- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexarius
kezdő
Én mindenhol is tank voltam. Először pajzsos kardos, muskétás voltam. Muskétát nem akartam elhagyni az kevés játék használja, no meg imádom. Váltottam rapierre a pajzs helyett és eléggé bejött. Én gyanítom az elején ezt a párost fogom tolni. Mondjuk a Blunderbuss-ra is kíváncsi leszek ami lehet, hogy jön nyitáskor.
-
la_cc
addikt
-
Én nem agyalnám ezt túl, mert elvileg datamining alapján lesznek új fegyverek is a játékban, amik nem voltak eddig elérhetőek és az openbeta után tuti balancolnak majd ezerrel. Ha pl startkor lesz, akkor tuti rápróbálok a daggerre. Pontosabban daggersnek írták, tehát lehet ez dual wield lesz. Bennem amúgy is kettős érzés van, 15-17 évet főként healerként toltam le, de második kedvencem az a klasszikus daoc féle infiltrator. Imádtam anno. Itt ha lenne valami ilyesmi, akkor lehet arra mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged