Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A TunnelBear-t kérdeztem, náluk csak kliensből lehet elérni a VPN-t, routerből sajnos nem fog menni.
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).A Smartflix amúgy remekül megy még mindig nálam, most volt frissítés is amivel lehet betallózni custom feliratot... nekem mondjuk nincs igényem rá, de ha valakinek van akkor hajrá, már ilyet is tud. De még mindig 720p a max azért mert Chromiumra épül.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).
l.skywalker
kmarci25