Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
Szia.
első tippem:
nekem akkor csinált ilyet amikor beragad a bekapcsológomb. Tehát bekapcs 1x megnyomtam (és benyomva maradt) elindul a lap majd mivel Ő azt érzékeli hogy folyamatosan nyomva van a bekapcs gomb 5sec után leállítja magát.egyébként nem értek hozzá én sem, de nézd meg az alaplap kézikönyvében milyen processzorokat, ramokat, videókártyát támogat, milyen sebességen, lehet procicsere után magasabb vagy alacsonyabb sebességen akarja elindítani (szorzók feszültség stb), nem olyanon mint ami benne van, ezért állítja le a védelem. Az alaplapi leírásban le van írva milyen módon tudod a lapot "alaphelyzetbe" hozni ami tuning után is szükséges lehet. pl indítás közben SHIFT gomb, indítás után F1 F2 vagy alaplapon valami kapcsoló stb, nézd meg a leírást benne kéne lennie.
Én kb ennyire voltam jó. majd jönnek az okosok és reméljük mélyebben ismeretek birtokában
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest