- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyster
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
A probléma a semmiből jött, a gép eddig hibátlanul működött. Egy már többször telepített, szimpla freeware program installálása után újra kellett indítanom. Innentől kezdve többé nem jutottam be a Windows-ba (Win 10).
A gép egy jó percet eltölt a bios képernyőn, ezután nagy nehezen bejön a kék Win 10 logo, ahol a gép további 5 percet áll, majd bejön a "Felkészülés az automatikus javításra képernyő", szintén a kék logoval, ahol majd' 10 percig áll, majd elsötétül a képernyő, és ennyi volt. Nem jönnek furcsa hangok a gépből, nem állítgattam semmit a biosban/windowsban, semmi olyat nem töltöttem le, ami ezt indokolná. Cseréltem elemet az alaplapban, semmin nem segített. Nem gond, ha újra kell húzni a Windowst, de a Bios is rohadt lassú, így gyanítom ez nem windows probléma.
Még egy info, ami talán segíthet, hogy segíthessetek: a front panel sűrűn írja bekapcsoláskor az "A2" illetve "B4" kódokat. Volt RAM gondom pár hónapja, akkor be sem akart kapcsolni a gép, kipucoltam a RAM slotokat és a ramokat is, majd visszatettem őket, azóta ez a gond megszűnt.A gép adatai:
Lap: ASUS MAXIMUS VII HERO (SOCKET 1150)
CPU: Intel Core i7 4790K @ 4.00GHz
RAM: GEiL Evo CORSA 16GB DDR3 @ 2133MHz CL11 (4x4)
VGA: ASUS NVIDIA GeForce GTX 970 4098MB
PSU: Corsai RM-850W
SSD: 120GB SAMSUNG SSD 830 Series (SSD) 100/100 Erről bootol(t eddig) a Win 10.
HDD: 1TB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0
ASUS ROG Front Base panelNagyon köszönöm előre is a tippeket. Általában ezeket a hülyeségeket megoldom magamtól, de ezzel most nem jutok dűlőre.
Ha bármi info kell még, megpróbálok szolgálni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu Futro S920 mini PC - PCIe x4 foglalattal - NAS-nak, routernek (frissítve: 07.30.)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AI modellező gép - VAST.ai
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus