Új hozzászólás Aktív témák

• Kyster

csendes tag

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
    A probléma a semmiből jött, a gép eddig hibátlanul működött. Egy már többször telepített, szimpla freeware program installálása után újra kellett indítanom. Innentől kezdve többé nem jutottam be a Windows-ba (Win 10).
    A gép egy jó percet eltölt a bios képernyőn, ezután nagy nehezen bejön a kék Win 10 logo, ahol a gép további 5 percet áll, majd bejön a "Felkészülés az automatikus javításra képernyő", szintén a kék logoval, ahol majd' 10 percig áll, majd elsötétül a képernyő, és ennyi volt. Nem jönnek furcsa hangok a gépből, nem állítgattam semmit a biosban/windowsban, semmi olyat nem töltöttem le, ami ezt indokolná. Cseréltem elemet az alaplapban, semmin nem segített. Nem gond, ha újra kell húzni a Windowst, de a Bios is rohadt lassú, így gyanítom ez nem windows probléma.
    Még egy info, ami talán segíthet, hogy segíthessetek: a front panel sűrűn írja bekapcsoláskor az "A2" illetve "B4" kódokat. Volt RAM gondom pár hónapja, akkor be sem akart kapcsolni a gép, kipucoltam a RAM slotokat és a ramokat is, majd visszatettem őket, azóta ez a gond megszűnt.

A gép adatai:
    Lap: ASUS MAXIMUS VII HERO (SOCKET 1150)
    CPU: Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz
    RAM: GEiL Evo CORSA 16GB DDR3 @ 2133MHz CL11 (4x4)
    VGA: ASUS NVIDIA GeForce GTX 970 4098MB
    PSU: Corsai RM-850W
    SSD: 120GB SAMSUNG SSD 830 Series (SSD) 100/100 Erről bootol(t eddig) a Win 10.
    HDD: 1TB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0
    ASUS ROG Front Base panel

Nagyon köszönöm előre is a tippeket. Általában ezeket a hülyeségeket megoldom magamtól, de ezzel most nem jutok dűlőre. :R
    Ha bármi info kell még, megpróbálok szolgálni velük.

Új hozzászólás Aktív témák