Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
sry. dupla
-
Dyno
veterán
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Ennek a számnak a címére lennék kíváncsi, próbáltam keresgélni, de nem jutottam eredményre. Köszönöm előre is.
ui: Eurosporton is szokták néha ezt a reklámot adni.
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Keresek egy számot aminek az elején gitár szóló van kicsit pörgősebb, olyan 80-90es évek körüli lehet a szám, és refrénje valahogy így van nem értettem teljesen: I don't mind i feel so i won't let you go, vagy i don't mind if is so i won't let you go. És ismertebb lehet, mert nekem nagyon ismerős volt, csak így konkrét beazonosítani nem tudtam, egy ilyen "garázs zenekar" játszotta az utcabálon most este.Előre is köszi a segítséget
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Nagyon régóta probálgatok rájönni mi ennek a számnak a címe: ebben a videóban 2:15-től hallani jól, de már az intro utá kezdődik. Köszönöm előre is, sajnos alámondásos és nehezen hallani.
-
Dyno
veterán
Hali
-
Dyno
veterán
Ebből a videóból gondoltam az 1:18-t.
Bocsi én voltam a félreérthető. -
Dyno
veterán
Elnézést de ez kimaradt:1:18-tól kezdődik a dal aminek érdekelne a címe.
Köszönöm és elnézést a duplázásért.
(#9903) Ifju: Köszönöm szépen, valahogy nem az erősségem a kommentek közötti dalok megtalálsa.
-
Dyno
veterán
Sziasztok, ennek aszámnak érdekelne a címe:ebben a videóban 3:18-tól kezdődik.
Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Ennek a számnak a címére lennék kiváncsi, látom kommenteknél hogy Cosmic gate - the true, de nem az.
A másik hogy ma a Viván véletlen oda kapcsoltam ment a Club Rotation valami DJ Hangya meg valami még egy DJ mixeltek és egy abromi jó szám volt már hallottam korábban is de nem tudom mia címe, csak annyit tudok hogy volt benne egy férfi hang és ez volt benne nem egyszer konkrét hogy oooo oooo, tehát o betűk
És valami buta pitsát kérdezett a műsor vezető éppen veresegyházáról volt szó hogy hogyan mondaná angolul....
Ja igen és mostani szám lehet, már máskor is hallottam.Köszönök előre is bármiféle segítséget.
-
Dyno
veterán
-
Dyno
veterán
Valaki segítene, jó lenne tudni hogy ki az előadó vagy a szám címe.Ami ez alatt a videó alatt van.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest