Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornél88
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam fél éve egy ASUS H81M-A alaplapot és a következő jelenséget produkálja.
Az előlapi csatlakozóba bedugom a fülest vagy a mikrofont akkor ezt érzékeli oly módon, hogy a képernyő jobb alsó sarkában feljön az az ablak, hogy jack dugót bedugtak/kihúztak, illetve nem ad hangot.
Először a jack aljzatokra gondoltam, hogy azok romlottak el, kicseréltük őket és utána lett belepróbálva egy másik gépbe az előlapi panel és ott működött. Az usb-k működnek rajta, a füles/hangfal/mikrofon rendben van, mert hátul az alaplai hangkártyába bedugva működik.
Mikor megvásároltam az alaplapot és beépítettem akkor is működött. Nemrég kezdte azt csinálni mintha kontakthibás lenne és hol érzékeli, hol nem, de hang akkor még volt.
Tehát most már ott tartok, hogy ha az előlapi panel csatiját rádugom az alaplapra, dugót nem dugok az aljzatba akkor is csinálja, viszont másik géppel rendesen működik az előlapi panel.
Valakinek valami ötlete, hogy ez mitől lehet? Audio drivert frissítettem. Arra nincs lehetőségem, hogy egy hétre (hónapra) elvigyem szervizbe az alaplapot, mert ezzel a géppel dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest