Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Szólánc.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Nem konkrét zenét keresek, ajánlásra lenne szükségem...
Mainstream, nagy sláger, a korra jellemzőek, 20-ból 19 ember ismeri, alapvetően lassú, érzelmes, de inkább vidám, szerelmes, vagy annak tűnő. Egy videó alá kellene, több korszakból, néhány szám már megvan...
Ezekből az időszakokból keresgélek:
'90-es évek elej, leginkább '91-93 lenne a legjobb
2000-es évek eleje, 2001-2003 között
2000-es évek vége, 2007-20011 között
+1 napjainkból, 2014-1015Hogy kb. mire gondoltam:
A '90-es évek végéhez ez lesz: Britney Spears - Sometimes
A 2000-es évek közepéhez pedig ez: Akon - LonelyStílusban valami ehhez hasonlóra gondoltam, ami passzol ezekhez...minden reakciót meghallgatok. A gondom a legtöbbel, hogy vagy túl lassú, ilyen Celin Dijon kategória, vagy már túl RnB ill. elektronikus és pörgös, pattogós.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz TazLeacher #17801 üzenetére
Nem tudom mennyire válik be, csak ötlet.
Hangulat, téma, zenei stílus alapján lehet keresni zenét. (Browse By)
Zenék ingyen hallgathatóak, engedélyezett Adobe Flash kell hozzá.
-
elistvan
őstag
válasz TazLeacher #17801 üzenetére
91' Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
92' Vanessa Williams - Save The Best For Last
93' UB40 - Can't Help Falling in Love
96' Whigfield - Sexy eyes Ugyan nem lassú de mindenki ismeri.
99' Backstreet Boys - Show me the way of being lonely
2001' Crazy Town - Butterfly
2002' 3 Doors Down - When I'm gone
2009' Kings of Leon - Use somebody
2010 'Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
2011' Selena Gomez - Love you like a lovesong
2014' Clean Bandit - Rather Be ft. Jess Glynne[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
DAVEY762
újonc
Sziasztok valaki ismeri ezt a számot a videó alatt ?
https://youtu.be/gJOwLAf20As?t=136 -
gaborba81
tag
Sziasztok!
Egy számot keresek,ami ma nagyon menő a klubokban,de sajnos mindig lemaradok a számról.
A klipben 1 csávó felmegy a pultba,és elkezdi keverni a zenét,majd trombitál.Bocsi az idióta megfogalmazásért.
" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Nemrégi klip, max pár éves, fekete fehér, és ilyen swinges, gramophonedzie-why dont you stílushoz hasonló, vagy caro emerald-that man.
Nő énekli, van a feje tetején fejdísz. Egy férfi zongorázik talán, meg "szteppel" a cipőjében (ez erősen hangsúlyos a klipben), és egy előkelő márványozott házban vették fel. Nagyon előttem van a klip, de mindig a 2 fenti szám ugrik be és így nem jutok előrébb.
Azt hittem, hogy tiesto, vagy david guetta szám (remix) (szerintem utóbbi amúgy), de nem találom.Rádióban is rengeteget ment pár éve.
Köszi előre is.
-
krups8
tag
Sziasztok! Van ez a mostani szám a rádióban hallottam tegnap estefele a class-on, hogy ilyesmi szöveg van benne, (love story-s szám), hogy: van-e valami amire el nem cserélnél, ez (a) búcsú dal, meg hogy csak itt és most van rendben (a körülmények). Valami csaj énekli. áá nem tudom.
-
elistvan
őstag
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DAVEY762 #17805 üzenetére
Nekem is megtetszett ez a szám, elhatároztam, hogy ha hazaérek, rákeresek, de sehogy sem sikerül, mert a játék hangja behallatszik. Próbáltam infinite looper-el is, az ilyenkor sokat segít, de így se ment.
Jó lenne megtalálni pedig.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Imilenni
addikt
Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
Keresek egy 2000 évek idejében játszott pop számot. Francia vagy olasz nyelven énekeltek benne, a klipjében autókázott egy csaj a tengerpart mellett, szép könyékeken. Nagyon nagy sláger volt anno. Tudom ez elég kevés, de hátha ráismer valaki.
-
inteltunder
tag
válasz inteltunder #17778 üzenetére
mmeegggvaaaann sáláláállálálálálálálálálá
jobb ma egy intel mint holnap egy amd
-
elistvan
őstag
válasz inteltunder #17833 üzenetére
Érdekel, hogy mi az.
-
Pixx96
aktív tag
hello!
valaki esetleg nemtudja ennek a zenének a címét ?
https://www.youtube.com/watch?v=ZYeE7gsEg3o
-
Pixx96
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17837 üzenetére
Már kérdeztem a válasz az volt ez nem zene csatorna ha ezért jöttél akkor iratkozz le.
-
törölt tag
válasz Pixx96 #17838 üzenetére
Na igen, és elég fura hogy pont a magyar csatornákról jönnek az efféle válaszok mindig, jópárba belefutottam én is. Vagy azt mondja Darude vagy valami hülye nyávogós zenét linkel be vagy a trollsongot. Meg se kérdezem már emiatt, ha nincs a videó alatt kommentben akkor nem is érdekel tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Keresek egy Angol zenet,sajna sok mindent nem tudok belole felidezni
Egy ferfi enekel benne,olyasmit hogy Saturday Night meg hogy take me to church semmi tobb nem jut eszembeMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
tonyrulez
őstag
-
MMIX
addikt
-
drmotto
őstag
Sziasztok.
Keresek egy magyar számot.
Egy nő, akinek a hangja Marót Vikire emlékezet, énekel benne egy jelmezbálról. A stílusa is olyasmi, mint amit Viki szokott énekelni. Ennyit tudok sajnos, még azok se tudták megmondani hogy mi ez, akik játszották.
Köszönöm! -
andrey.
csendes tag
Üdv!
Egy rock számot keresek férfi énekel, olyasmi hallható a szövegben, hogy keep your eyes vagy hasonló. Tudom elég nehéz így, de hátha.
Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Ha valaki esetleg meg tudná mondani az előadóját/szám címét az alábbi videóban hallható zenének, hálás lennék:
Audeze LCD 2 unboxing by Nomono.huÍrtam nekik már email-t, de nem válaszoltak, SoundHound ill. TrackID nem találta.
-
MMIX
addikt
válasz andrey. #17847 üzenetére
Nem tudom ez menyire rock, de rajta van az egyik friss Billboard lista elején. (talán két hete láttam valamelyiken a YT-on)
WALK THE MOON - Shut Up and Dance
"Just keep your eyes on me"
-
Cartevo
őstag
Kollégák, 1 új klipet keresek, 1 éven belüli.
1 házban mindenki tv fejű benne, könnyű dallamos diszkózene, youtubon reklámozták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest