- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
rlazol
veterán
ez nagyon durva:
[link]
Aki nem tud angolul: Vick birtokán több tucat, súlyosan sérül harci kutyát találtak, továbbá 8 tetemet és kutyaviadalok rendezésére ill. kutyakínzásra alkalmas eszközöket. Vick az első számú gyanusított, a másik három vádlott pedig rá nézve teerhelő vallomást tett, miszerint személyesen vett részt az állatok megölésében.
Valamennyi szponzora visszalépett, mezének eladását felfüggesztették, az NFL felfüggesztette az edzőtáborból. Tárgyalás november 26, minden egyes kutyáért akár 5 évet is kaphat...
mi lesz veled Atlanta? -
anulu
félisten
tvu-n nincs se FOX se CBS már
ESPN is eltűnt. jelenleg egyéb alternatívák után kutatok, hátha sikerül találni valamint. amint igen, ofc jelzem itt
-
rlazol
veterán
válasz
Road Runner #4995 üzenetére
az nfl.com is siimset írja kezdőnek, de én se hiszem el. Még mindig nem hiszem el, h lép nélkül profi teljesítményt fog nyújtani. Főleg 3 ilyan gyerekkel a háta mögött, mert ugy róla tudjuk, h nem épp egy nfl szint, amit eddig mutatott.
-
rlazol
veterán
most néztem a PATS igazolását. WOW! érintetlen fal, de mögé Moss, Washington, Welker, Stallworth - ha Meriweather beválik, itt az üj SB címünk.
-
rlazol
veterán
én a jetstől várok sokat... elhoztrák a maciktól a kezdő RB-et, vagyis nem lesz olyan egyhangú a támadójátékuk...
kiváncsi leszek, ki a kezdő a tampánál QBként - Garcia, Gradkowsky, Simms, Plummer... -
Zoty4
őstag
én is úgy tudom hogy adja a sport tv, de én sokszor más meccset néztem mint amit adtak itthon, espn, fox, abc adókon néztem a legtöbbször a meccseket: tvuplayerrel, de elrakták ezeket az adókat a kínálatból
nomeg nem is nagyon tudom nézni a sport tvt mivel március óta frnakfurtban lakok
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
Idén ki milyen eredményeket vár a csapatoktól?
Aki tud vmi jó átigazolást ill. melyik csapat mennyire erősödött ill gynegült meg legyen kedves és ossza meg velünk.
Én csak a saját csapatomat nézegettem a nyáron, így örömmel láttam hogy a patriots eléggé megerősödött.
Esetleg aki bevállalós leírhatna vmi csapatsorrendet is.
Amúgy meg mindenkinek jó nyaralást aki szabin van
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Nemsokára indul a szezon számomra jobbik része! Már aug. eleje van!!!
Szerk.: Milyen régen volt a SB...
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
Tegnap voltam a III. Hungarian Bowl-on...
A körítés jó volt. A cheerleader csajok csinik, közönség is volt, a konferálás is.
Egyvalamit észrevettem: a játékon van még mit javítani.
Lássuk a Debrecent: irdatlan nagy csalódás volt számomra. 3 kapurarúgásból 0 pont, támadásaik gyengék, egész meccs alatt alig volt valami észrevehető megmozdulásuk, persze kivétel a 2 TD.
Az eredmény magáért beszél: 12-42 a Győr javára... Gratula! Jók voltak. -
Fáraó
őstag
III. Hungarian Bowl : 2007. július 1., kick off: 19:00, Budapest, BVSC Stadion
Jegyvásárlás (1300 HUF) [link] -
rlazol
veterán
most sikerüölt megnéznem a WordBall-t...
hát mit ne mondjak, a védelmek szánalmasan gyengék voltak. Messze még az NFL...
Bár tény, jó meccs volt. -
rlazol
veterán
pár hete munka okán voltam a wolfes edzésén, találkoztam Kovács Sanyival, és mgkérdeztem, milyen volt chicago drukkerként a SB.. Azt mondta, végigkínlódta...
nem csodálom.
-
rlazol
veterán
első körben NE: [link] - jó kis szezonunk lesz...
-
rlazol
veterán
no, megy a DRAFT, emberek! és van egy új Brady mint QB éspedig a Clevelandnél. Csak névrokona a NE 12-esének?
-
petey
tag
ejj ez az off season. DE! jövő héten draft
-
Fáraó
őstag
-
Kanczy
veterán
ma bejött órára egy Chicago-i kistanár...megkérdeztem szomorú volt-e,hogy a ,,csikágó'' kikapott a bowlon,erre azt mondta,hogy egyrészt ,,sikágó''-nak kell ejteni,másrész pedig sírva fakadt
-
Fáraó
őstag
Ő az Eagles volt Garcia-ja? A kiégett-újraéled Garcia? Sztem nem fogják játszatni, nem ő lesz a 1st QB.
Elment az deffensive edző a denvertől s viszi magával az embereket. -
anulu
félisten
izé. picit utánanéztem, és ezt találtam:
[link]
ha jól értelmezem a dolgot, Plummer inkább azt választotta, h visszavonul, semminthogy Tampába költözzön
valszeg emiatt történt, h Márc 3-án a free agent listán levő Jeff Garcia-t igazolta le Simms mellé a Bucks.
bocsi, az előző fals infoért, de nem vagyok 100%-ig penge angolból, és leginkább csak a trade listet olvasgattam, nem néztem a mélyére -
rlazol
veterán
Plummert???
monnyuk jó a kígyó, nem arról van szó, de akkor minek hosszabbítottak szerződést Simms-sel? És az a srác (nem ufrik be a neve) aki a kezdő QB volt, az is igen meggyőző volt....
restricted - korlátozott... passz, h ez mit jelenthet nfl-nél, talán ha tiv erre téved, ő tudja. -
anulu
félisten
nézegetem az átigazolásokat, és pislogtam párat, mikor megláttam, h a Bucks leigazolta Plummert QB-nek
valaki el tudná magyarázni ezt a restricted - unrestricted free agent dolgot? annyira jó azért nem vagyok angolból, hogy teljesen megértsem ezt az nfl.com-ról
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
NFC West - érdekes lesz... A Seattle baromi erős, idén sok sérülés sújtotta őket, azért lett szoros a vége. A SF49-nél pedig elkezdtek okosan építkezni, számítok tőlük jópár meglepetésre. Szerintem ott megint 1 meccsen múlhat a Rams PO-ja - majd meglátjuk melyik oldalra billen.
-
Fáraó
őstag
Hátha a Rams bejut a PO-ba. Nagggyyyon szeretném! Bár elég nehéz szezonjuk lesz. Most is csak 1 meccsen ment el a PO.
Bakker! Ha a Cardinalst megvertük volna...
-
rlazol
veterán
megnéztem a fogadóirodák tippjeit a következő szezonra.
San Diego-Chocago döntőt és SD SB-t várnak... Érdekes.
Szerintem a SD vissza fog esni, a COLTS talán megint ott lesz. a Bears szvsz nem...
és, ahogy tavaly már jeleztem, idén a Frisco-tól is várok vmi nagyot, akár PO-t is. -
Fáraó
őstag
Ez a Proball amolyan örömfoci volt. Szép volt, jó volt. A sok különféle sisak tetszett.
-
rlazol
veterán
sokat beszéltünk a szezon alatt a bírói hibákról. Íme még egy, ami a COLTSnak 8 pontot ért a főcsoportdöntőn: [link]
-
anulu
félisten
válasz
ballington #4932 üzenetére
köszi!
kicsit bugos az RSS chanellel, de majd megoldom vhogy
-
rlazol
veterán
kezdődik a Pro Bowl - csak én nézem?
hajrá AFC! -
zeen
csendes tag
válasz
ballington #4932 üzenetére
Örök hála.
-
ballington
addikt
patriots rajongóknak MÁSZTSZÍ: [link]
-
Zoty4
őstag
sziasztok, megjöttem németoból, sajnos lemaradtam a konferenciadöntőkről és a SB-ről
nincs vkinek linkje, leginkább a pats- colts meccs érdekelne.
Köszike -
rlazol
veterán
[link]
nem csak nekünk volt nagy élmény... -
Brett apó
tag
Azért az INT-ek többségéről nem csak ő tehet! Az idei szezonban a fal nem végzett olyan jó munkát és hát kéne még legalább egy jó elkapó.
De még mindig az övé a legerősebb passz az NFL-ben -
rlazol
veterán
-
petey
tag
válasz
Brett apó #4919 üzenetére
Kizárt. Favre, minden tiszteletem az övé, legenda meg minden, de azért ez az év lett volna neki hogy visszavonuljon.
Lézer passzok? Úristen, Mindig annyi, vagy több INT dob mint TD-t. Mint Kitna, hiába dobálgat 4000 yd körül, ha állandóan eladja...kicsit Favre meg akarja mutatni hogy nem érdekli a double coverage, akkoris bedobja...Kitna is pass happy. mondjuk ott van Martz, ezen nem csodálkozom..
Grat Colts, megérdemelték! -
Brett apó
tag
Bizony a következő szezonban meg fogom dönteni Marino rekordját
Remélem a Packers meg jól fog draftolni és jövőre bejutnak a playoff-ba -
F-ECT$
titán
Pár napja kérdezte valaki, kicsit megkésve, de itt a csapatválasztós ''játék'' [link]
-
rocket
nagyúr
Nem valtotta meg a vilagot Grossman, csodalkoznak ha valamelyik csapatban akar 3. szamu iranyitokent is szamitananak ra a 2007-es szezonban.
Ahogy Ricsi meg Sanyi mondta gyenge a keze, tulsagosan ives labdakat dobalgat 10 yardon tulra, amit aztan a vedoknek konnyebb leszedniuk a levegobol, nincsenek lezer pontossagu eros passzai mint pl. Favre-nak.
Az elso negyed fantasztikus volt, de azt leszamitva nem volt eselye a Bears-nek, palyan tartotta a Colts a Bears vedelmet es ezzel szepen ki is farasztottak oket, Manning a kezdeti megingas utan osszekapta magat, megerdemelten lett az MVP.
Mar alig varom az uj szezont, Marino TD rekordja megfog dolni -
anulu
félisten
válasz
VectorworksH #4911 üzenetére
nekem a 2. nagy szívfájdalmam a NO. egy Pats - Saints döntőt szívesebben néztem volna
de nem teljesülhet mindíg az ember kívánsága
-
Sianis
addikt
Én sajnos elmondhatom, hogy újonc NFL néző vagyok. Sokáig nem volt lehetőségem Sport1-et nézni. A tegnap esti / ma hajnali döntő életem eddigi legjobb meccse volt. Hihetetlen megmozdulások voltak, most eltekintek Grossman hibáitól mert ezekre én nem találtam szavakat. Hester kezdőrugás utáni TD-a, valamint Hayden utolsó negyed beli óriási TD-a volt a két leglátványosabb futásos TD, passzból ugyebár Reggie Wayne szerezte a legszebbet. Mindkét oldal rengeteget dolgozott, Jones és Rhodes között csak 1 yard a különbség, viszont nem elfelejtendő Addai aki szintén termelte a yardokat. Tényleg elmondható, hogy Jones és a többi Bears a hátán vitte a csapatot, ezzel a rossz teljesítményű irányítóval, nem is értem miért nem cserélték le Grossmant valaki másra. Nem volt kire? Nehezen hinném. A Bears D előtt minden tiszteletem egyáltalán nem csodálom, hogy elfáradtak, szinte végig pályán kellett lenniük. Végszóként csak annyit, hogy egy másik irányítóval tényleg fantasztikus csapat lehetne és képesek lennének megszorongatni / megverni a Coltst.
-
VectorworksH
tag
Sajnos csak az elso két negyedet láttam, de ahogy olvastalak benneteket, valoszinu beigazolodott a félelmem : Grossmann hozta az alapszakaszbeli, dobjuk el a lasztit, mindegy merre majd valaki elkapja formáját.
Sajnálom. Nagyon szurkoltam a maciknak.... -
Fáraó
őstag
Bevallom, én a szünetben elaludtam... A második negyedben hogy fáradt a Bears Defence! Manningék nagyon jól pályán tartották őket, Grossman pedig hozta a semmilyen formáját néhány villanással. A szokásos formája.
Nekem ez a Hester fiút nagyon szimpatikus. Ennyi Kick Return TD amit ebben a szezonban újoncként csinált! Vmi fantasztikus! Őt még sztem sokat fogjuk látni NFL vágásokban. -
mr.ki
aktív tag
Én állat fönnmaradtam megnézni Grossman szerencsétlenkedését. Hogy lehet az hogy az edző semmibe veszi a többi játékos ( és főleg a defense ) munkáájt egy rossz teljesítményű irányító miatt?.....
Számomra az 1. negyed kivételével felejtős ez a döntő, ill. Grossman ''nagy'' alakításai valószínűleg megmaradnak....
[Szerkesztve] -
hitman,
őstag
Hát ezt behúztuk!
Jó kis foci volt de a vége nem volt izgi... -
whitehand
senior tag
gyerekek aki fikázta a coltsot az választ kapott ki a legjobb....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest