- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Urak!Aki még emlékszik esetleg Yetteles szémhordozás átfutási idejére!
Ahogy néhány nappal ezelött is írtam többed magammal egyszerre léptünk be a pártba.
Ezalatt már rajtam kívűl mindenkinek kiküldték a Netfonos Simeket.Közben eszembe jutott,hogy nem annyira rég újult meg a személyim.Ezt akkor a hozzám legközelebbi Yetteles boltban bejelentettem.(még ez is egy 50km-es túra)A hölgy valamiért nem állt a helyzet magaslatán.Megfordult a fejemben,hogy talán nem került át a rendszerbe az új igazolvány száma és ez okozhatja a fennakadást.A Yettel ügyfélszolgálatánál próbáltam érdeklődni de nagyjából 20 perc után föladtam miután meghallgattam 57300-szor a "Hívása fontos számunkra!"mondatot.Azért kezdek egy kicsit türelmetlenkedni mert lassan számlazárás és nincs kedvem kipengetni a Yettelnek a már megemelt tizenezer forintos újabb megkezdett hónap havidíját.Nem hiszem,hogy azt az összeget már viszontlátnám.Nem tudom ez,hogy működik de nem hiszem,hogy visszautalnák a tört hónap fenmaradó havidíját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest