Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A TunnelBear-t kérdeztem, náluk csak kliensből lehet elérni a VPN-t, routerből sajnos nem fog menni.
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).A Smartflix amúgy remekül megy még mindig nálam, most volt frissítés is amivel lehet betallózni custom feliratot... nekem mondjuk nincs igényem rá, de ha valakinek van akkor hajrá, már ilyet is tud. De még mindig 720p a max azért mert Chromiumra épül.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).
l.skywalker
kmarci25