Hirdetés
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
Aktív témák
-
rlazol
veterán
no,
én Patrióta vagyok.
Ami a SF49ers idei erősítését illeti, a többi csapaté se rosszabb, és a jó csapat összeszoktatása hosszú idő. És irányítani ki fog?
namindegy. Én Spillerben szerintem az a szomorú h általában fogalma sincs, mi folyik a pályán, és semmi szakmai alázat nincs benne. Pl. át se nézte a Word Ball-ra az Europai NFL szabálykönyvét. Csak vagdossa a számadatokat a legmelegebb helyzetben.
Én a Faragó-Kovács pároson tudok jókat röhögni, ahogy froclizzák egymást. Olivérről most hirtelen nem tudom, melyik.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tomika
aktív tag
''Egy jó rookie irányító nem biztos hogy az NFL-ben is jó lesz. Ez más mint az NCAA, gyorsabb, keményebb, erőszakosabb. Ezt szokni kell, legalább 2-3 év mire egy QB TÉNYLEG jó lesz, felveszi a ritmust és ösztönösen nyomja.''
RESPECT! Erről van szó!
Mint mindig, most is vannak kivételek: Palmer, Big Ben... zseniális QB-k, és milyen fiatalok! Nekik nem kellett 2-3 év se!
Nekem még a fiatalok közül Grossman szimpatikus, 3 éve van már az NFL-ben, de nagyon kevés meccsen játszott még
Gyengébb, kezdő QB-knál általában a TE vezet a csapatban elkapásban. Nálunk is. Ezért is modntam, hogy jó húzás volt Vernon. -
tomika
aktív tag
Gyakorlatilag, ha már egy ember hibázik, akkor benyeli az egész csapat a playt. Akármilyen jó a többi játékos. Ezért ilyen csodálatos ez a sport!
Hail Mary, az egy szép play
Egyszer elgondolkoztam, hogy milyen lehet NFL-ben QB-ként játszani. Egyszer nem volt QB az edzésen, akinek nem fájt éppen valamilye, és beálltam én dobálni. Az első pár playnél majd besz@rtam... 21 ember rohangál mindenfelé, minden irdatlan gyorsan történik, szörnyű Inkább mentem vissza futkorászni a deep zone-ba.
Komolyan mondom ezek nem is gondolkoznak már NFL szinten. Ösztönből mindent. Vigyázni arra, hogy a zsebből idejében ki tudjon mozogni, figyelni mondjuk a blitzre, közben figyelni kell a 3 opciót, és az azokat követő CB-ket, safetyket, és akkor úgy dobni, hogy csak a WR kaphassa el... -
rlazol
veterán
ezek szerint az NFL.com még elavult adatokkal dolgozik, ott pl newberry még nem is szerepelt. De a kispad akkor is foghíjas.
Igen, nekem az a véleményem, h bár kétségtelnül ez egy erősebb 49ers mint az idei volt, negatív mutatóval fogja zárni a szezont, nem csak a baromi erős csoportja miatt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
a Pats csoportja nem valami erős hál istennek, idén is rájátszásba kerülhetnek, bár a Jets- sokat erősödött, mi meg elvesztettük Vinatierri-t.
Tavaly a playoffra állt össze a cspat, jöttek vissza a sérültek. A denver Broncos-tól kaptunk ki, a Panthers NFC és a Seattle verte ki őket egy körrel később, ők a Chicagot verték meg a Giants-t. Valamit csúnyán elkevertél...
De a bronco-s meccs is olyan volt hogy.... az összes hiba és balszerencse ami az elmúlt 3 évben elkerülte a NE-t a playoffban aznap este jött ki. Sajnos.
TO a dallasnál - [link], és ugyanott a washington, Philli és a Giants , az se kicsit gyenge csoport.
A Pittsnek a Buszt nehéz lesz pótolnia...
én még nem is merek tippelni a másodikra. És természetesen PATS SB győzelmet várok!
az előszezon aug 6-án kezdődik! vajon a sport TVebből mit ad? [link]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tiv61us
őstag
es Tampa utcain orjongtunk a Super Bowl utan
felhivnam mindenki figyelmet, hogy mikor Tampan eltem akkor nyertunk, aztan felmentem North Carolinaba, azzal egy dontoig jutottunk, mult evben konf. dontoig
most Kentuckyban vagyok 3 napja, asse tudom, milyen csapata van, talan a Bengals?
de mindegy, nekem koszonhetoen mindenkeppen minimum konf. donto a hagyomanyok alapjan"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
-
tiv61us
őstag
Nem tudtam, hogy Betis az orvosa
meg a steelers sem tud pontosat, a korhaz nem nyilatkozott meg reszletesen
1-2 nap es kiderul
csak mondtam
amugy asszem motoroznia is tilos lett volna, most ez tema lesz egy ideig mi volt a szerzodeseben
meg mutattak par sportolo motorbalesetet regebbrol, halalosat is
ez most nagy tema es az is lesz par napig, vagy meg tovabb"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rlazol
veterán
petey: Te engen nagyon félreértesz . És skatulyázol . Na mindegy. Az am. foci (és tk az összes profi sport) finanszírozási lényege, h attól még h idén szar vagy, 3-4-5 év múlva játhatsz SB-t és fordítva, a mai SB győztes 3 év múlva lehet draft első. Ez tény, ezért butaság temetni bármikor bárkit, én se azt tettem. Csak az a véleményem, h az SF49 nem ebben az idényben fogja megkezdeni a menetelés látványos részét. Főleg he elnézem, kivel fognak játszani a szezonban - van egy Raiders meg egy Packers meccs, ahol illene győzniük. A többi mocsok nehéz lesz. A jövő évről meg bőven ráérünk az idei után beszélni - ki tudja ki sérül meg ki tűnik fel és el stb.
azt azért halkan megjegyzem, h még azelőtt lettem NE fan, h a SportTV elkezdte volna az NFL-t nyomni. Kint voltam, beleszerettem, hazajöttem nagy bánatosan h ilyet se látok többé, SportTV bekapcs, az első ami lemegy az az NFL műsorelőzetes volt. Volt nagy
tiv61us - az igaz, h a baleset<>sportsérülés. De egy arccsonttörés se = lábközépcsonttörés. A jelenlegi információk alapján - se végtagtörése, se belső szervi sérülése nincsen. Nyilván kapott egy agyrázkódást is, tele van horzsolásokkal és zúzódásokkal - mint egy kemény meccs után... Ezeket 3 hét alatt mindenestül kiheveri, az arca is összeforr 6-8 hét alatt (bár az övé nagyon nagy, lehet h több idő kell ), június közepe, van a szezon 3 hónap, az előszezon 2 hónap múlva kezdődik. Szerintem ez egy tipikus uborkaszezonos töreténet, amin jól lehet csámcsogni meg filózni, amíg egyéb nincs.
soccer: valamelyik magyar kommentár egy nagyobb sprint után: ''jó kis hazafutást csinált, hogy egy amerikai fociból való szakkifejezéssel éljek''Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tomika
aktív tag
Vick ne bízna magában? Szerintem neki nincsen gondja az önbizalmával! Schaub-ot imádom, nagyon nagy jövő áll előtte. Azért lehet, hogy szerinted jobban teljesített, mert Schaub igazi pocket QB, megvan hozzá a magassága. Vick nem az, nem is lehet az a magassága miatt.
Miért gáz, ha azért ismerik, hogy fut? Olyan képességei vannak, mint más QB-knak nem, ezt ki kell használni.
A Falcons WR-eivel meg tele a t*köm. Remélem beérnek már végre.
Azt a dogmát, hogy a QB-nek nem szabad kimozdulnia a zsebből, lassan el lehet felejteni.
Az utolsó Carolina-i meccs pedig egyértelműen nem az offense-n ment el, hanem a defense-n... Az már más kérdés, hogy a West Coast offense-t erőltették... Viszont úgy gondolom, hogy Knapp és Mora elég intelligensek ahhoz, hogy belássák, Vick-nek nem ez a stílusa. -
tomika
aktív tag
Mora ezt akarta megvalósítani. Ebből annyi lett, hogy így hívják a szakértők: the Falcons style of West Coast Offense...
ha átlépi a line of scrimmage-t, akkor már nem sack
Sajnos WR poszton nem erősítettünk. Az edzők nagyon bíznak abban, hogy beérnek végre, és inkább máshol upgradeltünk. A WR-ek teljesítményéhez annyit, hogy az elkapott yardokban a TE vezet... ez szerintem minden elárul
A Pro Bowl-on emlékszel arra, amikor Fitzpatrick megfogta azt a magasba feldobott Vick-passzt? Pontosan ez a segítő WR munka hiányzik.
Támadták is sokat az offense koordinátorunkat, hát majd meglátjuk jövőre mi lesz. Végülis ez a harmadik év csupán ennek a támadófelépítésnek. -
tomika
aktív tag
Ezt hívják blöffnek!
Új szerzeményeink:
Defense:
John Abraham DE
Lawyer Milloy SS
Chris Crocker FS
Jimmy Williams CB rookie
Offense:
Wayne Gandy OL
Quinn Ojinaka OL rookie
Jerious Norwood RB rookie
Butchie Wallace RB
D.J. Shockley QB rookie
Pont azok, amik kellettek. A defense-ben a secondary volt gyenge, az offense-ben a fal. Dunn lassan kiöregszik, Schaubot jövőre elviszik, szóval kell QB.
Ja és ugye Musgrave, edző.
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
4-3-at játszunk.
Ez lesz most a 3. év. Szerintem pont itt az ideje a kiugrásnak.
WR:
Jenkins 3. éve lesz
Roddy White 2. éve lesz
Finneran 8. éve lesz
Szóval Finneran az egyetlen rutinos elkapónk...
Kellett is erősíteni a defense-t! A csoportunkban a Carolina védelme a 3. volt, míg a Tampának az 1. az egész NFL-ben. A Falcons védelme 22. volt...
Offense: Falcons a 12., a Carolina a 22., a Tampa a 23.
A csapat idén mind az offense-ben az első 10-be várja magát, míg a defense-ben az első 5-be. Ha ez bejön, akkor darálás lesz!
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Ja, a 3 évhez annyit, hogy láttam egy interjút Mike Holmgrennel. A téma az volt, hogy miként kell top csapatot csinálni. Azt válaszolta, hogy szerezned kell egy franchise-QB-t és egy nagyon jó defense koordinátort. Ez a kiindulási alap. Aztán szépen össze kell szedegetni tehetséges játékosokat, és működni fog a rendszer. Ehhez három év kell.
2002-től Head Coach-a a Seattle-nek, és 2005-ben Super Bowl-t játszottak...
Mora 2003-tól Head Coach, és 2006-ban ???
Kezdődjön már a szezon! Elegem van már az elméleti esélylatolgatásból! Meccseket akarok! -
rlazol
veterán
az kéne még csak. Milyen hülyén nézne ki ahogy BB az öltönyzokniból rántja ki a piros zászlót?
Szerintem az, h mindeki azt vesz fel amit akar, segít kiépíteni az edzők image-t, ami minden szempotból fontos.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ballington
addikt
hát vannak szakszavak, amiket kajak nem ismerek...most ne kérdezd h mondjak pl-t, mert íg nemtok.
de a lényeget értem a játéknak.
közvetíteni fogja a sport 1/2?
pl. ált. ti is meg a közvetítés alkalmával angolul mondják a post-okat...Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
rlazol
veterán
a felvétel amatőr, hiszen láthatóan a lelátóról készült. A lassú fokuszváltásokon és téves (átlagolt) expobeállítás miatt se férhet hozzá kétség.
A lényeg látszik. Hogy csapat, ahhoz nem fér kétség, h mire lesz elég - szerintem a csoportdobogoról le fog csúszni a 49ers, de nem hiszem, hogy draft-első lenne.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
''rlazol kolléga'' épp apró darabokra szabad, a csekély szabadidejében windowst installál a tartalékpartícióra, nem sok sikerrel.
amúgy a PATS szoros meccsen kikapott a Falconstól
De nem lehet következtetést levonni, mert se Brady se Vick nem játszott.
petey, amúgy megtisztelnél, ha megtanulnád leírni a nevem..Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ballington
addikt
-
ballington
addikt
-
tomika
aktív tag
még valami:
ha a labdát kiverik a játékos kezéből, de az az oldalvonalon túlra kerül, azaz kimegy a pályáról, akkor nincsen fumble. A játék meg onnan folytatódik tovább ahonnan kiment a labda.
amit a 4th downról írsz azt nem értem. Miért ne mehetnének 4. kisérletnél vele és az uccsó 2 percben? Mert, ha tegyük fel 7 yardot kellene megtenni 4.-re, és mondjuk elhagyja a labdát az egyik játékos 5 yard után, és ott egy másik megint visszaszerzi és megfutja a 2 yardot, akkor 1st down van. Pedig ugye, ha nincs fumble akkor nem lett volna meg a szükséges 7 yard alapból. Szóval fumble mákos esetben akár még jól is sülhet el.
A talajhoz ér az elég tág fogalom... a lényeg, hogy ha a térde lent volt-e a játékosnak vagy sem. -
rlazol
veterán
''Ez olyan kb mintha támadsz saját 1yd-ról, befújnak egy penaltyt, minusz 5 yard----> Safety''
szerintem ez nem így van. Én úgy tudom, ha nagyobb lenne a büntetés mint a távolság a saját EZ-tól, akkor felezik a távot. Tucatnyi ilyet láttunk tavaly is.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest