- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rlazol
veterán
-
mahatma
aktív tag
Csak hogy átérezzék mennyi küzdés van egy csapatban hogy odaérjenek a végére(Texans, Raiders, Cards, 9ers stb).
hát igen, mint Texans drukker, nagy-nagy örömmel tölt el egy 6-10-es mérleg így a szezon végénbár a jövő évi menentrendünkre ránézve, több mint horror
Chicago vs. Indy
leszögezem, szubjektíve, nem szeretem egyik csapatot sem igazán, így aztán teljesen outsiderként fogom nézni a döntőt...kicsit a Colts felé húz a szívem, mert azért Manningék sokkal jobban megérdemlik mint a Bears, de a Bears is csak Rex miatt nem érdemelné meg, mert a def. emberfelettit produkált, hogy ezt a primadonnát kirántsa a bajból (bocs, az erősebb fogalmazásért, de nagyon nem bírom az arcát), és idáig rángassa a csapatot.
Tiv, nem tudom mi Amerikában a szakemberek véleménye Grossmanről? -
anulu
félisten
egy dolgot nem szabad elfelejteni:
SD vs: 8-0, NE @: 7-1, amiben benne van az a lol 21-0 a Dolphinstól.
nagyon érdekes lesz. BB-ről tudni, hogy képes a leghülyébb szituációkban teljesen váratlant húzni, Shotty viszont talán az egész liga legkonzervatívabb edzője. head coach szinten szvsz a Pats a jobb.
a Chargersnek szvsz 1 esélye van: LT. nem lepődnék meg, ha a meccs elején a fal meg tudja fogni a futást, és 2-3 sikeres blitz után Rivers megnézi a stadion gyepét, akkor benne van egy PO tapasztalat nélküli irányítóban az elbizonytalanodás.
btw ahány elemzést eddig NFL.com-on olvastam, mindenhoz Patriots továbbjutást mondanak. -
-
petey
tag
Megy a susmus hogy Mike Singletary lesz az új DC, de én hajlok hogy Donnie Henderson
lesz az.
A jetsnél 2 éve a 29. run D-ből aszem csinált hetediket....nem semmi
aztán ment a Lionshoz, ott meg kirúgták a gyalázatos szereplés miatt, bár az is hozzátartozik hogy a Lions egyik fele sérült, a másik meg el volt tiltva
a Tampa 2 védelmet futtatja, és a 3-4et tudja, amire át akarunk állni. -
rlazol
veterán
wow...
baromi nehéz lesz a PATS szezonja...
@ és vs Buffalo Bills
@ és vs Miami Dolphins
vs Cleveland Browns
vs Washington Redskins
ezek nyerhetőnek tűnnek az idei szezon alapján, draft és egyéb játékos tranzakciók nélkül...
@ és vs New York Jets
@ Cincinnati Bengals
@ New York Giants
ebből bármi lehet, veszélyes lesz.
és a rangadók:
vs Pittsburgh Steelers - presztízscsata
vs Philadelphia Eagles - revans a 2004-es döntőért
vs San Diego Chargers - meccs a bajnok ellen
@ Baltimore Ravens
@ Dallas Cowboys
@ Indianapolis Colts - a szokásos Brady - Manning presztízs
nagyon durva. De legalább vsz sokat lesz a PATS képernyőn. -
anulu
félisten
nagyon örülök, h jön fel a 49ers, főleg, h ennek az egyik áldozata a Bronchos volt
ezeket a naptárakat nem szezon végén szokták összerakni? a Pats schedule-ét elnézve, háááát:
otthon:
Pittsburgh
Philadelphia
San Diego
idegenben:
Baltimore
Cincinnati
Dallas
NY Giants
Indianapolis
ezen kívül persze a Jets (várhatóan jövőre nagyon komolyan nyomni fogják), Miami (ha Culpepper rendbe jön, csodákra lehetnek képesek), Buffalo (fene se tudja
ezen kívül még egy Redskins, Browns (vs). nagyon durva 2007-es szezon lesz, ha ez igaz.. -
mahatma
aktív tag
-
Fáraó
őstag
Köszi a linkeket, persze megnéztem őket. Teljesen igazad van a csapatok formáját illetően. Bulger meg mindig adja ezeket a hosszúakat aztán semmi nem lesz belőle, csak elmegy egy kísérlet... Azért a 49-esek TD-je szép volt, de a negyediknek neki kellett volna menni, mert tudhatták volna a 3 pont nem lesz elegendő. A két négyes kísérlet ki tudja mióta, de most sikerült, a TD neccesen, de megvolt. Az utolsó pár másodpercet az eredmények ismeretében is végigizgultam
.
Az idény azt hiszem elment mindkét csapat számára, esély csak akkor van, ha ma hajnalban kikap a Seahawks, de kb. 5-10% esély van rá.
Majd jovőre -
Fáraó
őstag
EZ a jó hír! Bár engem ''csak'' az NFL érdekel, esetleg az NCAA is.
Tegnap a Giants nagyon, de nagyon rossz formában volt. Tisztelet a Jaguároknak, nagyon jól, pontosan és szépen játszottak, de azt a TD-t 1-2 yardról talán be kellett volna vinniük. Mikor nem sikerült, a barátnőm megszólalt ''Tisztára mint a Rams!''. Ja, tényleg.... Ott elejteni a tojást? -
mahatma
aktív tag
gondold el az edzőt, week9 37-7-re lemossuk a Tennesseet, Garrard 120,6 rating, 3 TD, mérleg 5-3, aztán week10, jön a hullagyenge Houston, erre Garrard vág 4 INT-t, 25,5 rating, máris 5-4 a mérleg, a tervezett 7-2 helyett (két Texans meccset tutira győzelemre vették)....mit lehet mondani az öltözőben? milyen formaingadozás ez? na ez a durva az NFL-ben....Texans meg 3-6, amire igazándiból semmire sem megyünk, és még Carr is megsérült
Seachickenst ti nem veritek megSA nemsokára jön, Hasselback is remélem, bár a QB gond megoldódott, a Ramst megverhetitek, bánom is én
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
Wallace mondjuk jól futkosott, és Morris is jobb volt mint az eddigi meccsein, de nagyon kell már Alexander. Remélem hétvégén már tud játszani. Kovács Sanya nem lenne rossz, de az állandó védekezésmagyarázata teletömi az ember fejét, főleg h néha nem is arról volt szó.
Hétvégén megyünk a Jacksonville-be, Leftwich ellen nyertünk otthon, de ez a Garrard gyerek jobb, így sima vereség lesz a csoportriválistól, na nem mintha a PO-ról álmodoznék... -
Fáraó
őstag
Uh, bakker! Ilyet még nem használtam! Az internet az Ch*ll* 3000/512-es 40GB-os határral, szóval az gondolom jó lesz. Akkor egyszerűen letöltöm a legújabbat, a bétát, és azon keresztül nézhetem is? Most munkába vagyok, este meg vendégségbe, de holnap szerintem telepíteni fogok
. Ha lesz kérdésem biztos hogy benézek holnap du. Egyébként a meccseket a barátnőmmel nézzük, teljesen megszerette a stílust, azt mondja hogy ez izgalmasabb és jobban szabályozottabb mint az európai foci. Én örülök az Ő és az NFL stílusának is!
Egyébként az NFC West riválisai az AFC West csoportbeliek? Hogyan sorsolták össze a csapatokat -ezt még nem értem sok máson kívül?
Köszi az infókat! -
tomika
aktív tag
Batch egyáltalán nem volt rossz ellenünk. Viszont a futni nem nagyon tudtak ellenünk, még úgy se, hogy a D-falunkból kulcsemberek is hiányoztak.
Oakland passing defense az első a ligában, viszont a rushing defense elég béna...
A total offense utolsó előtti. És a Steelers védelme továbbra is jó.
Igaz, a legutbbi meccsen feléledtek. De az a Cardinals volt. Ez most a Steelers...
én is kardomba dőlök, ha nyer a Raiders...
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
hat ha a steelers kikap Oaklandban, akkor a kardomba dolok
ja , mindenfele koordinatorokkal meg elofordul,, hogy a tulajjal, lattam mar bravuros td utan ment tel. gondolom dicseret es onbizalom
es azert ilyten old school telefonokkal mert ez egy madzag 2 vegen 2 telo es tuti lehallgathatatlan
GO BUCS! -
-
rlazol
veterán
ez tiszta sor, honnan van?
én nem láttam frisco meccseket, és most már kezdem megszokni, h ha te beszélsz a frisco esélyeiről, ahogy én olvasom, azt le kell osztanom 8-val, hogy azt értsem, amit Te írni akartál.Így már frankón egyről beszélünk.
ami a 8-8at illeti... majd meglátjuk, én bőszen okoskodtam egy hete, már most vannak benne részeket, amiket nem úgy fogalmaznék, főleg ammi a Pitts-et illet...
De a 8-8hoz még 6 meccset hozni kellene a csapatnak, és én nem látom h honnan. @Minnesota, Detroit, Green Bay, Arizona, az alsóházból, de a hétfőn látott Cardinals ellen... Szóval az a Leinart gyerek az veszélyesnek tűnt (igaz, nem mélyeket dobott)... A többi meccsen sem a 49ers-nek áll a zászló, és ez meg csak 4... Aztán még a szentek... esetleg a Rams... meg egy meglepetés pl a Denver ellen... Nem mondom, h nem lehet meg, csak nem fogadnék rá.
Amúgy júliusban én ugyanazt mindtam, mint Te most: építik a 49erst. Hogy mire(vagyis SB-t akar a tulaj vagy bevételt) az kiderül úgy 3-5 év múlva.
más: Draftot hol lehet követni? -
rlazol
veterán
igazad lesz, az a play tényleg 2 percen belül volt, de attól még visszanézték.
És nálam az a kulcsszó. Namindegy, ehhez szabálykönyv kéne.
És igen, én visszakerestem. Annyira nem volt nagy ügy, általában több évre visszamenőleg 2-3 nap pontossággal emlkészem arra, h kivel mikor mit beszéltem.
Hogy a frisco-t nem szereti a média? Nem hiszem, h erről lenne szó. Egyszerűen csak egyhuzamban verik a mellüket, h milyen jók vagy jók lesznek. Mint a Te ominózus kijelentésed és tipped, amiből az jött le, h sima PO lesz az idén, ahhoz képest verik szegény 49ers-t ahol érik.
Ami meg a 2 említett meccset illeti: én nem szeretek a bíróra fogni semmit, amit meg a legjobban utálok, az a ''már 3 góllal vezethetnénk''. Ha azt megadják akkor más történik a hátralévő időben. Pl a NE-Miami meccsen mindkét félidő végén nálunk volt a labda. Az első végén kb 10 yardot kellett volna megtenni a FG-hoz, a meccs végén 6-t a TD-hez (1:51 at Miami 6, 1st & Goal). Mindkétszer lepörgettük az órát. Szerinted lepörgettük volna, ha épp vezet a Miami?
Úgy a Philly, mint a Frisco máshogy játszik HA. ''Az Arizonának adtunk két labdát'' - ezt kb úgy mondod, mintha K. Warner nem vesztette volna el 3x a labdát azon a meccsen-igaz, abból 2x visszaszerezte a Cardinals (de miért?). A meccs vége előtt 1:50-vel nálatok volt a labda, de csak FG lett belőle. Ezzel csak azt akarom mondani, h a Frisconak lehetősége volt megnyerni azt a meccset de nem volt benne annyi.
Én szeretem a Friscot-t, és az egész NFL-nek jót tenne, ha jó lenne, de realista emberke vagyok, ennyi. És ahogy ki bírom mondani h a Pats semmit nem mutatott még az idén, úgy tartom, h a Frisco is gyenge. Nem fikázom, de ez a realitás ez nem ''rövidzárlat''.
na, remélem nincs harag, és bocs a késői válaszért, de sajna el lettem havazva. -
mahatma
aktív tag
ki is rúgta Keith Rowent, az off. coordinatort, mondván kevés pontot szereznek...hát szerintem 23-mal nyerhettek volna, csak éppen az egész 2. félidő arról szólt, hogyan üljenek az előnyön. Igaz, a Bears def. annyira bekeményített, de azért ezt illett volna összehozni. Grossman pedig bujdokolhat egy darabig a társak elöl....
-
rlazol
veterán
most én is pont nélkül...
Buffalo at Detroit
Carolina at Baltimore
Cincinnati at Tampa Bay
Houston at Dallas
N.Y. Giants at Atlanta
Philadelphia at New Orleans
Seattle at St. Louis
Tennessee at Washington
Kansas City at Pittsburgh
Miami at N.Y. Jets
San Diego at San Francisco
Oakland at Denver
Jövőre majd csinálhatnánk egy PH!-s tippelőversenyt is!
Ja, és van még egy meccs:
Chicago at Arizona
petey - hamarosan válaszolok a múltkori postodra, de most kivagyok... amúgy a cikk a charyersről nagyon jó, találó
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Szintén pontok nélkül:
Buffalo at Detroit
Carolina at Baltimore
Cincinnati at Tampa Bay
Houston at Dallas
N.Y. Giants at Atlanta
Philadelphia at New Orleans
Seattle at St. Louis
Tennessee at Washington
Kansas City at Pittsburgh
Miami at N.Y. Jets
San Diego at San Francisco
Oakland at Denver
Jövőre majd csinálhatnánk egy PH!-s tippelőversenyt is!
Ja, és van még egy meccs:
Chicago at Arizona
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
NE-Denver (tavalyi rájátszás)-ben volt egy igen érdekes Def. Pass. Interf. az end-zoneban, ami a New Englandnek vagy 50 yardjába és egy TDbe került, amit nem challengelt meg BB, nem értettük miért. Te akkor is azt mondtad, h mert nem lehet, mi ezt akkor is kétkedéssel fogadtuk. Ha lesz egy kis idő, előkeresem a múlt heti meccsek logját, biztosan emlékészem rá, de lehet h tévedek és volt egy off review egy Pass Int-re. Persze ha Te belinleked a vonatkozó szabályt az is meggyőző érv.
ami a másik témát illeti:
#2893 - petey: ''Hát elnézve a videokat a Training campből, azt mondom sokkolni fogjuk az NFL-t idén!''...
#2823 - petey: győzelem az Arizona a St Luis és Philadelphia ellen... stb...
hidd el, senki se fikázza a frisco-t. Csak reálisan nézzük, ahogy a NE-t se magasztalja most senki, mert gyengébbek a vártnál. Te viszont rózsaszín szemüvegen át nézed őket, ezért érezheted, h fikázzák, amikor a Liga utolsó negyedébe rangsorolják. -
rlazol
veterán
Én szeretem a Sanya-Ricsi párost, ahogy elhülyülnek, Sanyi jól elemez.
mahatma - időjárás??? Mi lesz itt január közepén -20 fokban a Gilette stadiumban vagy a Medvéknél ordító havas orkánban? Ki se jönnek játszani? Az időjárásra az NFL-ben nem foghatsz semmit. Sótlan és gyenge volt mindkét támadóegység, és a védelmek se voltak túl jók, az ellenfél hibáiból éltek, alig láttunk pl sacket. A magam részéről mindkét csapatot leírtam. tiv-nek igaza van. Eljuthatnak a PO-ba, de ott az első meccsen kiesnek.
petey - hatalmas bajban lehet a Frisco, ha már Te se jósolsz plusszos szezont... -
rlazol
veterán
abszolút igaz, a Chicago pont abba bukhat bele, h a (relatív) könnyű ellenfelek ellen elhiszik h ők mennyire jók aztán jön egy tényleg jó csapat.
De ki lenne az? Nekem vhogy egyik csapat se volt húdejaj meggyőző. A Seattle hullámzik és S.A. nélkül a franc se tudja mire lesz képes. Eddig nem voltak túl kemény meccsei, de csak szenvedett - egyedül a Giants elleni győzelem figyelemreméltó. Pedig amúgy még a Giants lenne a meggyőző, mert pokoli sorsolásuk van és mégis 2-2, a csopin belül 2-0... A két vereség az Indytől és a Seattle-től, szoros meccseken. Amúgy az Indy se valami acélos, a védelmük halvány, eddig 100 kapott pont. Ennél többet eddig a Frisco, az Arizona, a Detroit, a Green Bay, a Washington, a Tenesse, a Houston, az Oakland, a Cleveland, a Jets és a Bills kapott. Ez elég fura társaság Manning mellé, nem? A futás elleni védelmük az utolsó előtti, szerintem így nem lehet SB-t nyerni, mégha a rájátszásig el is evickélnek. Nekik amúgy most jön a szezon neheze, pl a NE ellen, itt kiderül, mennyire legények a gáton.
Persze az én szeretett PATS-em sincs a topon.Éppen annyit adnak ki magukból, ami szükséges, vasárnap 6 yardon, 1st and goalnál térdeltek le... Simán beleesehetnek ugyanabba, mint a Chicago, csak ők pl az Indy vagy Jags vagy épp a Bears ellen, mert nagyon laza a sorsolás.
New Orleans számai szépek még, de nem bízom bennük, szerintem felfújták magukat, majd elmúlik...
Az Eagles és a Ravens és a Broncos vannak még, a pacik egyre meggyőzőbbnek tűnnek, a mostani MNF eredményének ismerete nélkül. Viszont ez lesz a Baltimore első igazi meccse, ha itt helyreteszik őket, akkor nekem marad az Eagles, a Broncos (de utálom őket) mint meggyőzők, a Chigaco, a Pats mind kérdőjeles, a Cowboys a Chargers és aRams mint sötét ló...
de az tény, h jön egy sérülés Bradynek, Manningnek, TO-nak, Mcnabbnek, Vicknek Curtisnek, T. Barbernek, Plummernek, stb-nek és annyi a csapatuknak. A Chicago szvsz jobban el tudná viselni valamelyik sztárjának a sérülését.
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
Igen ezt így 5 hét után.
Megindoklom...
A szezon harmada lement. Valóban, a macikat kifelejtettem, ők is továbbmennek,.
A Pats +3-n áll, a csoportmásodik -1en, ráadásul a PATSnek elég jó a sorsolása, a többi AFC Eastnek nem. A Pitts -2n áll, a csoportját vezető ravens +4-en, ez borzasztó nagy különbség. Persze, ha összekapják magukat a jelenlegi 3 vereséggel a wild card még simán elképzelhető, de 5-6tal már nehezebben, márpedig a Pittsnek még van egy Kansas, egy Falcons, egy Denver, egy NewOrleans, két Baltimore, egy Carolina elleni meccsük, ahol nem szégyen a vereség. Meg van a Tampa meg az Oakland elleni meccsük, ami könnyebbnek ígérkezik, márpedig ebből 3 gyufa simán összejöhet, de akár 4-5 is... És ahhoz h a Pitts továbbmenjen a Bengals és a Ravens mélyrepülése is kell, utóbbi pl a Buffaloval meg a Tenessevel játszik a Denver és a Carolina helyett... Szóval szerintem a Pitts már most készülhet a 2007es idényre. Nyilván nem adják fel, de szerintem bukta.
A Jaguarst azért gondolom wildcardra, mert úgy a csoportjában lévő ellenfelek (leszámítva az Indytmég van a Houston és a Tenesse) úgy a többi ellenfél tekintetében viszonylag jó a sorsolása. Ráadásul túl van már a Dallason, a NE-n, a Washingtonon, egy Indy meccsen és még pozitív a mérlege, csoportmásodik és szerintem a 2 AFC-s Wild egyikébe beférhet. Persze ehhez a San Diego, a Denver a Cincinatti és a Kansas is fog némi adalékot adni, az általam már leírt Pittsburgről nem is beszélve, nyilván ők se adják fel. Bár az utólsó mondatom azért érdekes, mert 3 csapat is szerepel benne az AFC Westből - ott még bármi lehet, ott abszolút igaz, higy még a java hátravan, de pont a kis különbségek miatt körbeverések alakulhatnak ki, ami nem tesz jót a WildCard esélyeknek. Akkor már inkább a saját csoporjában egyértelmű második és könnyebb sorsolású Jags-re tippelek, mégha esetleg gyengébb is mint a másik 3.
Ami az NFC-t illeti, ott sokkal kiegyenlítettebb a legtöbb csoport, és a sorsolások is, nehezebb bármit is ''magabiztosan tippelni'' 5 hét után, ezért nem is teszem. Az Eagles lépéselőnyben van, de az egy halálcsoport, és Philly eddig a csoportján túl nem kifejezetten erős ellenfelek ellen szerezte győzelmeit (Frisco,Houston, Green Bay) - itt még bármi lehet, nekem meggyőzőbb a Giants (csoporton belül 2-0, elég jó sorsolás) így összességében az jön ki, h kiesik a Washington...
A Chicagot Suber Bowl-ba várom, pokoli erősek, 5-0, viszonyleg gyenge csoport és jó sorsolás. A Seattle-t is alázták, van még egy Giants, egy Pats, meg egy Rams, ami komolyabbnak tűnik, szerintem nyerik az NFC-t.
A másik két csoportban még nagy lesz a harakiri, az az egy a fix.
szóval nekem ez a véleményem... Lehet vele vitatkozni, max meggyőzöl, meg majd úgyis kiderül. -
Csiresz
csendes tag
Steelers-sel kapcsolatban én annyit meg mernék kockáztatni hogy a Chargers elleni meccs vízválasztó lesz! Ha őket le tudják gyűrni, akkor elkaphatják a fonalat, míg ha gyufa lesz, akkor 1-3ról már igen nehéz lesz talpra kecmeregni, Ravenst, Bengalst már nem lehetne befogni, csak akkor ha a szarkákat elfenekelik 2x, plusz Cincy-t idegenben...
Érdekes lesz ez, én nagyon szorítok!
Go Steelers! -
tiv61us
őstag
ne fiatal mar, az teny, O az a tipus aki nem a csucson hagyta abba, de nem rajta ment el elsosorban
volt vagy 2-3 IT az OK, dehat vgolt amit meg illet volna elkapni...
amugy meg a GB vedelme is 0
az elejen azert tartotak magukat, mert a phillies hibazot tobbszor is red zonaban is
szoval igy elnezve a GB-nek nem sok eselyt adok de az eagles sem gyozott meg -
tomika
aktív tag
Ez minden QBre igaz. Az a baj, hogy a lényeget nem látod. Nálunk a séma az, hogy a futójátékkal alapozzuk meg a passzjátékot (amit elég sok csapat szintén követ). Ez a nem túl bonyolult offense eddig 2 playoffcsapatot (zseniális védelmekkel) oktatott.
Bekaptunk egy vereséget, és akkor most jönnek a huhogók, hogy ők megmondták... Kicsit az Atlantával kapcsolatban úgy érzem elfogultak az emberek. Ha kikapnak, akkor jön a szokásos szöveg, ha mondjuk a Colts kap ki, akkor érdekes senki sem esik rögtön Manning torkának. Pedig őt is lehetne azzal zaklatni, hogy playoffban eddig semmit sem tudott felmutatni...
A rush-option offense-t kicsit leegyszerűsíted.
Ezt a DE dolog meg nem ilyen egyszerű.
De mire akarsz kilyukadni a szövegeddel?
Nem is a rúgót hibáztattam. És nem a long snapperen gyalogolnak át. A baj, hogy hagyják felmenni az ellenfél játékosait a levegőbe. Őket a földbe kellene döngölni.
Ennyi, remélem érthető volt -
tomika
aktív tag
Hát, ha Abraham végre felépül, akkor Warner-nek vége lesz. Az első meccsen is csinált Delhomme-on 2 fumble-t és 2 sacket...
Az, hogy az Atlanta támadójátéka egyoldalú nem újdonság... A kérdés, hogytudják-e semlegesiteni a futójátékot. Tavaly óta nem változott Tampa és Carolina defense ezt benyelte, az NO meg annyira fel volt pörögve, hogy nem. Kérdés, hogy mi lesz a többi ellenféllel...
Azt mondjuk nem vágom, hogy a speial teamünk miért ennyire szar, rengeteg block-olt FG-nk volt már...
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Minden heten haboru... Böööööööööööööö
Attol meg, hogy titeket megvert a Cardinals, attol meg nem jo csapat!Ha toluk kikapunk, akkor elhajtom a sracainkat a foldekre dolgozni...
Must-win game... A kovetkezo meccseink sokkal kemenyebbek lesznek majd.
Nalunk meg ket dolog lehetseges:
-megtalaltak az ellenszeret a rush-option offense-nek
-vagy csak az NO-i hangulat miatt szoptunk
Remelem a masodik verzio jon be. A valaszt meg majd a Cardinals elleni meccs fogja megadni. -
tomika
aktív tag
Itt vagyok...
Nem láttam ezt a meccset se.Mar elotte tartottam a meccstol egy kicsit, mert az NO erzelmileg eleg tulfutott lehetett... Gondolom ket ev kihagyas utan a szurkolok is teli tudobol orditottak. Szoval gondolom ezert volt a sok hiba reszenkrol.
Az NO nem olyan komoly csapat, eddig ket gyenge ellenfele volt, otthon pedig most az elso meccsen mindenkit elvertek volna. Pontosabban nem is ok, hanem a szituacio.
NFC South nalam tovabbra is:
1. Atlanta
2. Carolina (igaz, ha Smith jatszik, fel fognak tamadni)
3. NO
4. Tampa
Kansas-ben leserult az elso szamu qb, a raiders retek, de a chargers-szel ne rohogtess!
BB-vel kapcsolatban nagyon igazad van.
Gyaszolok mostDe a kovetkezo ellenfel a Cardinals lesz, akiket be KELL daralni!
-
mahatma
aktív tag
ehhez képest Carr futott 4-szer, 25 yardot (16 volt a leghosszabb), kezd Michael Vick-i magasságokba jutni
441 yardot hoztak össze ellenünk, Mario Williams pedig 3 tackle-n kívül semmit nem mutatott, mint 1/1-es. Elméletileg Gado már játszhat a Colts ellen, meglátjuk mire leszünk képesek, mindenesetre sokra nem hiszem.
3-13-as szezont tippelek...
-
tomika
aktív tag
Hát mondjuk ja, tavaly is 6-2-vel kezdtünk aztán mi lett belőle...
Pedig Plummer az előző szezonban mindenkit ledöbbentett azzal, hogy csak 9 INT-t dobott, ami azért nem rossz, mostmeg megint elkezdi szórni a labdát összevissza.A Cutler gyerek tényleg jó!
Háát, és a Carolina párosa: Smith és Keyshawn se semmi!De Fitzgerald-ot szívesen látnám a csapatunkban!
MNF-en a Chargers kicsit lealázta a Raiderst!Az eddig bénázó Rivers 133.9-es passer ratinget hozott össze, és Tomlinson is összefutkorászott 131 yardot!
-
tomika
aktív tag
8:00 PM NFL Kickoff Special NFL OPENING KICKOFF 2006
8:30 PM NBC Sunday Night Football Special Edition (Wt) Miami @ Pitts
Timezone: E
Akkor hajnali 2kor lehet izzítani az NBC-t...
Ja, és szombaton helyi idő szerint du. 4-kor az ESPN-en a két legerősebbnek tartott college csapat játszik! Ez még normális időben is lesz!
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
-
Zoty4
őstag
Azért a sérültek szépen feléledtek. Védelem nélkül is nagyon szépen menetelt tavaly a Patriots. Remélem idén nem súlytja őket ilyen sérüléshullám, és akkor bármi elképzelhető.
Meg akarják venni Diontt? Ki akarja elvinni?
Az oaklandbe végre belesimult Moss, szerintem ez az ő idénye lesz. -
-
tomika
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest