Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cancer

senior tag

Sziasztok,

Elnézést, hogy ide írok, de a mobilon elèg idegen nekem a fórum.
    Decemberben gyanútlanul frissítettema Laptopomat (Asus Vivobook 16S [i9-13900H, 8+32GB Ram, 2TB Lexar M.2 SSD]) a Windows 11-et a 24H2-vel. Nem figyelgettem, úgy tűnt frissít, majd leàll. Aztán jött a fekete leves. Nem indult többé. Azaz csak a hibajavító konzolig jut. Innen nem lehez sem visszaàllítani, sem frissítést törölni...
    Amit nagyobb problémának érzek, hogy ugyan a BIOS látjaz ssd-t a win11 telepítő pen-drive (frissen leszedve) nem. Illetve az is csak az usb 2 porton indul, az usb 3 porton a bios sem látja.

Ahogy olvastam a microsoft és az asus tud a problémáról és karöltve dolgoznak a megoldáson.

Ha kiveszem az ssd-t, az asztali gépem gond nélkül látja. Minden megvan rajta szépen. Ellenben attól tartok, ha ott leformázom, de azután sem látja a laptopban a win telepítő, a microsoft/asus csapat meg kijönnek valamivel, hogy "ezt tessék betölteni", ami csak akkor működik, ha nem gyalultam le a gépet, akkor az szívàs.

Van még valaki aki ilyennel szembesült? Van lehetőség valami visszaállításra ha az asztaöi gépben másodmeghajtòként hasznàlom?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés