Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Wentz jó. És ennél -remélhetőleg- csak jobb lesz. Oké, a 12-11 TD-INT arány nem fényes (oké 1-3) a mostani meccsen volt), de 3000 yard 12 meccsen nem rossz. Meg milyen dolog már 60at dobatni egy meccsen egy rookie-val? Szerintem jó úton a PHI.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
.LnB
titán
válasz rlazol #12045 üzenetére
Ne bántsd őt, ha egyszer még idén esetleg nyer az Eagles én is lehet majd így be fogom írni. Bár addigra lehet már annak se tudok majd örülni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Nelorfin
csendes tag
Kalózok - winnnn!!!!
[ Szerkesztve ]
Puskás Öcsi 1927-2006
-
Mottie
őstag
-
rlazol
veterán
Jeff Fisher-rel hosszabbít a RAM. WTF? Ahhoz képest, hogy Mr. Kroenke milyen agresszívan nyomult La ügyben, nagyon türelmes az edzőjével szemben.
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
válasz rgeorge #12035 üzenetére
amikor én írtam, még csak "pár hét" volt. Tegnap este láttam egy riportot, abban alapján főcsoportdöntő-SB szerepelt mint lehetséges visszatérés. Ma műtik, majd utána kiderül. Brissett-et lehozták az IR-ról pár napja (ami kicst ijesztő Brady sérült térde miatt, miért kellene másképp a harmadik QB?) így ha Gronk oda kerül, akkor neki már nem lesz visszaút. Ha nem rakják IR-ra, akkor van esély.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz rlazol #12033 üzenetére
A legfrissebb tájékoztatás szerint a szezonra kidőlt, de a műtét után pontosítanak. Nem hiszem, hogy ezt nyilatkozták volna, ha lenne remény a rájátszásra való felépülésnek. Az is kiderült, hogy a Seahawks elleni meccsen tüdőzúzódást szenvedett.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
maláj
addikt
NFL 2016, ALAPSZAKASZ 13. FORDULÓ
2016. 12. 02. @ 02.25 ==> Minnesota Vikings – Dallas Cowboys (Tv: Sport2)
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> Atlanta Falcons – Kansas City Chiefs (Tv: Sport2)
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> Baltimore Ravens – Miami Dolphins
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> Chicago Bears – San Francisco 49ers
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> Cincinnati Bengals – Philadelphia Eagles
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> Green Bay Packers – Houston Texans
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> Jacksonville Jaguars – Denver Broncos
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> New England Patriots – Los Angeles Rams
2016. 12. 04. @ 19.00 ==> New Orleans Saints – Detroit Lions
2016. 12. 04. @ 22.05 ==> Oakland Raiders – Buffalo Bills
2016. 12. 04. @ 22.25 ==> Arizona Cardinals – Washington Redskins
2016. 12. 04. @ 22.25 ==> Pittsburgh Steelers – New York Giants (Tv: Sport2)
2016. 12. 04. @ 22.25 ==> San Diego Chargers – Tampa Bay Buccaneers
2016. 12. 05. @ 02.30 ==> Seattle Seahawks – Carolina Panthers (Tv: Sport2)
2016. 12. 06. @ 02.30 ==> New York Jets – Indianapolis Colts (Tv: Sport2)Szabadnapos: Tennessee Titans, Cleveland Browns
-
.LnB
titán
Gronk out (of season)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
NE@NYJ:
nem volt az év meccse, és izgulósra sikerült megint a drága első három negyed miatt. Miért játszanak az idegeimmel? - btw. Gronk megint lesértült. Fakkthat. CAR - OAK:
.anyám itt mi megy Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
rlazol
veterán
NE@NYJ:
mi van Gostkowski-val is? 39 yard tavaly ujjgyakorlat volt neki. Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
titán
Ohio State épp most bukott el egy fake puntot a saját 20-asukon belül Szeretem a NCAAF-et
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
USTV-n épp 3Michigan@2Ohio State (ABC), és utána 15Auburn@1Alabama (NBC)
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
vond
MODERÁTOR
A Steelers-Colts meccsen a büntetés a páros ünneplésért megvolt? Vattafakk ez az egész, amit az NFL-lel művelnek? Mit akarnak ezzel elérni?
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
.LnB
titán
válasz IntelKiller7 #12015 üzenetére
Mire leérne NFL-ben a támadófal emberek hasa a földre a QB-ét jöhetnének hordággyal.
-
Calogero
addikt
-
maláj
addikt
NFL 2016, ALAPSZAKASZ 12. FORDULÓ
2016. 11. 24. @ 18.30 ==> Detroit Lions – Minnesota Vikings
2016. 11. 24. @ 22.30 ==> Dallas Cowboys – Washington Redskins (Tv: Sport2)
2016. 11. 25. @ 02.30 ==> Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers (Tv: Sport2)
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> Atlanta Falcons – Arizona Cardinals (Tv: Sport2)
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> Chicago Bears – Tennessee Titans
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> Cleveland Browns – New York Giants
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> Houston Texans – San Diego Chargers
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> Miami Dolphins – San Francisco 49ers
2016. 11. 27. @ 19.00 ==> New Orleans Saints – Los Angeles Rams
2016. 11. 27. @ 22.05 ==> Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks
2016. 11. 27. @ 22.25 ==> New York Jets – New England Patriots
2016. 11. 27. @ 22.25 ==> Oakland Raiders – Carolina Panthers (Tv: Sport2)
2016. 11. 28. @ 02.30 ==> Denver Broncos – Kansas City Chiefs (Tv: Sport2)
2016. 11. 29. @ 02.30 ==> Philadelphia Eagles – Green Bay Packers (Tv: Sport2) -
vond
MODERÁTOR
Vikings@Lions:
Már megint mi volt Detriotban?! Ezek be vannak oltva a sima meccsek ellen. VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rlazol
veterán
HOU-OAK
- az összefoglaló alapján jó kis meccs lehetett. Sajnos a végén a bírók elbasztak egy 1st down-t a HOU-nak 2x is, meg kellett volna nézetni, nem tudom, miért nem tették meg. [ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
-
MODERÁTOR
NE@SF:
Hát... Az első negyed ok, a második negyed siralom, aztán jött a hajszárító (Sir Alex után szabadon), és beindult nagy nehezen a gépezet - a végén már úgy nézett ki az NE mint egy SB contester). Azért lesznek még a New England védelmével problémák, főleg a futás elleni védekezéssel. Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
PHI @ SEA
A pozitívum az, hogy mindenki túlélte a meccset az Eagles oldalán. Mert a Legion of Boom üt akkorát mint a lórúgás minden play-ben. Én letojnám, hogy Wentz visszaesett kicsit, nem volt várható, hogy év végéig hozza az első három meccsen látottakat (Mondjuk Prescott-nak úgy néz ki megy ez), de ezek az INT-ek... Már tényleg értem miért hasonlították Favre-hoz.. A Seahawks pedig szerencsére nagyon jó! Remélem nézhetem majd őket a SB-ben, de előtte egy DAL - SEA NFC döntő! Na az fincsi lenne Hopp kicsit előre szaladtam. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
Mit csinálnak már megint a rúgók?! Mi, topiklakók többet bevernénk, komolyan.
Philly-Seattle:
Elképesztő, hogy RW milyen mobilis. Kergetik, de hiába. A D megint nagyon harap, de az O is elég jól muzsikál. És mire leírtam, sikeresen bele is aludtunk a meccsbe. Azért ezt nem kellene. [ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rlazol
veterán
NE@SF
a második félidőre, ahogy kitisztult az idő, beindult a PATS. Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest