Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #31008 üzenetére
Köszi a tippet.
Egyelőre nem tudom mi tévő legyen az új fejlemények miatt. Pár napja már az újratelepített régi konfigomat használom, amíg az újat nem tudom. Ma feltettem a Diablo 3-at, és minden egyes indításánál hasonló pattanó hangot ad ki a hangfal. Nem pont olyat, mint az új gép a GTA indításánál, de azért pattan. A különbség a kettő hibajelenség között, hogy ez a játék minden egyes indításakor megtörténik, nem kell hozzá ki- és bekapcsolni a gépet. Különbség még, hogy ez alatt a pár nap alatt sosem láttam a billentyűzet ledjeit indokolatlanul bekapcsolni, mint a másik gépnél. Tovább ha leállítom, ennél nem jön ki furcsa "szélhang" a hangfalból. Az egyetlen hasonlóság, hogy már ez is pattan. Újratelepítés előtt sosem pattant. Nem értem, mitől lehet.
Pont akkor (=aznap) keletkezett volna valami baj az elektromos hálózatban, amikor beüzemeltem az új gépet?
Az egyetlen különbség az újratelepítés előtti állapothoz képest, hogy most Win8.1 helyett Win10 van rajta. (Meg a másik gépen is.) De az furcsa lenne, ha ez lenne a felelős a jelenségekért, főleg a kikapcsolás utáni szélfújásért. A végén tényleg meg kell néznem egy szünetmentest... De előtte még azért megpróbálom azt, hogy a lakás másik sarkába átviszem az egészet és ottani konnektorba dugom a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest