Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
aktív tag
válasz
Petihh
üzenetére
Én huszon+ év játék, intenziv modolás, optimalizálás alatt se láttam még ilyet... Hasonlót láttam elcseszett shadernél és fényeknél (volumetric, omnidirectional) de ezen megálltam. Mintha nem tudná renderelni. vagy a game maga nem szereti a kártyád (kb esélytelen lesz) vagy a vga lesz hibás. De ezt már jimpo leirta.
Max még levennék shadert post processt fényeket tükrözést és minden mást fel maxxra hadd izzadjon de ezek nélkül. Kiváncsi lennék csinálja-e.
Komolyan érdekel hogy mi lesz a vége.
-
HEAHEA
aktív tag
-
jimpo
senior tag
válasz
Petihh
üzenetére
Nála a kártya eddig nem crashelt ( nem kapott fekete képrenyőt, nem volt random kikapcsolás ) és nálam se volt eddig ezzel a nvidias kártyával baj.
A táp egyszer. Nem egy a két kártya fogyasztása, főleg ha neked tényleg minden oké.
Fali fogyasztásmérővel lehetne ellenőrizni, hogy mennyire teker a kártya. Főleg ha valami szintetikus terhelés van ráküldve....Viszont nála is jelentkezett, az a bizonyos színes foltozási probléma.....
Hőfokokkal mi a helyzet? Értelem szerűen a GPU-n lévők a lényeg.Valószínűleg GPU/Memória hiba vagy a kapcsolat ezek között nem százas a kártyán. Viszont lehetséges, hogy csak X fokot elérve ilyen. Ha "túl" van hűtve, vagy legalábbis egy adott hőfok alatt nem csinálja. Akkor a kártyán a forrasztások, forrasztási pontokon, vezetősávokban van a hiba. Ezek a kapcsolati hibák a hőtágulás miatt hol közelebb (érintkezési távolságba), hol távolabb kerülnek amikor is megszűnik a kapcsolat.
Persze ha folyton ilyen a kép akkor csak egy hozzáértő kéz segít.
-
mancer7151
aktív tag
válasz
Petihh
üzenetére
Azt a 600as tápot én ahhoz a géphez kevesellem nálad, de nagyon... Driver is lehet kényes, próbáltad régi driverrel vagy minimál telepítést? Eléggé VGA szagú a dolog.
Másik, windóz energiasémánál áttenném full teljesítményre, restart. Capelném a frameratet aktuális játék és a monitor freki alapján (nálam 75hz, 75re szoktam max, minek több, próbának akár 50 is csak hogy megy-e szépen) hogy ne hajtsa a kártyát állandóan, tudjon pihenni.
Nem porosak a deszkán a csatlakozóid? Vga csatik hátul tiszták? épek a csatik is? egy kártya/ram/akármi kivétel kifújás átnézés sosem árt. Plusz lábhoz érő vagy lógó kábel tud lazulni vagy az érintkezők mozdulnak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
lenne a pokol bugyraiból.