, hogy az a nagy kerdes melyik Manningot latjuk, mert ha az ''igazit'' akkor a Colts eselyesebb
es ezel en is egyetertek
na meg majd egy ora
ebren vagytok meg? -
anulu
félisten
majd meglátjuk. ezonban ne felejtsük el az edzőkérdést
Shotty most valszeg az állásáért is pályára küldi a csapatát, míg BB-nek nincs ilyen baja. a San Diego edzője 5-12 a Playoffban (szumma), míg a Brady - Belichick páros 11-1.
SD otthon idén 8:0, Pats idegenben 7-1.
Shottenheimer talán az egész liga legkonzervatívabb edzője, így alkalmasint ki lehet találni, h adott szituációban mire lehet tőle számítani, míg a New England mesteréről ez nem igazán mondható el.
a vonal mellett és a pályán is óriási harc lesz ez! szoros meccsen Patriots győzelmet várok -
petey
tag
a Chargersnek szvsz 1 esélye van: LT. nem lepődnék meg, ha a meccs elején a fal meg tudja fogni a futást, és 2-3 sikeres blitz után Rivers megnézi a stadion gyepét, akkor benne van egy PO tapasztalat nélküli irányítóban az elbizonytalanodás.
Láttad már a Chargers Offensive falát? Mindig Iszonyat sok időt adnak Riversnek.
Ha meg a Pats túl sok embert rak a boxba LT ellen, akkor meg ott van Gates...arról nem is beszélve hogy általában LT ott is átmegy ahol nincs luk a falban
Shawne Merriman?
Szoros lesz de SD nyer.
pl Carucci sem a NE tesz -
-
anulu
félisten
a Seattle @ Chicago meccset a FOX adja, míg az Indianapolis @ Baltimore-t a CBS, úgyhogy mind2 nézhető itthon
illetve mivel a fenti 2 csatorna közvetíti a 4 meccset, mindegyik nézhető
TVU-n van FOX és CBS (nagyon remélem, h vhogy az NBC és az ESPN is vissza fog vmikor kerülni)
-
rlazol
veterán
bár igazad van, szerintem is bukjuk ezt a meccset. LT túl rugalmas, Rivers meg nem szokott hibázni. Bár tény, hogy a SD a rájátszásba jutott csapatok kötül csak a Kansas-sal, a Baltimore-val és a Seattle-vel találkozott. Ezeken a meccseken 3-1 a mérlege, idegenben kapott ki a Kansastól. Még a Denvert lehet megemlíteni mint komoly ellenfelet a szezonban, őket is megverték. meglátjuk, GO PATS!
-
anulu
félisten
egy dolgot nem szabad elfelejteni:
SD vs: 8-0, NE @: 7-1, amiben benne van az a lol 21-0 a Dolphinstól.
nagyon érdekes lesz. BB-ről tudni, hogy képes a leghülyébb szituációkban teljesen váratlant húzni, Shotty viszont talán az egész liga legkonzervatívabb edzője. head coach szinten szvsz a Pats a jobb.
a Chargersnek szvsz 1 esélye van: LT. nem lepődnék meg, ha a meccs elején a fal meg tudja fogni a futást, és 2-3 sikeres blitz után Rivers megnézi a stadion gyepét, akkor benne van egy PO tapasztalat nélküli irányítóban az elbizonytalanodás.
btw ahány elemzést eddig NFL.com-on olvastam, mindenhoz Patriots továbbjutást mondanak.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest