Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A TunnelBear-t kérdeztem, náluk csak kliensből lehet elérni a VPN-t, routerből sajnos nem fog menni.
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).A Smartflix amúgy remekül megy még mindig nálam, most volt frissítés is amivel lehet betallózni custom feliratot... nekem mondjuk nincs igényem rá, de ha valakinek van akkor hajrá, már ilyet is tud. De még mindig 720p a max azért mert Chromiumra épül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).
l.skywalker
kmarci25