Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31077) Glaz-dozfhut


Glaz-dozfhut
őstag

Sziasztok!
Van egy ilyen lap nálam, amit szülőimnek javítanék meg Asrock P4V88+. Elvben az IDE merevlemez halt ki alóla, de kezdek meghasonlani ezzel kapcsolatban, ugyanis nem tudok csatlakoztatni egy másik Sata 2-es merevlemezt. Folyamatosan 'Not detected' a státusz. A lap portja Sata 1-es. Van valami figyelmeztetés ragasztva a portokra, ami utal a quick installation guide-ra, de azon belül -sem a rendes Manualban- nem ír semmi különleges eljárást ezzel kapcsolatban. A Biosban minden kapcsolódó beállítást végigzongoráztam (manual 22.old), le is húztam és tiltottam minden IDE eszközt, de így sem érzékeli. Kábeleket is cseréltem, a vinchester jó, most is megy. Gombelem nincs lemerülve.
USB-ről Live rendszerrel működik a gép. Ez szokványos meghibásodás lehet, valaki hallott ilyesmiről vagy nem kompatibilis a Sata 2-vel. Esetleg a tápegység nem ad elegendő áramot? Fogalmam nincs.

[ Szerkesztve ]

- Glaz-doz-fhut -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.