Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
-
Kerri
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Egy dalt keresek, amely inkább lassú, a reflén I'm over you és szól a harang.
Köszi előre is! -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18020 üzenetére
Köszönöm!
-
Terminator17
senior tag
Üdv
Szeretnék egy zenét megtalálni, a videó klippjében 2 pali van akik biciglivel feszítenek és az egyik fehér cowboy cuccban van és kopasz. Régi zenéről van szó 2000 eleje lehet. Előre ios köszönöm segítségeteket. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #18016 üzenetére
A legelején ez van: Frostie - Pump Dat Pussy
A közepe fele ami kezdődik: Blu Cantrell feat Sean Paul Breathe valami gyorsított változatban (ez az alap zene alatta) -
MMIX
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #18016 üzenetére
Nem tudom, de szerintem ez a részlet "lose control" innen van.
Missy Elliott feat. Ciara & Fat Man Scoop - Lose Control + On & On, mindjárt a zene elején. -
whited
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18010 üzenetére
Le a kalappal, koszonom
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Ki tudnátok segíteni egy előadó/számcímmel? Zenekeresők nem találják meg, illetve időnként másnak ismerik fel, mint ami valójában.
Köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
Surda- #18011 üzenetére
Jason Derulo - "Cheyenne" (Official Music Video)
-
MMIX
addikt
-
Surda-
őstag
Egy fekete srác az énekes(táncol is ), körülötte lányok horrorfilmes hosszúhajú nőre maszkírozva táncikálnak.
Tök új klipp,úgy tudom. Ötlet? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
whited #18009 üzenetére
Parancsolj: Ummet Ozcan - Kensei (Original Mix)
Forrás: Zenelista lent megtalálható az egész adásról 2015.07.07. 21H
-
whited
addikt
Sziasztok
Kissé nehéz kérdéssel fordulnék hozzátok!
Egy fesztivál zenét keresek amiről annyi tudok, hogy:2015 07 07 este 21kor játszották a Music FM-en
A dalszövegben amit ki tudtam venni azok ezek:
Round 1, fight
Round 2, fight, és még a legelején mondja azt, hogy FIRENem, ez nem a MK zenéje
Remélem tudtok segíteni, előre is köszi
-
Chabe89
addikt
-
MMIX
addikt
-
törölt tag
[link]
Ennek a zenének a címét meg tudjátok nézni? -
MMIX
addikt
válasz
SkyS1gn #18000 üzenetére
Addig szekálták a zene keresők , míg OfficialBarstarzz megírta. Mivel a YT-n még nincs ilyen című zene, már csak azt kellett kinyomozni, hogy mi a fene az a Apmmusic. A másik zenével is sokat próbálkoztam, és esélyes volt, hogy innen szedi a zenét, a "Take off", mint szöveg részlet is ismerős volt, ami a másik videó alatt szolt.
-
MMIX
addikt
-
MMIX
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17996 üzenetére
A bunyós videóban brazil dob van. (nem tudom mi a neve)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Bengio
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17993 üzenetére
Nem sajnos. Amit talán kifelejtettem a leírásból, hogy ilyen minimalos progressives jellegű számról van szó.
Azért köszönöm. -
Bengio
tag
Sziasztok!
ERRE esetleg valakinek tipp? Azóta sincs meg
-
SkyS1gn
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17988 üzenetére
Már hozzászoktam
-
SkyS1gn
félisten
-
MMIX
addikt
válasz
Tigerclaw #17984 üzenetére
Limp Bizkit's Fred Durst
Még a rajongók tetoválásain is sapkában szerepel.
szólóénekes?
Sok kalap
Boy George, Jay-kay Jamiroquai
De ők angolok. -
Tigerclaw
nagyúr
Keresek egy énekes a "múltból". Nem ugrik be a neve, se egy szám cím sajnos. Ami kevésre emlékszek:
Fehér férfi
szólóénekes (angol nyelven énekelt)
Pop vagy ahhoz közeli műfaj
Nagyjából 1995-2010 között volt néhány jobb száma. Mondhatni elég rövid ideig volt sikeres, ha jól emlékszem.
Ezekhez a számokhoz csinált videoklippet is. (akkor lehetett olyan 30-as)
Talán Kanadai vagy USA -beli.
Ami talán a legfontosabb nyom: Mindig valamilyen sapkát viselt, ha jól tudom valami gyerekkori balesetben szerzett fejseb eltakarására. -
MMIX
addikt
Afroamerikai énekes love song egy csomó van.
Például:
Ne-Yo - One In A Million (fehér ruha és rózsa is van)Oldalt a YT kis képeken gyakori a fehér ruhás ebony.
Anthony David "4Evermore" feat. Algebra & Phonte
Lyfe Jennings - Hypothetically
Lyfe Jennings "Statistics"Hátha valakinek ismerős amit keresel. Nekem túl kevés az info.
-
b4sxe
aktív tag
Szia! Nem ez az, egy szerelmes féle zenére gondolok, és olyan mintha a párt kérdezné valaki a szerelmükröl vagy valami ilyesmi, a klipben meg a zene is lehalkul es a lany mond valamit, egy kanapén ülnek ketten, fehérbe vannak és a lánynál van egy rózsa, a fiunak ilyen kis mikrofon haja .. sajnos ennyi maradt meg bennem pedig nagyon keresem..
-
MMIX
addikt
interjut - mint, bank ügyintéző, felvételi beszélgetés, TV interjú ?
virágot nem láttam, a többi stimmel. (itt bank betét és bank kivét van, ha jól értelmeztem a klipet)
-
törölt tag
Hali.
ClassFM-en pénteken ment egy zene, 15:30 és 16:30 közötti időszak kb. Nem tud valaki egy zeneistát ahol megvannak a szám címei? Megkeresném. Az RTVstat csak vasárnapig jegyezte meg visszamenőleg sajnos.
-
MMIX
addikt
válasz
#20749568 #17974 üzenetére
Ez Jazz szerű.
Touch and Go - Would You Go To Bed With Me -
MMIX
addikt
válasz
#20749568 #17974 üzenetére
Néztem vagy 30 hasonló szövegű "wanna sleep with" zenét , egy se stimmel 100%-ra. (itt hagytam ABBA
)
pár talán:
Skillet - Comatose
I Don't Like to Sleep Alone - Paul Anka
Shut Up and Sleep With Me - Sin with Sebastian -
MMIX
addikt
válasz
Undoroid #9549 üzenetére
Nem tudom meg lett-e. Akkor, csak a jövőbeli keresők kedvéért
Képújság zenék. (simán lehet, hogy volt még ezeken kívül is)
Biscaya - A tenger hangjai (harmonika és tenger, opera ária) JAMES LAST -
b4sxe
aktív tag
sziasztok tvben lattam egy klippet talan a vivan fogalmam sincsen hogy ki de ferfi enekel, a klipben 2 neger van 1 csaj 1 csavo, feherbe vannak oltozve es mintha interjut vagy ilyesmit csinalnanak veluk a lanynal egy rozsa van. ennyi igy hirtelen hatha...
-
Chabe89
addikt
Sziasztok! Rögtön az első számnak szeretném megtudni az előadóját/címét, ha valaki esetleg felismeri. Előre is köszönöm.
-
syC
addikt
Üdv!
Van egy nóta, a szövege valami olyasmi hogy " támi-támi ,vee-ee " , a dallam hangskálán pedig: D D A A D A (, ahol D magasabb mint A). Állítólag angol nyelvű, rapes-reggaes beütésű nóta.
Esélytelen? -
Buster17
addikt
Kis off de MediaMarketon kívül hol lehet venni lemezes zenéket olcsóbban?
-
Imilenni
addikt
-
Szisszenő
újonc
Sziasztok! Régóta keresek egy bizonyos zeneszámot sem előadót, sem címet nem tudok. Ami rendelkezésre áll némi adat nem sok. Egy link, amiben másodperc pontosan : 28.26 , csak a szintetizátor hangja egyezik meg az általam keresett zenének : https://www.youtube.com/watch?v=rYP1ymJHOIQ , ami többször ismétlődik. Illetve szöveg egy részlete ami itt cseng a fülemben ,remélem a szöveg jól van leírva és ezzel kezdi : I be close to you
you are you dream came true
I be for love you still........... Feltételezem, hogy a 80-as évekből származó retró-disco zene, amit egy nem közismert férfi énekel. -( nem Mike Maren-t keresem) ! Ennyit tudok kiindulásnak .Előre is köszönöm, ha valaki megtudja írni nekem , ki ő és mi a szám címe! Puszi nektek és szép napot kívánok mindenkinek! :-)
-
MMIX
addikt
Nem szeretném 100X meghallgatni, annyit tudok, hogy ez az eredeti:
Strafe - Set It Off 1984 (TUBE & BERGER mondják) Come on Now a címe és (set it off)soundcloud.com-on nincs az a verzió? Set it Off és
Come on now -
G@ben
addikt
Ennek a dalnak keresem olyan verzióját, amiben egy nő énekel és kicsit talán még ennél is gyorsabb tempójú.
Tud valaki segíteni? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest