Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny70
tag
válasz
batman.
üzenetére
No jó, anyám pasziánszozik is
A gépet én tartom karban, update automata, időnként ránézek, a takarítást is én csinálom. Kiveszem az itthoni tápom első körben, aztán megnézem azzal, csak már rágják a fülem, mert így nem látják az egyik unokájukat Skypeon. Inkább ezt a vén Asust tartom karban, mert apám egyfolytában notit akar venni, de jó egy régi is alapon, aztán olyanokat néz, amiket max. autódiagnosztikához lehet használni, amikor mondom, hogy mennyiből lehetne olyat venni és felújítani, amit tud is használni, akkor lemond róla, de félek, hogy egyszer vesz valami hulladékot a FB-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gépet én tartom karban, update automata, időnként ránézek, a takarítást is én csinálom. Kiveszem az itthoni tápom első körben, aztán megnézem azzal, csak már rágják a fülem, mert így nem látják az egyik unokájukat Skypeon. Inkább ezt a vén Asust tartom karban, mert apám egyfolytában notit akar venni, de jó egy régi is alapon, aztán olyanokat néz, amiket max. autódiagnosztikához lehet használni, amikor mondom, hogy mennyiből lehetne olyat venni és felújítani, amit tud is használni, akkor lemond róla, de félek, hogy egyszer vesz valami hulladékot a FB-on.