Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poll Tamás
tag
Üdv!
Buszon gyakran hallom ezt a számot, de nem tudom mi a címe. Még egy dalszöveget sem tudtam elcsípni belőle. Nem tudok, ilyen dalszöveget mondani, de mindig van benne ilyen, ismétlődő harmonika szerű rész.
Kicsit olyan mint a "we will rock you", csak ez helyet harmonika szerű hanghatást dobnak be.
Biztos valami népszerű szám, láttam hallottam egy lánynál, hogy a telóján is ez ment kihangosítva, szóval szerintem nem lehet olyan régi szám.UI:. Nem vagyok biztos benne, hogy harmonika, de szerintem ez, de annyira emlékszem, hogy elvan nyújtva benne ez a hang.
-
petrelli93
csendes tag
Valaki tudja, melyik szám megy a Való Világ 4 új beharangozója alatt? Mikor az ütvefúrós/útépítős csávok keménykednek, az öregasszony meg csorgatja a nyálát..
Előre is köszi a választ
-
Lui04
aktív tag
-
szipuka
újonc
Sziasztok!
Sajnos nem tudom a következő szám címét, sem az előadó nevét. A gugli barátom sem segített, pedig próbáltam. Már nagyon régóta keresem, megköszönném, ha valaki tudna segíteni.Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Van egy dal, amiben egy indián csávó énekli a refréneket (lehet hogy több részét is) , elég híres szám, rádióban is megy néha, sőt egy filmben is benne volt. Nem tudja valaki a címét véletlenül?
-
dee00
újonc
Hali,
van egy videóklipp, amiben két kisiskolás srác ellóg a suliból, és egy stúdióba fürőruhás lányokat hívnak meg, és akkor őket fotózzák, meg ott táncolnak, meg közben pizzát is rendelnek, és a pizzáscsávó is táncolni kezdmire meg menne értük az anyjuk visszafutnak a suli elé
nem tudja véletlenül valaki aszám címét, vagy előadóját??
megköszönném -
JetiRulez
őstag
válasz
SzalaiG #9941 üzenetére
YouTube-on a reklám alatt kommentben TheJuttan ezt írta:
"Mivel nekem is nagyon tetszik a szám ezért írtam az autóváros e-mail címére és ezt válaszolták: A zenét a Magyar Suzuki Zrt. reklámügynökségének zeneszerzője Erdész Róbert szerezte.Megkeresését továbbítjuk a Magyar Suzuki Zrt. felé, akik e témában a további kérdései kapcsán illetékesek."
Erdész Róbert nevére sem ad érdemleges találatot a Google sajnos. -
SzalaiG
addikt
válasz
ShadowMan05 #9932 üzenetére
Sajna nincs benne az adatbázisban.
Valaki? Az új swift reklám zenéjét ki csinálta és mi a szám címe?
-
dipeti
senior tag
Valaki sokkal visszább kérdezte a Winkler - Bazsó féle UPC reklám zenéjét. The Kolin - Jimmy
-
jucc84
csendes tag
válasz
erik1496 #9936 üzenetére
Egy tracklist segít?
Bárány Attila & Newik - Live @ Club Vertigo Győr 2009.11.21. tracklist -
szatocs
őstag
A Discovery World-nek van egy olyan reklámja, amelynek az a mottója, hogy "Ha mindenre tudnánk a választ, már nem volna mit felfedezni." Zongora aláfestéssel kezdődik, a zongora végig megmarad, csak jönnek még hozzá hangszerek.
Jó lenne tudni ennek a számnak a címét, meghallgatnám egyben, ha csak nem valami intrónak csinálták.
-
erik1496
újonc
én azt szeretném tudni hogy a barany_attila_newik_clubvertigo_2009.11.21. hogy ebben a mixben mi a cime annak a zenének ami 19:00-perctöl kezdödik
-
Rebirth II.
tag
válasz
ShadowMan05 #9932 üzenetére
hóhó imádlak
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
A keresett szám:
Ilyen "jamaikai stílusú" résszel kezdődik (később is van benne), utána átvált drum and bass-re és valami magyar szövegelés van benne.Tudja valaki?
Jó lenne mert nagyon tetszik.... -
janeko
őstag
Sziasztok. Nem tudom, hogy ennyiből kevés infóból tudtok-e segíteni, de hátha..
Montanába szokta nyomni a class fm és elvileg a szám címe: ne félj; az előadó valami Mocsai Csaba vagy valami hasonló...
-
ShadowMan05
csendes tag
válasz
Rebirth II. #9931 üzenetére
Szerintem nézz körül a reklamadatbazis.hu-n én is itt szoktam elsőre keresni ha reklám/film zene kell.
-
Rebirth II.
tag
Engem még mindig érdekelne az a pokerstars.net es tv spot zenéje ahol egy gitár szól.
A tv spot most megy a magyar adókon főleg az rtl en, és úgy kezdődik hogy kiírják"Az álmod állása"
A végén meg mutatnak 6 üres széket
-
Ifju
aktív tag
válasz
runner 125 #9928 üzenetére
A Gladiátor filmzenéjéből a Now We Are Free.
-
runner 125
nagyúr
-
piqla
őstag
-
Üdv!
A Radio 1-en megy a Flo Rida - Club Can't Handle Me egy bizonyos mixe.
Tudja valaki esetleg melyik ez a mix?
Köszi! -
somé
őstag
Írtam a PaprikaTV-nek, készséggel válaszoltak.
Az általam keresett szám: Dave Brubeck-Unsqare dance.
-
dobi
aktív tag
egy demjén szám érdekelne, ami valami csörgésféleséggel kezdődik, ennyit tudok róla
-
SzalaiG
addikt
Az új swift reklám zenéjét ki csinálta és mi a szám címe?
-
somé
őstag
válasz
SzalaiG #9919 üzenetére
Gémes Trió - Paprika, Só c. száma.
Ha erre gondolsz. -
SzalaiG
addikt
Hali!
Napok óta a fülemben van egy nóta: "nem vagy rabló a Bakonyba"
Ki lehet az előadó és mi a szám címe? -
G@ben
addikt
A napokban beugrott egy dallam, Anyám szerint valami régi varázslós mese vagy film lehetett. A "szövege" erre hasonlít: Áj, poppolórum, áj poppolórum, áj, áj, áj, áj, áj poppolórum.
Nem tudja valaki, hogy mi ez? -
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Ezen a carstylingos adatlapon hallható zene címe érdekelne!Köszi!
-
Rebirth II.
tag
Engem még mindig érdekelne az a pokerstars.net es tv spot zenéje ahol egy gitár szól.
A tv spot most megy a magyar adókon főleg az rtl en, és úgy kezdődik hogy kiírják"Az álmod állása"
A végén meg mutatnak 6 üres széket
-
Kobe
veterán
a viasat 6-on (vagy tv6-on, kinek hogy) van egy pankrációt reklámozó előzetes. Tehát saját műsor, és nem valami termékreklám. Ez alatt megy egy pörgősebb modern rock szám, de nem tom kisilabizálni hogy mi lehet az, pedig az előadó hangja ismerős.....vlakinek tipp ?
-
somé
őstag
1-2 éve egyszer kérdeztem, de nem tudtam pontosan körülírni, mit is keresek.
Viszont rábukkantam egy részletére, kicsit alakítva a PaprikaTV egyik adásának szignójában.Ez lenne a keresett dallam, megköszönném ha valaki eredeti, teljes verziót tudna adni.
-
legiaap
félisten
Ezt ismeri valaki.
Vannak tippjeim rá.
Mondjuk Zagar, vagy Yonderboi? -
Ifju
aktív tag
Hehe ez egyszerű, RMB - Spring.
Végül is én is félrenéztem, kiegyezünk döntetlenben
-
Dyno
veterán
Ebből a videóból gondoltam az 1:18-t.
Bocsi én voltam a félreérthető. -
Dyno
veterán
Elnézést de ez kimaradt:1:18-tól kezdődik a dal aminek érdekelne a címe.
Köszönöm és elnézést a duplázásért.
(#9903) Ifju: Köszönöm szépen, valahogy nem az erősségem a kommentek közötti dalok megtalálsa.
-
Ifju
aktív tag
kommentek, második oldal :-)
Electric Romeo (Choir) - Immediate Music
Nem mellesleg az X-Faktorunkban is ez zeng állandóanSzerk: Akkor 1:18-tól Tristan and isolde soundtrack Wedding Cortege
-
Dyno
veterán
Sziasztok, ennek aszámnak érdekelne a címe:ebben a videóban 3:18-tól kezdődik.
Köszönöm előre is.
-
CYBERIA
őstag
Petőfi rádióban hallottam egy számot, ha jól értettem valami Brain vagy Pain vagy valami hasonló (??) a címe, egy kicsit olyasmi stílusú zene, mint a Groove Armada - History. Mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest