- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Igazából én kb 2 éve bétáztam kicsit, szóval nem nagyon tudom még, hogy mi hogy működik.
Videók alapján pl staffoknál az elég jónak tűnik, hogy távolságiak, és mire odaér az ellen hozzám, addigra kb halott is. Viszont közelharcinál benne van a pakliban, hogy oda-vissza megy majd az adok-kapok. Pedig a közelharcot szeretem, de félek, hogy lassan lehet vele haladni vagy átmegy healing poti vedlésbe a dolog (mint általában a játékokban van a harcos kaszt esetén).
Élhető a közelharcos mivolt is, vagy a távolsági a könnyebb út?
Arra gondoltam hogy fire vagy life staff (hogy távolról is tudjam osztani az ellent) + valami közelharvi fegyver (kalapácsra gondoltam, de utána olvastam, hogy ez a leggyengébb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged