Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4sxe
aktív tag
Hali...
Valaki nem tudja a szám címét? 29:00- tól szól.
köszi.Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
b4sxe
aktív tag
Hali! Valaki nem tudja melyik az a szám aminek a klipje arról szól , hogy egy fiú & lány el mennek valahova kocsival lopnak stb, így az életükről és a végén megölik egymást vagy valami ilyesmi, ez durván hangzik, de nem tudom máshogy leírni
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
b4sxe
aktív tag
http://www43.zippyshare.com/v/51040502/file.html
Hali! 37:08-tól mi ez a zene? Ha valaki esetleg tudja ossza meg velem, örök hálám!Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
b4sxe
aktív tag
Beatporton ugye vannak ilyen top 10-100 listák most tök mindegy melyik stílusba , konkrétan most a minimal érdekel, hogy oké hogy ott a top 100 de a többi zene hol van? 1 órája keresem de nem találom ,hogy hol vannak azok amik nem TOP zenék..??
-
b4sxe
aktív tag
[ Módosította: Ndruu ]
-
b4sxe
aktív tag
Hali! Múltkor voltunk tescoba és szólt egy zene, egy rekedtes hangú csaj énekli (fiatal hang, kicsit ilyen nyávogósan ), de ilyen vidám az egész zene, sajnos többet nem tudok mondani, szerintem pár éves zene lehet , ja és magyar ! Na ha ebből valaki tudja az egy zseni , és köszönöm előre is hátha..
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok! http://www66.zippyshare.com/v/73305786/file.html ennek a számnak mi a címe? Nem tudom miért nem lehet lejátszani zippy-n nem tudom hogy kell át konvertálni, iphonrol szedtem csak le :S
-
b4sxe
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Lenne egy szám amit mostanában hallottam a rádióba , nem tudok róla semmit de ilyen kis vékony dallama van ilyen kis ciripelés,kicsit szomorkás. Jó ez így elég lehetetlen de nem tudom megfogalmazni Esetleg valami tipp ?
-
b4sxe
aktív tag
válasz enginev3.0 #13354 üzenetére
ÚRISTEN KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Keresek egy magyar zenét, műfaja talán alternatív... nem tudom pontosan mert egyáltalán nem hallgatok ilyeneket, de múltkor a viván ment valamelyik műsorba talán interaktív, 2 srác énekelt, vagyis az egyik játszott valamin , a másik énekelt, egy vékony hosszú hajú srác olyan Király L. Norbis beütéssel a másik azt hiszem szakállas volt... Akinek bármilyen ötlete van az ne tartsa vissza .
-
b4sxe
aktív tag
sdyrgffgergerge na megtaláltam, így már annyira nem tetszik tv-be jobban adta...
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Az első szám címe érdekelne! -
-
b4sxe
aktív tag
válasz TomWexX #13979 üzenetére
Oké rendben nem kell kacsintgatni Akinek van az meghallgatja így, nem fogok minden felesleges sz@rt letölteni a gépre, nem köteleztem senkit arra, hogy töltse le vagy bármi, de most már mindenki tudja, hogy az iTunes lejátssza. !
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok !
Mi ez a zene???Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok! Mi annak a számnak a címe ami a kertvárosi kommandóba megy mikor mindenkit földönkívülinek néznek ? ilyen kis lassú zene, csávó énekli
-
b4sxe
aktív tag
Tegnap ment 5 óra tájt Music FM-en egy mix, kb pár percel kezdés után szólt egy zene amibe egy csaj énekelt, hol tudnék utána járni mi lehetett az ? :/
-
b4sxe
aktív tag
3:10 től kezdődő zenének a címére lennék kíváncsi! Mellesleg ahogy énekel 3:10nél nincs egy mostani zene amibe ugyan így énekel egy csajszi ?
-
b4sxe
aktív tag
Az uj dreher reklam alatt milyen zene megy? Csavo enekel benne
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok kb 1 honapja megy a radioba, de lehet regebb ota a music killersbe. Egy csavo enekel benne de csak annyit jegyeztem meg hogy " i'm soooo flyyyyy' valaki ?))
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok tvben lattam egy klippet talan a vivan fogalmam sincsen hogy ki de ferfi enekel, a klipben 2 neger van 1 csaj 1 csavo, feherbe vannak oltozve es mintha interjut vagy ilyesmit csinalnanak veluk a lanynal egy rozsa van. ennyi igy hirtelen hatha...
-
b4sxe
aktív tag
Szia! Nem ez az, egy szerelmes féle zenére gondolok, és olyan mintha a párt kérdezné valaki a szerelmükröl vagy valami ilyesmi, a klipben meg a zene is lehalkul es a lany mond valamit, egy kanapén ülnek ketten, fehérbe vannak és a lánynál van egy rózsa, a fiunak ilyen kis mikrofon haja .. sajnos ennyi maradt meg bennem pedig nagyon keresem..
-
b4sxe
aktív tag
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan retro zenet keresek amiben egy csaj meg egy csavo ugyan azt a szoveget mondogatja kb vegig a zenebe ilyen olasz vagy francia beutese van
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy tűnik, hogy úton van a Warcraft II: Remastered
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Pico 4 + powerbank tartó + 2arcpárna + 1 arcpárna keret, dobozában.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest