Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kornél88

csendes tag

Sziasztok!
    Vásároltam fél éve egy ASUS H81M-A alaplapot és a következő jelenséget produkálja.
    Az előlapi csatlakozóba bedugom a fülest vagy a mikrofont akkor ezt érzékeli oly módon, hogy a képernyő jobb alsó sarkában feljön az az ablak, hogy jack dugót bedugtak/kihúztak, illetve nem ad hangot.
    Először a jack aljzatokra gondoltam, hogy azok romlottak el, kicseréltük őket és utána lett belepróbálva egy másik gépbe az előlapi panel és ott működött. Az usb-k működnek rajta, a füles/hangfal/mikrofon rendben van, mert hátul az alaplai hangkártyába bedugva működik.
    Mikor megvásároltam az alaplapot és beépítettem akkor is működött. Nemrég kezdte azt csinálni mintha kontakthibás lenne és hol érzékeli, hol nem, de hang akkor még volt.
    Tehát most már ott tartok, hogy ha az előlapi panel csatiját rádugom az alaplapra, dugót nem dugok az aljzatba akkor is csinálja, viszont másik géppel rendesen működik az előlapi panel.
    Valakinek valami ötlete, hogy ez mitől lehet? Audio drivert frissítettem. Arra nincs lehetőségem, hogy egy hétre (hónapra) elvigyem szervizbe az alaplapot, mert ezzel a géppel dolgozom.

Új hozzászólás Aktív témák