Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #6777 üzenetére
Lényegében igen, de ha jól tudom, akkor a Meta/Giphy esetében, a már 2020 májusában megtörtént felvásárlást támadták be, és "kényszerítették" arra a Meta-t, hogy adja el, mert az a felvásárlás social media piacot korlátozó tett lett a CMA szerint.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #6800 üzenetére
Ha ez a deal kútba esik, akkor szerintem a részvényesek nyugtatása lesz a legkisebb gondja, padlógázzal fogják megindítani a további pereket ellene meg a többi féreg ellen a jelenlegi DFEH v ABK mellé.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz l.skywalker #6796 üzenetére
Jelenleg? Nem. Ha rendesen hasznalva lennenek? De, nagyon is. Rengeteg licenc van, amit legyilkoltak. Egy normalis, tenyleg jol megcsinalt uj resz vagy reboot, jo marketinggel... Aranybanya lehetne, ha nem lenne ez az elbaszott lootbox filozofiajuk.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Bad Pritt #6798 üzenetére
Ez igaz, de ha valaki, egy MS meg tudna oldani. Ok, egy bo evtized elmenne ra, de szerintem meg tudnak csinalni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
A Microsoft egy teljesen más ligában van fair employment tekintetében, biztosan kiterjesztenék az ABK munkavállalókra is az összes jóléti intézkedésüket is, ami kicsit lenyugtatná a tömeget. Ami még fontos, hogy náluk van saját képesség külső aktor bevonása nélkül lefolytatni vizsgálatokat akár fair employment ügyekben is, ami az Activisionnél láthatóan hiányzott, ebből adódott az egész probléma, mikor már több ezren írnak alá petíciókat Kotick felé és még mindig nem történik semmi.
Az én tippem az lenne, ha létrejön a deal, hogy volt egy szóbeli megállapodás Phil és Bobby között arról, hogy az MS egy belső vizsgálat során feltár "hibákat", pellengérre állítanak pár embert, esetleg Bobby-t magát is, majd szomorúan, megbánva mindent lelécel. Most hogy ez helyes vagy sem az más téma, de az egésznek nem az a lényege, hogy a megfelelő emberek arányosan felelősségre legyenek vonva, hanem az, hogy az ABK munkavállalók megnyugodjanak és Bobby elkerülje a perbefogást, mert ott sanszosan napvilágra kerülnének olyan dolgok is, amiket nagyon nem szeretne és amiket egy cégcsoporton belüli vizsgálatnál akár figyelembe se kell venni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
A kérdés az, hogy az ABK munkavállalók, akiket képviselt pl. a California Department of Fair Employment and Housing a tavalyi perben vérre mennek és fejeket akarnak látni, vagy csak a megfelelő bánásmódot szeretnék elérni, ami a MS alatt valószínűleg garantálható? Ha az előbbi, akkor persze, perelhető napestig, valszeg csak a töredékét tudjuk amúgy is az összes problémának és Bobby-nak reszeltek, ha utóbbi, akkor megnyugszanak a jobb körülmények miatt, feltéve, ha megtörténik az átvétel.
Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, hogy Bobby csapata közelről monitorozta pl. a Weinstein elleni pereket és rájöttek, hogy nagyjából esélyük se lenne egy ilyen ügyben.
-
l.skywalker
félisten
Sokan inkább arra számítottak/számítanak, hogy az üzlet feltétele, hogy ha lezárul, akkor ő egy vastag végkielégítéssel eltakarodik és soha többet nem hall róla a világ. De ha nincs üzlet, akkor ő sem megy.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Egy kis gyónás következik.
Megkövetem magam néhány korábbi kommentem miatt, amikben a Series S-t fikáztam, ugyanis a tegnapi naptól kezdve visszaváltottam Series X-ről a kisebbik konzolra, illetve mellé fog érkezni egy Steam Deck és ezzel én lefedtem minden, számomra szükséges szcenáriót. Az egészet költség- és helyhatékonyság, illetve a hordozhatóság fontossága ösztönözte, nem mellesleg olyan negatív véleményem van jelen korunk játékiparáról, hogy nem igazán vagyok hajlandó annál a negyedmilliónál többet hardverre költeni, mint amibe ez a két eszköz került. Az elmúlt fél évtized túlzás nélkül kabaréba illő a Microsoft stúdiók tetszhalott állapota, a Sony pénzéhsége és a nagy iparági szereplők látszatra nem létező quality controlja miatt.
Amúgy az elmúlt két év tapasztalata számomra nagyjából egy évnyi Series S, egy évnyi Series X és kombináltan nyolc hónapnyi PS5 felhasználás után, hogy ha valami szarul fut a Series S-en valamiért, az szarul fog futni X-en, PS5-ön, PC-n is, viszont ami meglepő számomra eddig nem látszik, hogy nagyobbra nyílna az olló az X és S változatok között minőségben. Ha egy programot tisztességesen írnak meg a két konzolra, akkor egy, a hardverek miatt elfogadható különbség van köztük, amivel én bőven ki tudok egyezni ilyen árért cserébe.
Az még egy fontos szempont, hogy aránylag sokat játszom régebbi játékokkal, viszont a Steam Deck miatt kicsit redundáns lett volna a Series X, hisz a fent említettek miatt ha valami jó X-en az jó lesz S-en is az új játékok közül, a Steam változata viszont ezeknek a 360, One éra játékoknak általában jobb, mint az Xbox port. Az én véleményem továbbra is az, hogy be fog állni a Sony egy egy-másfél éves késésre a PC portok megjelenésével kapcsolatban, szóval PS5 sem feltétlen kell, nem mellesleg emulálva Decken jobban mennek a Ninti játékai is, szóval Switchet is lehet offolni.
Most úgy érzem, ez így megfelelő, aztán ha úgy tűnik, hogy bizalmat érdemelnek az iparági szereplők és nem fogják egymást érni a gázabbnál gázabb megjelenések, akkor talán feljebb váltok megint.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #6812 üzenetére
Gondolkodtam én is a Steam Deck-en. Aztán amikor mesélték, hogy pont olyan mint egy PC, a buherálással, nyűgjeivel együtt. Akkor gyors letettem róla. Annyira nem hiányzik. Azt hittem, hogy ami a Steamen megjelenik, az mind fut rajta gond nélkül. De felvilágosítottak, hogy nem így van az..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #6814 üzenetére
Nem lebeszélni akarlak! Csak mesélni, hogy nálam ez hogy zajlott.
Gyerek nyúzott nagyon a gamer Pc miatt, azt nagyon nem akarok, és eszembe jutott ez. Aztán a három játék ami érdekli, azok közül kiderült, hogy egy sem indul el Deck-en alapértelmezetten. Szóval pont beletrafáltam. Teardown és beam.ng drive és Fortnite. Utóbbi azt hiszem nem lett volna annyira problémás.
Meg egyébként is a meglévők mellé, meredek lett volna megvenni még ezt is. Úgyhogy se gamer pc, se Steam Deck nem lett végül.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Vettem már egy Decket, használtam egy hétig, aztán továbbadtam, akkor kezdett körvonalazódni bennem, hogy ez kell nekem, csak mi legyen akkor az Xbox-szal. Nem vagyok az a halmozós típus, akkor tartok valamit, ha használom, úgyhogy ez a Series S + Steam Deck megfelelő kompromisszum.
A Teardown amúgy Deck támogatott, azzal nem lett volna gond, a BeamNG már lehet problémásabb.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
nekem meg pont a software tetszett meg. én elōrendeltem...aztán nem jött elmentem egy scalperhez is, kipróbáltam, de szerintem ez még nagyon béta cucc.
papíron jól hangzik, de 20perc után tudtam,hogy én ezzel nem akarok gyakran másfél-2órát szórakozni legalább annyira gyatra,mint a gyári joyconnal handheldben a switch (face buttonök,hátsó gombok elhelyezése) és sokkal nehezebb. ennek még kell 2év,hogy normális házba kerüljönLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Egyébként ha nem jönne össze az ABK felvásárlássa, amiben az MS elmondása, szerint nekik talán a King értékesebb is mint a CoD, a mobil fejlesztések miatt, akkor vajon a másik nagy "nyugati" mobilfejlesztőt is birtokló cégnél vajon bepróbálkoznak?
Ugye ez a cég a Zynga-t birtokló Take Two, akiknek a legsikeresebb játék franchise-uk, a GTA-ból eddig csak 385 millió ment el és nem 400 millió mint CoD-ból
-
.LnB
titán
Azért volt idő, amikor ez a sok buhera az érdekelt, izgi volt. Nagyon szerettem egy időben vacakolni a PC-vel. Viszont mostanra ez teljesen elmúlt, megszoktam már a kényelmet a konzolokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Video Game Director Answers Questions From Twitter | Tech Support | WIRED
Kicsit talán off itt, de mostanában ráfüggtem ezekre a Wired kérdezz-felelek videókra, illetve finisbe ér a Callisto Protocol hype, úgyhogy ez a videó tökéletes volt, sok érdekességet mond Schofield, érdemes lehet belenézni.
Amúgy az a legviccesebb, hogy ha az ember rákeres wikin, akkor tökéletes keretbe van foglalva a karrierje az 1991-es Barbie: Game Girl és a 2022-es The Callisto Protocol játékokkal.
-
csuvicsuva
addikt
válasz negyven2 #6820 üzenetére
King, mobil piac > Blizzard, PC > CoD (ha már ott van)
Mondanám, hogy nincs az a pénz, amiért a Take Two/R* eladná magát, de ha igen, akkor megint jönne a Sony az utóbbi miatt.
Én lassan már annak drukkolok, hogy kaszálják el a francba az egész üzletet (eddig is megvoltam ABK nélkül), az MS meg foglalkozzon az XGS projektekkel. Na jó, azért a Ubit megvehetik.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
_drk
addikt
válasz negyven2 #6820 üzenetére
A többinél inkább a pénz a gond.
Szerintem ez a Mircosoft-os ABK egy jó együttállás lehetne. Az MS-nek van temérdek pénze amit a játékiparba akar önteni. Tehát a pénz megvan.
ABK hiába hatalmas, nem áll mos jól a szénája. A játékok lefelé mutató tendenciája az egyik ok és most nem az anyagi sikerekre gondolok, hanem inkább a kritikai véleményekre.
WoW már nem igazi, CoD kampány megint rossz, de a Warzone-t és a sima Cod multit is úgyis megunják egyszer az emberek, Diablo lehet csak pénzlehúzás lesz.
Másik oldalról meg a belső kreténségek.
Ráadásul most az OW2-n is látszott már egy nem igazán tudják mit akarnak hozzá állás....Viszont ezt a pelattát ha nem csak a teljes pénz szivattyú mozgatja, akkor temérdek jó játékot szállíthatnak az MS-nek. Tehát jól járnának vele.
-
CoD-ot nem fogják megunni az emberek, mert egyszerű, de zseniális receptje van. Most éppen modern cuccok, pár év múlva második (esetleg első) vh pár évig, aztán picit jövőbeni cuccok, és el is telt egy évtized. Olyan nincs, hogy lövöldözni nem akar a nép, a körítés variálására meg kidolgozott recept van, ami lassan két évtizede működik tökéletesen, és nem igazán van rá jel, hogy ez változna a jövőben.
-
Wesder
félisten
Microsoftnak oda kéne adnia a CoD IP-t a Sonynak, azt csináljon vele amit akar. Nem mintha nagyon tudna, hisz csak 3-4? halott shooter IP-vel rendelkeznek. Persze csapatok nélkül, aztán az MS meg más néven kiadhatja ugyanazt, amit eddig CoD néven csinált a 3 stúdió.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Jövő őszre ez a recept kiderül hogy működik-e, csak az EA és a FIFA esetében...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
_drk
addikt
Az nem működik, mert az új IP-t újra el kell adni az embereknek. Plusz ott meg már kijönne a rengeteg hiba amit még a CoD-nak elnéznek, de egy új címnek nem.
Pistékének nem mondod meg, hogy ez igazából a CoD csak át van nevezve.#6826 opr
Egyszer mindent megunnak! Ráadásul a jelenlegi vezetésnek az is elég ha rosszabbak a számok.Meg egyszer úgy is nekiáll pár stúdió valami hasonlót alkotni és még az is lehet, hogy legközelebb nem a nagy büdös semmi közepére érkezik mint most. Most ezzel az MW2-vel még szerencséjük van mert nemhogy műfajon belül nincs konkurencia, de még nagyobb megjelenés is alig volt/van!
Még Én is gondolkoztam lehet el kéne kezdeni és elvagyok vele unalmasabb óráimban, mert alig van más. Hozzáteszem CoD2 multival nyomtam utoljára. Anno MW3 kampány után vittem végig az 1-et majd a 2-őt sok évvel megjelenés után.
-
_drk
addikt
Mondjuk ez igaz!
Hány csapat csinálja most a CoD-ot? Infinity Ward, Sledgehammer Games ,Raven Software, Treyarch.
Ezt a 4 stúdiót meg ráállítja egy CoD verő FPS-re még meg is tudnák csinálni.De amúgy itt az éves megjelenések a probléma. 2 évente egy normálisabban összerakott bőven elég lenne. Addig még fél évente új szezon természetesen pénzért +pályák,módok, fegyverek és kész.
Egy stúdiónak meg van akkor 6 éve egy CoD-ra. -
Szabi®
addikt
""Azért volt idő, amikor ez a sok buhera az érdekelt, izgi volt.""
Ne is mondd, mindig kedvesen emlékszem vissza ezekre az időkre én is. Életem legszebb "fázisa" volt. A szomszéd gyerekkel, gyerekekkel már-már versenyt csináltunk abból, kinek mit visz a gépe, és milyen minőségben . . . Mondjuk ezekben az időkben a 360x480-ról 800x600 felbontásra váltani már kánaánnak számított .
Mára nálam is elmúlt, viszont hordozható eszközökben már nem a pc gaminget preferálom, inkább a jó öreg Nintendós címeket.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Mondjuk a Mass Effekt megéri. Azt hiszem, hogy idén nyomtam végig. Most már én is tudom, hogy milyen jó cucc.
-
Wesder
félisten
Engem sosem érdekelt, de tudom hogy sokan szeretik, úgyhogy ha tényleg ezek lesznek a havi Plus játékok, akkor senki sem panaszkodhat. Érdekes hogy a Sony az Essential-t még mindig jobban nyomja, mint az Extrát vagy Premiumot.
-
.LnB
titán
Aham [link] . Nekem nagyon bejött! Az a fránya 30fps ne lenne. Ott marhára zavart. Most az RDR2-ben egyáltalán nem zavart, de ott eléggé.
-
-
.LnB
titán
Én erre felkészültem. Hallottam, hogy érződik az idő vas foga az első részen. Már játékmechanikailag is idejemúlt kicsit. Szóval nem ért váratlanul. Aztán a második, harmadik mindig egy kicsit jobb az előzőnél. Annyi, hogy az első résznél csak a fősztorira koncentráltam, kevés mellékküldetést csináltam meg. Úgy is a történet a lényeg. Abban meg nincs hiba.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem is az tűnt föl LE közben, hogy az első rész úgy érződött öregnek, hogy azért sok mindent updateltek a játékmenetben is, szóval ez nem is ugyanaz az élmény volt teljesen, mint 15 éve.
Itt jön ki az, hogy egy korszakalkotó játék volt, ami meghatározta az utána jövő generációkat, mert mindenki építeni akart a Mass Effect tulajdonságaira. Ha mondani kéne egy játékot a PS360 érából, ami leginkább meghatározta a játékvilág folyását, akkor ott lenne a shortlisten.
Pl. a Dragon Age Origins ezért öregedett példaértékűen szerintem, nem egy reformer játék, hanem egy kiforrott zsánerbe érkezett, viszont mindenben a legjobb volt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Igen, a másik 2 tier tulajok is betudják húzni, de attól még adhatna sz@rt a Sony, mint ahogy az MS teszi, hogy tolja a GamePass-t, de mégsem teszi.
Sonynak még mindig fontos hogy a Gold ekvivalens szolgáltatásba minőségi címek kerüljenek havonta.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
Monster Hunter Rise is coming to PlayStation 5, Xbox Series, and launching on Game Pass
• 4K / 60fps
• Coming January 2023I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest