- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #195 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
-
leslien
nagyúr
válasz
igen tudom
, de a kamerája odaba.. rendesen...
-
horvathkrisz
addikt
-
leslien
nagyúr
semmiképp Z1! csak a Z2 mert az már ips, sztem sokkal jobb kamera.
kenwood3: azelőtt én így voltam vele nekem is volt O2x... sokat változtak a gyártók mindenki próbálja a legtöbbet kihozni az adott teloból. ezek után én nem mondok semmit főleg ha Google is szarakodik.
tőlem még samu is lehet a következő , de iphone nem veszek az biztos -
kenwood3
addikt
Alapból így kellett volna kiadni az s5-öt. Nem is értem, hogy, hogy gondolják ezt az anyaghasználatot a csúcskategóriás telóiknál
Amikor az asszonynak kerestem telót, s3 és optimus G között vacilláltam, de szerencsémre a sógornőm épp 1 pár nappal előtte vett 1 s3-at, egyből elment a kedvem tőle. Emiatt G-t vettem meg neki, és ezt azóta se bántam meg
Pedig o2x után azt mondtam, hogy soha többé Lg, de jól tettem, hogy mégse tartottam ezt be
-
bAtt001
addikt
válasz
tariattila #138 üzenetére
neked már 1 melegedő nem is elég? rossz majom, csúnya majom
ű
-
leslien
nagyúr
jön a még drágább Samsung galaxy s5 vagy lehet h mostanihoz hasonló áron fog kezdeni, de akkor menjenek a pi.. ba. jól ki csesznek azokkal akik most vették meg.
ha gpe verza akkor csak is Sony Z 2 lenne jó.
-
leslien
nagyúr
+1, de azért én kipróbálom a Sony Z 2
Inne lehet rendelni a xiaomi Lecs@ kollégának thx
-
MartOOn
addikt
Itt lehet duplazni?
Ha megszunik a nexus sorozat lehet ramegyek a kinai csodakra...
Xiaomi, oppo, 1+1... Vonalra... -
Sztbeni
őstag
Amúgy ez az Android Silver se rossz ötlet.
-
( V )
veterán
phoneArena nem adja fel... most akkor melyik lesz az igaz?
[Budget Nexus 6 may feature a 64-bit processor] -
tybsen
addikt
Megy az, ha nem igy edz az ember
. Multkor csinaltam a kepet, picsay-es utomunkakat mar itthon csinaltam, nem edzes kozben
-
MartOOn
addikt
válasz
horvathkrisz #160 üzenetére
Én meg izomzatot... F@szt... Még azt se...
-
Scooter74
őstag
Én amondó vagyok, hogy egynlőre még a Nexus temetést hadjuk. Mi is mondjuk aztint a vakok, hogy majd meg látjuk mi sül ki belöle.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #160 üzenetére
Hálózatot
-
Picco
addikt
nexus elvileg fejlesztoi telo, ha jon az Ara akkor nem sok ertelme marad velemenyem szerint, marpedig eleinte azt a szekeret kell tolni egy ideig amig kiforrott nem lesz.
Vicces h pont ma olvastam pletykakat miszerint a nex6 g3 alapokra, lg altal keszul....na majd meglatjuk. -
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #150 üzenetére
Na ez jó hír. Esetleg r36-al nem próbálnád ki ?
Más : én nem bánom ha megszűnik a nexus, egészen addig amíg lesz rá alternatíva , hasonló árban.. Tehát max 110k itthon . Attól félek, hogy elterjed a samsung knox féle marhaság(amire még mindig nincs megoldás..), akkor aztán pápá romok meg rootolás
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #150 üzenetére
Egy időben az N4 - hez való kernelében is volt ilyen gond... De hál istennek már nincs.
-
Scooter74
őstag
Akit esetleg érdekel:
-
twine
veterán
válasz
tariattila #148 üzenetére
ezt már nem mertem mondani,,
próbáltam objektív maradni,,,
de a magam részéről is mondhatom, hogy tényleg kva jó érzés ezt a puha borítást fog(dos)niEzért is gondolkodtam nagyon a dbrand-en,,hogy kell e nekem mert el fogom veszíteni vele ezt az érzést...
Kellemesebb az érintése mint a "négyesnek",,,de ez már tényleg szubjektív... -
w333
félisten
+1 aki Nexus 4 -ről akar váltani az már simán kibírja őszig az új Nexus érkezéséig, tény hogy a Nexus 5 kijelzőben és sebességben picit jobb, na meg kamerában sokkal jobb ... de szintén szerintem anyaghasználatra / minőségre egy picit visszalépés ... nekem masszívabbnak tűnik a Nexus 4
(#143) Krisztián
Nexus 4 sem melegszik ... és ha jól emlékszem akkor neked pont az a fajta proci volt benne "slow" ami ugye köztudott hogy picit melegszik
(#145) szentkuti11
Összeszerelésről csak annyit hogy volt már olyan felhasználó, akinek futás közben a zsebében kipattant a hátlap ... N4 -en meg ugye alul csavarok vannak
Persze ezen kívül minden ok. a telefonnal, csak ez ugye már pattintós
-
twine
veterán
válasz
szentkuti11 #141 üzenetére
"és az alulra került hangszóró."
+1
Az valóban egy nagyon jó döntés volt...Pedig én N4-nél mindig "harcoltam", hogy márpedig én hallom a hátlapi hangszorót,,de be kell ismerni,,sokkal jobb ez így -
-
twine
veterán
válasz
tariattila #138 üzenetére
...és még igazat is adnék,,,de valamiért ez a video egyszerűen nem hagy nyugodni,,,kövezzetek meg, de kvára tetszik,,,Talán pont azért, amiért az N4-en is tetszett a fekete "bőr" dbrand,,eltűnik minden felirat az egész készülékről,,marad a nexus felirat és kalap,,,sehol semmi más,,,fekete homogén előlap,,,szimetrikus test,,,stb,,,itt annyiban változik, hogy kevésbé diszkrét a Nexus felirat,,sőt kvára hivalkodó,,,de ha már "így alakult" gyárilag,,,nem rejtem el,,a fehér carbon kiemeli,,de ennyi felirat marad ezen is,,semmi több...
De abban lehet hogy igazad lesz, hogy az oldalára nem rakok már semmit...
B*zis lesz?akkor rakok az oldalára egy arany dbrand-ot is,,,hogy akkor már igazi kcsg legyen...
(F@szt)(#139) gzbotii :
Szerintem nem éri meg váltani
Az N4 is kva jó...
Érzem a különbségeket,,,a kijelző egy fokkal "színesebb",,a sebesség egy fokkal pörgősebb,, az üzemidő egyelőre nekem pont ugyanannyinak tűnik,,,a rádió jelek (wifi/gsm) "pálcikára" megegyeznek,,,
Tehát szerintem azt a felárat amit egy használt N4 eladása, és egy új N5 vétele "generál",,,nem éri meg,,,
Szerintem
Ha valaki viszont most tervez készüléket venni és nem N4-ről vált, akkor viszont nincs miről beszélni,,,egyértelműen N5...Nálunk pld asszony telója volt egy határ sz@r....ő örökli az N4-et...
Nekem meg nem volt kérdés mit veszek...
Csakaseggszusz -
twine
veterán
válasz
tariattila #132 üzenetére
Reggelt papa
hamar meg is találtad a "melegedőt"
Más:
"Ki vagyok" piszkosul...eljött az idő, hogy leadjam a rendelésem dbrand.-nál....a fellelhető youtube videó alapján fehér carbon a hátlapra kamera folia nélkül, első látásra szerelem a fekete n5-ön...azt hiszem az marad...viszont gondolkodom, hogy az oldalát is fel kéne dobni valamivel...megy az "örlődés" mi legyen...
Fehér készüléken a fekete back,és oldalskin bszott jól mutat...De feketén nem tudom a fehér oldal ugyanigy "adná" e? ....etc..etc... -
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #135 üzenetére
-
kenwood3
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nekem már ma munkaszüneti nap van
Jó munkát azoknak, akik ma is melóznak
-
tariattila
veterán
morgen ifjúság!
pálinkás böffreggelt !
nexusnak is van már melegedője?
-
w333
félisten
nozs23
Na itt vagyunk ... nem értem miért is szűnne meg a Nexus széria ?
A Google fejlesztők mire is fogják a droidot akkor fejleszteni ?
-
assemble
addikt
androidpolice-on is: [link]
Maga a program alapvetoen jo otlet, de ha a Nexus-t is levaltana, akkor nagyon merges leszek rajuk. Nexus kell, es ez igy sok lenyeges szempontbol nem lenne igazi alternativa. Igazabol kb az egyetlen amit megorizne belole a viszonylag gyari szoftver es frissitesek. Szo sincs viszont bootloader-rol, arfekvesrol, stb.
-
assemble
addikt
Heh? Mi koze a HTC kiadasi datumanak barmihez ami Nexus?
Amugy pedig majust betippelni nem egy nagy dolog, amikor tudva levo, hogy kb a vegso teszt fazisban van, es aprilisnak napokon belul vege...Fel evente pedig mindig kijott egy uj nagyobb (de nem feltetlen major) verzio amiota letezik Android.
-
gzbotii
nagyúr
-
w333
félisten
Android 4.4.3 Május - Június
Van egy olyan érzésem hogy nem lesz Júniusban 4.5
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #119 üzenetére
Na akkor ezt te ird be a modkerbe, az elozo elnevezessel se lattak epp szivesen
-
szentkuti11
addikt
válasz
horvathkrisz #119 üzenetére
Elég csúnya lenne, ha témák szerint lennének elnevezve az OFF-ok.
-
horvathkrisz
addikt
Nem nevezzuk inkabb at "nexust nem vágó emberek fika topikra"?
-
nbarnabas
tag
Ebben van valami
Lehet azzal van nálam gond, hogy már 10 éve, csak nagyon sokadlagos a telefon funkció nálam egy ilyen kütyüben.
Meg azért az is látható, hogy 15-20 éve még az volt a jobb készülék, ami 4-6 óra beszélgetést tudott. Ma meg már senkit sem érdekel, hogy akár 15-20 órát is végig lehetne trécselni egy feltöltéssel, mert már "kijelzőidő"ben mérjük az aksit. És lássuk be, telefonálás közben pont hogy ki van kapcsolva a kijelző. -
NTonee
veterán
válasz
nbarnabas #112 üzenetére
A pda a personal digital assistant rövidítése. Nem feltételez egyértelműen telefon funkciót. A smartphone elnevezés viszont igen. Ráadásul a mezei júzernek barátságosabb, könnyebben megjegyezhető, egyértelműen telefont jelentő szó. Szerintem szimplán ennyiről szól az egész.
-
-
nbarnabas
tag
Lassúságot én is írtam, az tényleg rém idegesítő dolog volt.
És nem a Butatelefonokhoz kellett hasonlítani a szabadságot, hanem az Okostelefonokhoz, másnéven symbian. Jó persze az Ericsson Symbianja már kezdett elég jó lenni, de akkor is más világ volt.
És pont ezért nem értem, hogy a mostani Androidos PDA-kat miért sokkal primítívebb Okostelefonok közé sorolják, mert rohadtul nem az a kategória. Vagy mert mindegyik gyártó megölte a saját Okostelefon oprendszerét, akkor galád módon ráaggatták erre? -
assemble
addikt
válasz
szentkuti11 #98 üzenetére
Egyaltalan nem olyan jok optimalizacioban, mint azt sokan gondoljak. Betolnak egy izomvasat az os ala (sokan csak az orajelig, magokig latnak, de mas tulajdonsagokban van az ereje), es ennyi. Olyan vassal nem akadozna semmilyen android telo sem, sztem meg akkor sem ha a samsung vagy mas gyarto teletolna az undorito ronda bloatware-jeivel, ahogy szoktak.
Optimalizacioban, sebessegben egyebkent folyamatosan visszafejlodnek, minden egyes uj ios verzio egyre lassabb, foleg a regebbi cuccokon. Android-on ez forditva van, minel frisebb egy verzio, annal gyorsabb, es jobban optimalizaltabb.
Stabilnak sem nagyon mondanam, nehany gyors tobb ujjas mozdulattal az alap ui-n teljesen ki tudtam egymas utan tobbszor akasztani a legujabb ios7-et, olyan szinten hogy ujraindult tole az egesz. A nexus cuccaim 1000 orakat mennek ujraindulas nelkul. -
twine
veterán
válasz
kenwood3 #104 üzenetére
Jó haver,,, és sok mindent látok nála, ami érdekel,,,(apple tv,ipad, összeségében alma infrastruktúra) én meg tolerálom a hülyeségeit...tudod ,más mikor egy havernak ugatsz...az hogy ö szemellenzős, nem az én bajom, hanem az övé,, én nyitott vagyok
Kettőnk közül én tudok többet mindkét platformról,, és úgy gondolom ez nekem csak jó... -
twine
veterán
Pedig már annyiszor megfogadtam (N4 óta) hogy ha kérdik(mert sokszor kérdik) milyen telefonom van, egyszerűen lg-t mondok...De egyszerűen nem áll a számra...valahogy a Nexus ivódott az agyamba, reflexböl mondom ezt...arról meg főleg le tettem, hogy elmagyarázzam egy műszaki antitalentumnak, "mi az", és miért jó...Nem értik,, én pedig nem akarok téríteni,,, nekem az a lényeg nekem legyen jó,, hogy a "többiek" mit tartanak jónak,,,leszrm
Almabuzi jó barátom folyamatosan fikázza a "zöld kukát"...ha mutattam neki valamit,ö azt mondta iphone4-el ,, hogy őt ez nem érdekli...neki ez nem fontos...Most váltott 5s-re..mutogatta,, türelmesen hallgattam, majd mondtam neki hogy te kcsg..a múltkor azt mondtad pont erre hogy nem érdekel...erre köhögött krákogott...
Kbsztt agymosást tudnak csinálni az emberekkel,,,
Inkább maguknak is hazudnak,,,, -
kenwood3
addikt
Én 2 embernek próbáltam elmagyarázni, hogy mi a nexus. Odáig értették meg, hogy android van ezen is
. A többi érdeklődőnek már nem is mondtam semmit, csak annyit, hogy google keresőbe írják be, hogy "google nexus"
Ezúton köszönöm pepe091 kollégának az új képet, az első hozzászólásba
Szerintem nagyon jó lett
100 hsz, 1 nap alatt , csak így tovább
-
assemble
addikt
válasz
szentkuti11 #95 üzenetére
Meg hogy ugy alapjaiban kalap szart er a rajta futo OS es a mogotte futo ceg makacs, zart, kirekeszto uzletpolitikaja miatt.
-
szentkuti11
addikt
válasz
randras_83 #94 üzenetére
Nem rossz dolog az iPhone, csak a kijelzőméretével meg az árával van bajom.
-
Lecs@
addikt
válasz
randras_83 #88 üzenetére
Életemen nem volt olyan kakim. Bocs. Beszámoltam.De használat, vizsgálat nélkül eladtam izibe
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szentkuti11 #81 üzenetére
Nemtom. De ezek az OFF topicoc maga a ferto
Amugy, latom kezdett porogni a dolog -
Scooter74
őstag
válasz
szentkuti11 #81 üzenetére
Igen!
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #77 üzenetére
Ezt teszi amikor minden simán müxik és nem kell senkinek segíteni, meg nem jön semmi frissítés!
-
gzbotii
nagyúr
Egy kis Galsxy OFF szellemiseg ide is jutott?
-
randras_83
addikt
Bumbeeeeeer...nemrég jött meg amit a kolléganőmnek rendeltem, mer ő nem érteni ebay....
Amúgy ja akinek nincs nexus az ne itt offoljon - ez nem neked szólt slukk-
Mai off: nincs kedvem dolgozni, valaki nem tud valami normális munkát, van egy gazdálkodási mérnök diplomám.
@(#57) szentkuti11 :akkor örülök, hogy jót rendeltem olcsóé.
Más: Ilyet ne rendeljetek, mert messze van az 5600 mAh-tól, de s.o.s. re még jó.
Még más: észrevettétek, hogy amióta itt offolunk csend van a másik két N4 topicban???? :
(#72) Lecs@: há'mé'nem jó?
)
-
twine
veterán
Ezzel Lecs@ is így van,,,szeret 300.000.-ért havonta új telefont venni, hogy "friss" érzése legyen
Szevasztok Offolók...Mai "vidám kis történet" a melóheylen a büfében,,,; napi csevegés, majd új telefonom meglátják,,,beszélgetés kezdődik:
"-Mennyi volt?
-110
-de ez már iphone nem?"
-Nem b@zmeg nem iphone..
-Sima telefon?"
Miközben hátat fordítottam, még magamban elmormoltam, pár keresetlen szót, ami még itt az offban sem férne el,,,és végérvényesen eldöntöttem, hogy soha, de soha nem beszélgetek az "utca emberével" telefonról,,mert itt és most elegem lett a tudatlanságból...
Rengeteg ilyenbe futok ,mert tudják körülöttem, hogy szeretem a technikát...és kérdeznek,,,de hányok már minden ilyen kérdéstől... -
-
assemble
addikt
Csak a Nexus!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #55 üzenetére
Azt irja, hogy iPhpne-hoz is. Azt is lehet tolteni Qi toltovel
-
Lecs@
addikt
Élnézést az offért. Ha most nincs nexusom írhatok ide, vagy az warez ?
-
szentkuti11
addikt
válasz
randras_83 #55 üzenetére
Nekem fekete-sárgában van ilyenem és semmi panaszom nem lehet rá.
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #55 üzenetére
Ilyen van nekem is full feketében és teljesen jól működik. Annyit kellet csinálnom, hogy a ledet leragasztottam egy pár réteg szigetelő szalaggal mert igen erős volt a fénye amikor töltötte a telefont. Ennél a töltőnél az akku felmegy 100%-ra és egy jó darabig ott is marad nem úgy mint a vezetéknél, hogy leveszed és 95%-ra le esik a töltöttség.
-
randras_83
addikt
Amúgy tegnap unalmamban rendeltem egy ilyen podot volt vagy 1800 Ft... Kíváncsian várom... Majd írok róla
-
randras_83
addikt
Unom a linkedet vaze....
Amúgy én jó múltkor nézegettem kolléganőm S4-t (is;-) ) és valami gyönyörű lag halmaz volt az egész. Szóval teljesen kiábrándító. A Páromnak van S2-je, na azóta nem panaszkodik hogy lassú meg csináljak vele valamit amióta SlimBean van rajta.
Egyébként a WP meg simán jó lehet az átlag usereknek akiknek még nincs herótja a Microsoft - tól. -
pcnet
addikt
HD2, de jó vas is volt az! WM 6.5, android, WP7 simán ment rajt, de mintha ubuntut is portoltak volna rá, csak abban nem sikerült a GSM modult életre kelteni.
Hogy off is legyek: látnátok én milyen gumi tokban hordom a telefonom. Na az gusztustalan, nem a bumper! Itthon meg tok nélkül van, elő+hátlapi fóliával. Amúgy sok tokot kipróbáltam, de a tokkal úgy vagyok, olyan mint a szex gumival. Jó-jó, de nem az igazi!
-
gzbotii
nagyúr
Sikeresen leejtettem a telefont. Most a bal also sark kicsit utott. Fantasztikus
-
NTonee
veterán
válasz
nbarnabas #48 üzenetére
na persze nem volt azért olyan borzasztó az sem, csak mocskosul lassú volt. Teljesen mindegy, hogy milyen vas volt alatta (bár a htc hd2 már azért elég jó darab volt). Szabadság, igen, az egyszerű "buta" telefonok után persze. És ugye ott is ment már a romolás.
Athena... de jó "kis" kütyü volt az. Nekem egy Kaiser volt (van a polcon). 2,8" egérmozi. -
nbarnabas
tag
Azt most tegyük félre, hogy 400-as procik felett már nem volt sebességnövekedés a rendszer miatt.
De a WinMo-t ne is hasonlítsuk össze a WinPho-val. Hatalmas szabadság volt azt használni. Kb az android csak mostanában érte el azt a szintet. Mindenre volt megoldás. Csak az a fránya első mondat ne lett volnaMeg azért az is milyen furcsa, hogy egy akkoriban batár nagynak, kb tabletnek számító 5"-os Athéna kijelzője, idén az összes flagshipétől kisebb lenne.
-
NTonee
veterán
na de itt most a wp-nak kéne a bűnrandának lennie, viszont az általad vázolt esemény alapján a robot az.
vagy én értem rosszul.
(#47) gzbotii: azt értem, csak az nem stimmel, hogy a csalódás után jó lesz a robot is. Mintha azt írtad volna, hogy az rossz. Mindegy amúgy, a lényeg, hogy csak szimplán unom a robotot most. Épp a Slukkica által leírt dolgok miatt.
-
NTonee
veterán
pedig milyen sokan használják stock rendszerrel nexusokat elégedetten. És nincs szükségük többre. Mi vagyunk túlzottan geek-ek?
Nem hiszem, csak többre vágyunk. Na most erre egy wp-ba akarok beleugrani. Ez szép baleset lesz.
Amúgy ez a OnePlus One épp ezért lesz jó szerintem. CM fog csücsülni rajta és így valószínűleg benne lesz minden finomság is, amit már ismerünk. Ez nagyon erős érv lesz a telefon mellett. A hiányosság viszont ott is a jó kernel lesz, így azzal is lesz munkád.MartOOn: simán
-
gzbotii
nagyúr
-
MartOOn
addikt
Hello OFFolók! Itt bannolnak, ha nexusrol irok?
jon a figyelmeztetes, hogy ne haragudj de legyszi akkor faradj at a masik nexus topikba es ne off-OFF-old szet az OFF-topikot?
-
Slukkica
őstag
Engem az zavar hogy r@hadtul nincs olyan rom vagy kernel ami "jól" és "teljes" funkciókkal lenne tele. Miért nekünk "halandóknak" kell jobbá tenni a telefont?
Jó mondjuk legalább lehet változtatni ez is valami. De olyan unalmas hogy ha valmit szeretnék használni úgy hogy jó legyen nekem akkor szinte mindenbe bele kell nyúlni.
Komolyan mondom a Blackberry Z10 amit még használok sokkal jobb
-
Slukkica
őstag
válasz
szentkuti11 #28 üzenetére
Semmit mivel nem lesz több Nokia. Helyette Microsoft Mobil
(#13) NTonee:
Én a Oneplus One-t nézegetem -
Lecs@
addikt
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szentkuti11 #28 üzenetére
Na ja, pont most allnak at amikor felvasarolta oket az MS
-
( V )
veterán
navégre
-
gzbotii
nagyúr
Amugy meg ja, Nokia tema. Szoba kerult es azokat nezegetem azota. Azert tudnak HW gyartani. Egy 1520/925 4.4-el mar mekkora kiralysag lenne
(inkabbaz ilyen Nokia X meg tarsa baromsag helyett)
-
kenwood3
addikt
Elhiszem, hogy jobb volt akku szempontjából az s3, de én inkább töltöm naponta az n4-et (bár én általában 2 naponta szoktam), minthogy orrba-szájba laggoljon. Ezért is vettem nexust, mert elegem volt a lassúságból és a mókolásbol
(#24) gzbotii Akkor a probléma valószínűleg ő készülékében van
-
gzbotii
nagyúr
De ez S3, szoval nem kell csodalkozni. Eddig egyettlen masik telefonommal sem volt az, hogy ez laza nap utan (tehat amikor nem nyomkodod agyon unalmadba) akkor ejjel 1-2kor hazaersz, levagod magad melle, beallitasz egy ebresztot oszt cso (
), holnap estig elvan toltes nelkul.
-
NTonee
veterán
no igen, a 1020ban az a kamera az nagyon üt. A 930ban nem lesz olyan sajnos, de ha már váltás, akkor legyen az aktuális csúcs. Aztán persze a 1820 gyorsan ki fogja ütni a nyeregből, de az meg már túlzás szerintem.
Egyébként nem fűzök nagy reményeket ehhez az egészhez. Meglátjuk majd, lehet hogy a következő nexus topikjában már ismét ott leszek.(#20) gzbotii: az ose rom + hellscore kernel nálam 2nap volt 3óra kijelzővel úgy általában. Tegnap cseréltem romot (purity), erre most kíváncsi leszek.
-
kenwood3
addikt
Mennyi volt a kijelzőidő?
szerk: közben megvan. Nekem még sose sikerült emlékeim szerint ennyit elérni. Mondjuk én alig használom , így 2,5 napokat megy kb 2 óra kijelzőidővel.
S3-al 1 bajom van, mégpedig, hogy kevés a ram benne. Sógornőmnek az van, nem tudom, hogy mit csinál vele, de nekem az övé laggolt orrba-szájba . Én amit nagyon tudok ajánlani n4-hez viszonyítva, az az Optimus G . Szerintem hihetetlenül jó teló, ahhoz képest, hogy Lg
-
gzbotii
nagyúr
Azert aki ilyen uzemidot kihoz N4-bol stock mindennel es minden buheralas nelkul az kap egy virtualis sort tolem.
Ja, es nem kimeltem, hasznaltam mint barmelyik masik keszuleket. -
gzbotii
nagyúr
Epp gondoltam, hogy abba a hsz-be beirom, hogy itt kifejtem.
Nekem volt par WP7 keszulekem (Trophy, Omnia 7, L710, HD7, Radar). Akkor es az akkori droidhoz (2.1-2.3) kepes veszett gyors volt es tetszett. Aztan amikor kijott a 4.1 es meglattam, a Radaromat egybol eladtam es vettem egy Nexus S-t. Akkor azt mondtam, ez kell nekem. Ezek utan, amire csak tehetttem, CM10+ raktam.
Most volt egy-egy hetig L520 es L925-om is. Vannak mar nagyobb beakadasok, fagyasok es restartok. Mar nem az a stabil rendszer. Legalabbis nem annyira. Nekem speciel a tabletem stabilabb mint egy 925-520 (telefon az mas teszta, mert custom ROM-custom kernel)
(#5) kenwood3: ja, S3-rol valtottam. Oszineten, azt hittem, minosegibb az N4
Meg azt akkor eladtam (volt valami HW gond a kamerajaval, igy olcsobban passzoltam el) nem volt penzem bolti, garancias S3-ra. Igy lett N4. Most mar annyira nem banom, ezzel a ROM-al eleg jo meg minden...de. Talan az N5 majd. vagy nem
-
szentkuti11
addikt
Ez a topik már eléggé hiányzott.
-
w333
félisten
Én is itt vagyok ...
Közben végre megérkezett a 4.4.3 frissítés is Factory Image(#10) NTonee
Csak 1X ? volt az már vagy 3X is ...
Nem tudom hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a 4.4.3 -t
És csak kíváncsiságból megkérdem ... miért pont WP lesz a köv. telód ?
-
kenwood3
addikt
válasz
randras_83 #7 üzenetére
Isten hozott
NTonee wp8-ból nekem 10 perc is elég volt arra, hogy rádöbbentsen, hogy nekem ingyen se kellene
-
randras_83
addikt
Na végre lehet szétoffolni az agyam.
-
NTonee
veterán
ha már offtopic, akkor erre itt válaszolok.
Épp azért nem váltottam még wp-ra, mert eddig nekem is ez volt a véleményem. Viszont a wp8.1 végre hoz egy pár jó dolgot, amitől remélhetőleg jobb lesz, pl: eksön szenter, normális hangerő vezérlés és hülyeség ugyan, de a háttér beállítás miatt szerintem jóval barátságosabb lesz. -
gzbotii
nagyúr
És akinek mindkettő van az duplán várják?
-
kenwood3
addikt
A tèma adott! Szeretettel várunk minden nexust használó tagot, legyen az telefon, vagy tablet.
Hajrà
[ Módosította: Barthezz2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16 GB GDDR6X - 1,5 év gari !
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest