- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Neked ezt találtam, ha már itt vagy, nem írtam az előbb, mert nem akartam túlpörgetni a viccet.
De ha tetszett a wherever I go.
Egy jó kis esküvős klip.
-
Zola007
veterán
Keresek egy számot, ami egy filmnek a főcímdala
A klipben egy fekete göndör hajú hip hop énekes nő börtönőrt játszik, reggel indul el otthonról és kocsijában énekel. A börtönben az ex pasiját kell lecsuknia
-
.DLL
veterán
Hali,
ebben a videóban 7:04-nél autóból szóló zene érdekelne, olyan ismerős, de nem tudom az előadót/címet. Valakinek beugrik?
Előre is köszi! -
mm89
őstag
Köszönöm!
Nem csak ilyen mulatósabb stílusú zenére gondoltam, ez egyébként nem felel meg az elképzeléseimnek, de köszönöm szépen!
A legjobb lenne valamilyen ismertebb sláger, pop zene, akármi. A felpörgős rész meg amolyan egyre gyorsabban pergő dob hangulatú legyen.
Egyébként szörnyű érzés, hogy van egy elképzelésem, de nem találok hozzá megfelelőt, sőt még megfelelő szavakat sem hogy megosszam másokkal mit is keresek
Várok további tippeket
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Egy zenét keresek, mostanság nyomatják a rádiókban. valami iylesmi a szövege, hogy Jesen years for every one jesen yeeears yes it comes, ... Like every second like every minute .... Ilyesmi
Köszi előre is ! 
-
mm89
őstag
Sziasztok,
Lehet szabálytalan a kérdésem, de hátha tudtok segíteni :
Esküvői Tánchoz keresek zenét. Olyan rész kellene ami néhány ütem szünet után felpörög majd katarzisban tör ki.
A koreográfia az lenne hogy a párom elsétál tőlem, mintha vége lenne, de amikor újra beindul a zene akkor megfordul, elkezd futni majd a nyakamba ugrik.
Remélem érthető
-
MMIX
addikt
válasz
Feri9127
üzenetére
Martin Jensen - Solo Dance (Official Video)
-
Feri9127
újonc
Sziasztok melyik az a szám amknek az elején egy két ember lazán táncol a végére mindenki megörül
-
Out
addikt
Sziasztok!
Keresek egy zenét, aminek tudom az előadóját és talán a címét is, de azt nem hogy milyen remix vagy feldolgozás lenne.
Zonderling az előadó és a szám címe Sonderling, viszont nem tudom, hogy melyik az a verzió amiben úgy szól a zene, mintha egy Commodore számítógéppel lenne megcsinálva (vagyis mintha 8-bites csipogás lenne). Aki tudja, az mondja meg hol találom ezt a verziót. Előre is köszi! -
MMIX
addikt
válasz
-Faceless-
üzenetére
Az első: Toni Braxton - Un-Break My Heart
A utolsó részlet nekem: Romeo and Juliet (1968) - 21. Epilogue + Toni Braxton
Lehet a közelében sincs.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Hoztam egy elég nehezet. Szóval egy film háttérzenét keresek, amit több filmben is hallottam már. Már egy fél napot legalább töltöttem a kereséssel, és semmilyen zenefelismerő nem adott rá találatot csak abban bízok, hogy valaki itt ismeri amiről beszélek.
Szóval találtam párat ami nagyon hasonló, az egyik ez lenne 0:08-tól, a második ez lenne 0:15-től, a harmadik pedig nagyon átdolgozott 0:25-ig, de ugyan az az alap hangzás.Nem vagyok valami bizakodó, de gondoltam megpróbálom hátha. Előre is köszi a segítséget!

-
Cartevo
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
Ventur@
senior tag
Off-ba tettem, mert nem konkrétan egy zenét keresek, hanem egy szériát
.90-es évek techno-ja, de inkább a törtebb ütem - d&b féle -, ilyen robot dance zene. Ha jól emlékszem 6 részt élt meg és anno - talán - a Viva TV (német) adták. Volt egy nagyon jó mix, talán a harmadik. Évek óta keresem, de csak halvány emlékeim vannak róla
.Ha netalán valakinek van infója, ne tartsa magában
. -
.LnB
titán
Sziasztok!
Ez a zene mi lehet? [link] Megpróbáltam időre linkelni 55:30-tól kb 57:00-ig szól? Van ötletetek?
Köszi előre is.
-
Gabró
tag
Sziasztok,
Ez egy nehez feladvany lesz. Ime, amit tudok a szamrol:- salsat tancolnak ra,
- nő enekli, de nem Shakira,
- jelenleg kedvelt az Egyesult Allamokban (legalabbis a keleti parton)Barmi otletet szivesen fogadok.

-
Buster17
addikt
-
Ventur@
senior tag
válasz
Buster17
üzenetére
Számomra ez egyértelműen a tribal vonal. Ez csöppet hasonló hozzá, bár ez inkább tribal trance: Tribal Music - MASALA
Szóval a tribal vonalon kezdj el keresgélni, szerintem
. -
Buster17
addikt
Hali!
Omiki - Balkan progressive melyik alfajába tartozik?
Nekem konkrétan a refrén alatti ének tetszik, mély benyomást tesz. Tudtok hasonló zenéket mondani? -
MMIX
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Azt is tudtam volna
[link]"Egy dalt keresek, amely inkább lassú, a reflén I'm over you és szól a harang."
-
Patrick76496
őstag
Köszönöm szépen a választ!

Ezt is szeretem, de nem erre gondoltam. Közben sikerült megtalálnom szerencsére, ez volt az: Texas - Summer Son -
MMIX
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Egy olyan zenét keresek, ami a 2000-es évek elején jelent meg kb. Egy nő énekel benne, úgy rémlett, hogy "Summerstar" a címe, viszont ez alapján nem találtam meg sajnos. Az viszont biztos, hogy ez mindig elhangzik a refrénben. Nagyon ismert szám volt anno (sokat játszották a rádióban), ha tudja valaki melyikre gondolok, legyen szíves írja le.
Előre is köszönöm a segítséget!

-
Ventur@
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nagyon eldugva volt a hozzászólások között, mert én is csak onnan jöttem rá, hogy valaki odaírta: Mindig amikor meghallom a Baby blue-t, elfog a sírás, hogy vége a sorozatnak. Aztán innen indultam ki
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
...és ezt nem Shazam-oztam ki
. Ott volt a hozzászólások között elbújva
.Nem vagyok egy rock beállítottságú, de meghallgattam párszor, mielőtt válaszoltam neked. Kifejezetten kellemes szám
. -
Just_Reboot
addikt
Nem tudja valaki hogy a fenti videóban lévő számnak ki az előadója és mi a szám címe?
-
Ventur@
senior tag
-
chungee
addikt
Estét!
A trailer-ben lévő számot nem tudja valaki

-
MMIX
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Amit kérdeztél zenét azt onnan, hogy oda volt írva: Videó alatt klikk "TÖBB" és ő maga írja, hogy
"● Tracklist: check out my fb page
és ott van fölötte a link.Az fb-n kikeresed a mix-et (április 7., 5:18) és klikk "Továbbiak" és ott a tracklist amit bemásoltam visszább.
-
MMIX
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Bastille - Blame (Dave Winnel Remix)
Tracklist:
1.Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely (Brooks Remix)
2.Bastille - Blame (Dave Winnel Remix)
3.Remady & Manu-L - L.I.F.E. (David Puentez & MTS Remix)
4.Katy Perry - Chained To The Rhythm (Oliver Heldens Remix)
5.Zara Larsson & Ty Dolla $ign - So good (The Wild Remix)
6.Matthew Koma - Hard To Love (Tiesto Remix)
7.Timmy Trumpet - Satellites (Tom Budin Remix)
8.Morgan Page & Steve James - Candles (DLMT Remix)
9.Halsey - Trouble (Sander Kleinenberg Remix)
10.DVBBS & CMC$ ft. Gia Koka - Not Going Home (Mesto Remix)
11.Ed Sheeran - Galway Girl (Danny Dove & Offset Remix)
12.Emeli Sande - Highs & Lows (The Wild Remix)Tracklist a Facebook-ról.
-
jozdavab
tag
Ebben a videóban nem tudja valaki mi a kis dal bevágás címe kb 0:19 és 1:00 között?
Tracklist a videó végén kivételesen nincs, kommentekben rá lett kérdezve mások által is, de válasz nem jött
Mivel halkan szól a háttérben és közben végig beszél a videós, ezért nem hinném hogy bármilyen zenefelismerő dolog megtalálná... -
Ventur@
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Shazam a titok, de ismerős volt a szám egyébként is
. Viszont jó zene, meg is hallgattam ma egy párszor.(#19050) gaguustyle: Én letöltöttem, de ne haragudj, nem bírtam ki röhögés nélkül
. Ez a hmmmögés annyira zsír, hogy könnyeztem a röhögéstől
. De ne vedd sértésnek
.Viszont fogalmam sincs mi lehet ez. Ha esetleg valamivel több infót tudnál adni, hogy pl. milyen zenei stílus volt, akkor lehet könnyebb lenne keresni
. -
Black-core
aktív tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Iiigeeen!
Köszönöm szépen,már nagyon régóta kerestem. 
-
gaguustyle
csendes tag
https://data.hu/get/10441609/ismeretlen_szam.mp3 Valakinek valami otlet?
-
Richard!
addikt
válasz
gaguustyle
üzenetére
A link nem található!
-
gaguustyle
csendes tag
Sziasztok! Hümmögéssel esetleg valaki felismeri a számot? A refrénből van.
Egy hölgy hangját véltem néha felfedezni a zenében. 2012-14 körüli szám lehet. Nyárias hangulata van.
http://indabox.hu/0dkyjvFUNRTKöszönöm előre is a segítséget, fontos lenne!

-
Ventur@
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Bon Jovi - You Give Love A Bad Name (Vøldø Edit)
Shazam segít, ha baj van
. -
dragonfx
veterán
első szám címe valaki?tipp?
-
MMIX
addikt
válasz
Project: A
üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
üzenetére
Férfi vagy nő énekelt? Vagy melyik rádió volt?
-
tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
Az esetek 99 %-ban rock zenét hallgatok, így nem tudom megmondani a pontos műfajt, de pár napja hazafele a munkából bekapcsoltam a rádiót a kocsiban, és ment rajta valami ?mix? féleség, amiből csak a refrénre emlékszem. A refrénben pomelo -t vagy pamelo -t énekeltek, nagyjából ennyiben ki is merült.
Ha valaki tudja mi is lehet ez, annak előre is köszönöm a segítségét.
-
Mariann294
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Ez sajnos off topic, de pont erre jártam, és egyből beugrott mire gondolhattál. A neve viszont nekem sem jutott eszembe. Akárhogy kerestem rá, mindegyik ismeretterjesztő, retro mesét kidobta csak ezt nem. Aztán beugrott a neve. Erre gondoltál?
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Én nem egy dalt keresek hanem egy mesét. 1994 után adhatták mert már emlékszek rá. Volt benne egy kis figura,aki azt mutogatta hogy mi hogy működik. Volt egy olyan képessége,hogy csettintett egyet és mikroszkopikus,vagy óriás méretet tudott felvenni. Távirányító ,csatorna rendszer meg ilyesmiket mutatott be hogy hogy működnek. Remélem tudtok segíteni! Köszönöm

-
MMIX
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
COSMONKEY - Hip-Hop, ahogy nézem toronymagasan a legnépszerűbb műve.
Nem tudom nézted-e már a friss válaszokat a videó alatt.
-
Richard!
addikt
Üdv!
A mai feladat: [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tessék, sikerült letölteni..........
[link] -
sixpack89
tag
már csak olyan kérdésem van hogy tudom ezt letölteni? soundcloud oldalról átirányit ide,de itt nem találok linket!
[link] -
Ventur@
senior tag
válasz
sixpack89
üzenetére
Tinashe - Vulnerable (Dave Luxe Remix)
Jó szám, meg is hallgattam most párszor
. -
sixpack89
tag
Sziasztok! tudja ennek vki címét? előre is köszi.
[link] -
Ventur@
senior tag
válasz
üzenetére
M.U.T.E. - clap on top of me ennek valamilyen remixe, de azt nem sikerült megfejteni, hogy melyik. De lehet csak kicsit fel van jobban gyorsítva a videóban
.Nem mai nóta és még hallottam anno rádiók techno műsorában. Jó volt kicsit visszautazni az időben
. -
törölt tag
sziasztok
Tudja valaki EZ mi?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Meg is lett.
Tarantino Blues - Polecat -
Bjørgersson
félisten
A pofázás ellenére valaki felismeri ezt a zenét?

-
MMIX
addikt
Videó alatt "klikk" több:
Matthew Dekay - at Citadella Garden (2004-07-09)
" tracklist: kicsit hiányos, de ez van...

01. ID !!!
02. Dr. Kucho - Forbidden Planet
03. Rene Amesz - I've been away
04. Montero - Brazillia
05. Nikola Gala - Blue Impulse
06. Dr. Kucho - Electric Woman
07. Matthew Dekay - Bad
08. ID
09. Matthew Dekay - Higher Thoughts
10. Quivver & Sutton - Coldrush (Mix 2) " -
MMIX
addikt
Oda van írva, vagy az nem az?
-
Ventur@
senior tag
MMIX ugyanazt linkeltük
. Én nyertem
. -
Ronam
addikt
Tudja valaki a szám címét 2:55-től? Matthew Dekay - at Citadella Garden (2004-07-09)
-
MMIX
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Ez?
Who Is Einstein? - Trailer | GeniusAzt írják:
Beat is Nick Catchdubs - Smoke Theme. -
nubreed
nagyúr
A National Geographicon már egy ideje promózzák az áprilisban induló "Géniusz" című sorozatot, ami Einteinről fog szólni, és egy iszonyúan király hip hop szerű zene szól a promó alatt. Ez önálló zene, direkt a sorozathoz promóhoz írva vagy van neki előadója és címe?
-
szami777
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ajánlom az Ambient nevű csatornát, én is nagyon csípem az ilyen instrumental ambient zenét, itt csak ilyenek vannak.

+még ezeket:
9eCn3
SpaceAmbient+Ha bejön ez a stílus, keress rá Tony Andersonra+ Lights&Motion-ra, nálam ők a csúcsok ebben a stílusban.

-
Ventur@
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Talán inkább mondanám rá, hogy ambient, vagy chill out. 2000-es évek elején volt nagyon menő az ambient és annak volt ilyen hangzása
. -
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Hogy hívják ezt a fajta zenei stílust? Amba - Moonbathing
Nekem nagyon bejön ez a zene ha pl utazok valahová de hasonlókat nem igen találok pedig jó lenne.

Valami relaxációs zene nem?
-
strcpy
tag
válasz
bucihost
üzenetére
Olyan oldalt, ahol minden szám ID3 tag-je teljesen ki van töltve és csak utólag fizetsz (vagy nem fizetsz
) jogdíjat... Esélytelen találni.Ami neked kell az MusicBrainz Picard. Automatikusan kiegészíti a hiányzó metaadatot. Egyszerű és nagyszerű. Ráadásul le is tölthető maga az adatbázis.
-
MMIX
addikt
BURAK YETER feat. DANELLE SANDOVAL - Tuesday (23.)
-
qdak
addikt
Rögzítés 2017.03.09.10:32:45
sikerult felvennem, igy talan konyebb lesz -
tknof1871
őstag
Üdv! Ezeket kérem, ha valaki tudja azonosítsa be:
0:45-0:52
Ami a háttérben szól, szöveg alatt.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Le Mans Ultimate
- Anime filmek és sorozatok
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- World of Warships
- WordPress oldal befejezése + élesítése – azonnali kezdés, kiemelkedő díj
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.