- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Hali mindenki.
Lenne egy nagyon nagy problémám. Nemtudom hová írjam, mivel nemtudom mi lehet a hiba:
Tehát a hiba: Elindítom a gépet, feláll a windows, eddig semmi probléma, de egy kis idő utána, amikor netezek, és nyitom-csukom az explorer ablakokat, egyszer csak kifagy a háttér, mármint nem reagál semmire, se jobb klikk, se mappák megnyitása, semmi....
Ezt az okozza, hogy kifagy az intenet explorer, de nem úgy, ahogy mindenki ismeri, hogy maga az ablak fagy kis és kész, hanem nem látszik, tehát olyan, mintha minden rendben lenne, de mégsincs. Ezt csak 1 módon lehet orvosolni, a feladatkezelőből, becsukom az akár 4-5 futó explorertNemtudom hogyan futhat, amikor bezárom, és sehol nem jelzi ki hogy fut, csak a feladatkezelőben....és csak ott lehet bezárni is... De mostanság az msn is kiszokott fagyni, nem reagál semmire, fut, de nemlehet megnyitni a tálcáráról.
Nos itt kérném a segítségeteket, hogy mi a szent szösz lehet az oka??????
A windows nem lehet, mert már 3 fajtát raktam fel, egyik sem segíttett...
Én a hdd re tippeltem, mert van rajta 4 hibás szektor, ami nemtudom, hogy okozhat e ilyet, de jobb ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest