Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxika15
tag
Üdv mindenkinek! van egy ilyen lapom: asrock775vm800 van benne ram, proci de semmi más. egyszerűen nem csinál semmit. kb 3cmos reset után be adja a kezdő képet de nem tudom behozni a biost. hiába ütöm a parancsot neki usb-s klaviatúrával. de hangsúlyozom hogy 3cmos reset kell neki különben csak sötét képernyő és kész. semmi nem tudok cserélni mert nincs. ezek vannak. ramokat ki/be tettem már úgyse jó. elemet is kivettem már... ps2 klaviatúrával is próbáltam úgy se jó. mi a baj?
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
SigmaW
üzenetére
azt tudom valahogy idehaza tesztelni? vagy akkor már egyszerűbb, ha azonnal bemegyek a szervizbe bajommal?

az is nagy baj, hogy nem áll ez elő akármikor. szóval attól tartok, hogy majd a szervizesek megnézik, nem jön elő a hiba, és ilyen módon, nincs hiba, tehát "meg lett javítva"

-
nindzsavagyo
tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Értem most legalább nyugodtan alszom azt hittem rossz a lap..Akkor a lényeg hogy az elsődlegesben mindig legyen memória és ha,nem muszáj akkor ne terheljem le 6db memóriával inkább 3db de nagyobb egységgel.
Köszönöm a gyors reagálást!

Sajnos a 3*4G már más ár kategóriában mozog most lesz a 3*2.Amíg nem tudom eladni a 3*1G-t addig menni fog mellette feltéve ha nem fog felforrni a lap.Még egyszer köszönöm.
-
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok
Van nekem egy elég nagy problémám.
Az van, hogy ma is (meg már pár alkalommal korábban is) játék közben egyszerűen újraindul a gép, melynek oka "kritikus hiba". Ez történt ma is, a legutóbbi hiba event viewerben ezt látni:Kernel power, Event ID 41, Task category (63).
Ennél bővebb informiációt nem nagyon szolgáltat, de ha megmondjátok hol kell bejegyzések után kutatni event viewerben, akkor megkeresem, amit kértek.
Fogalmam sincs mi lehet a gond. Túlmelegedés nem hiszem hogy a probléma oka lenne. A gépet valamikor ősszel vettem, akkoriban is használtam ugyanazokkal a címekkel mint mostanában is (pl. Guild wars) és nem volt ilyen baja. Akkoriban hőmérsékleteket is nézegettem AIDA64-gyel és a CPU, VGA is 70 fok alatt maradtak. Mostanában meg többnyire 60 fok alatt maradnak. Ez történt ősszel (október, november). A legelső ilyen újraindulást úgy emlékszem valamikor decemberben tapasztaltam. Azóta szórványosan előfordul, mint ahogy ma is és nagyon elegem van. Ma pl. olyan játékkörülmények között tette meg, amit semmiképp sem lehet erőforrásigényes szituációnak nevezni semmilyen szempontból.

Kérlek adjatok tanácsot, milyen teszteket végezzek milyen programokkal, és legyártom az eredményeket. Gari még van a gépen, de valami konkréttal kellene bevinni szervizbe, ha végül arra kerül a sor, hogy valamelyik hardver hibás.
A gép:
MSI Z87-G43
Core i7 4770K
Kingston Hyperx 16GB ram
Asus HD7950
Chieftec 600W
Scythe Ninja 3 rev b hűtőElőre is ezer köszönet
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Elnézve. 
A régi gép paraméterei vagy is, amivel működésre tudod bírni a vga-t? Csak mert azt mondod azzal megy flottul.

(#23382) nindzsavagyo: Gyere át ide.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
A proci mellett bal oldalon lévő ATX 8pin-es. Ebbe vagy 4pin vagy 8pin megy bele. 6pin-es csatit, hogy tudtál beletenni?

-
Gyufaaa
veterán
válasz
nindzsavagyo
üzenetére
Beleteszed és menni fog. Az elsődlegesben mindenképp kell memóriának lenni. Bár a memvezérlő miatt, főleg ha tuning is van, jobban járnál 3x4GB vagy 3x2GB-al, de max 3 slotot terhelve.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ez a szóban forgó deszka?

-
Gyufaaa
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
A procinak is adtál minimum 4 pin-es tápcsatit?
Az alaplapi speaker lecsippan? -
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ha vissza rakom a regi alaplap+proci+mem harmast akkor van kep.
-
Vismajor01
addikt
Heelp!
Most akarom ossze rakni a gepet amit vettem, illetve ossze is raktam csak epp nem mukodik.
Beraktam mindent minden kapott aramot mindent bedugtam minden venti porog vinyo zug etc. Csak epp kep nincs. Pcxtol vett DVI atalakitoval abszolut no signal, az otthoni sajatommal van jel csak ep a kep sotet.
A konfig;
Fx 6300
Gigabyte 970a ud3
Gigabyte r7 260x
Chieftec ctg500
Samu vinyo
8gb corsair ram 1 modul
Mi lehet a problema mit csinalhattam rosszul? -
nindzsavagyo
tag
Üdv az mitől jelentkezik hogy Asus P6T SE Triple channeles lapban a sárga memória foglalatból átrakom a feketébe a ramokat és nem indul a gép.(ocz 3*1G 1333)Úgy tudom a sárga az elsődleges foglalat.
Fontos lenne mert most szeretnék bele tenni még egy tri kittet és félek hogy nem fog elindulni.
Úgy gondolkodom hogy a sárgában most van a jelenlegi ramom az marad ott,a feketébe pedig jön egy 3*2G.adata gaming kitt.
Mit várhatok mi fog történni miért nem ment szimplán a mostani ramom a fekete foglalatban?
Köszönöm. -
gyendre2
tag
Egyre többen írnak erről a problémáról , én is közéjük tartozom .... :S
Van rá 1 megoldás , ez valami wndows hiba elvileg. Fenti kommentembe linkeltem egy angol leírást, hogy mit kell tenni. Én sajnos nem tudok angolul , de sokaknak megoldotta. -
garcia66
tag
Sziasztok.
A gép 2 hónapos, és néha elsötétül a képernyő játék közben. Nem áll le, vagy ilyesmi, mert hallatszik a játék hangja. Csak úgy tudunk kilépni, hogy kikapcsoló gombot megnyomjuk.
Ez nem sűrűn fordul elő, de akkor is zavaró. Nem lehet játékidőhöz, hőmérséklethez kötni a sötétedést.
A gép a következő:AMD FX-6300
Gigabyte 970A-UD3
Asus HD7790-DC20C-1GB
Toshiba 1TB
Chieftech CTG 500-80P
Kingston HyperX 4
Zalman Z9 plusz
Semmi tuning.
Valakinek ötlete?
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
ész ventura
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ja bocsi, félrenéztem, egy kicsit azért passzolt a kérdésemre a válaszod ezért értettem félre.
Köszi a választ! -
gyendre2
tag
válasz
gyendre2
üzenetére
Sziasztok ismét ! Megtaláltam a megoldást erre a problémára ...
A gpu tétlenségi idő , ami engedélyezve van az 2 másodperc , vagy micsoda.
Sajnos angolul nem igazán értek, a google fordító pedig nem teszi számomra világossá a dolgot.
Esetleg ha valakinek van egy kevés ideje és az alul található link alapján elmondaná nekem , hogy kell ezt beállítani... hát nagyon hálás lennék.Link: https://forums.geforce.com/default/topic/413110/geforce-drivers/the-nvlddmkm-error-what-is-it-an-fyi-for-those-seeing-this-issue/
Esetleg ha nem jó itt , akkor erre az emailre is leírhatod: gyalusendre@yahoo.com
Köszi előre is a segítséget ! -
Gyufaaa
veterán
válasz
Katakalappal
üzenetére
Próbálj meg egy vga driver cserét. Ne a legújabbat tedd fel. Próbáld meg egy régebbivel. Driver Sweeperrel töröld le a mostanit. Többször is ellenőrizd le vele, hogy minden driver "sallang" törlődött megfelelően.
-
Katakalappal
újonc
Hali, segítségért jöttem mert kevéske tudásom véget ért.
Az asztali gépemen sok játék indokolatlanul rosszul fut. Most tettem fel magamnak újra a Windows 7-et, a legfrissebb alaplapi és videokártya illesztő programot és a Guild Wars 2 1280x720-ban minimális beállításoknál is gyakran 30 fps alá esik mozgás közben. Külföldi fórumokon valami bottleneckről beszélgettek (leggyengébb alkatrész?) de az én számítógépem mintha erősebb lenne. Biosba nem mertem belepiszkálni és a Catalyst-ban sem kapcsoltam be a tuningolást. Van valami ötletetek?

Gigabyte F2A85XM-D3H
AMD Athlon II X4 750k
AMD Radeon HD 7850 OC 2GB
2x Kingston 4GB DDR3 1333MHz -
ayantaqe
csendes tag
Sziasztok,
az alábbi gépem van:
Gaba H1961V38
Intel G620 T 2,2GHz
2 GB RAM
Win 7 Starter SP1A probléma a következő: az integrált Intel grafikus vezérlőnek van egy ronda, de legalább semmire sem jó Grafikus Multémida Vezérlőpultja, ami kapcsolgatja magát AIO PC és monitor üzemmód között közvetlen bootolás után. Ami azt eredményezi, hogy ha olyan kedve van, akkor miután lemegy a boot első része, olykor felvillan a képernyő bal felső sarkában a "PC" felirat (amit a még a Windows előtt beinduló Inteles szar produkál), ami azt eredményezi, hogy bár a Windows megjelenítené a bejelentkező képernyőt, a grafikus vezérlő valamiért nem jelenít meg semmit, miközben a gép nem fagy, és az SSD visszajelző fényéből látom, hogy reagál. Ekkor kikapcs, bekapcs, bemegyek csökkentett módba, bejelentkezem (itt soha nem sötétül el, mert a csökkentett mód nem engedi ezt az inteles vackot indulni), és újraindítás, majd imádkozás, hogy most legyen jó. Ilyenkor 10-ből 7x oké, 3x megint ki-be és csökkentett mód. A gép már nem garanciális, egyébként kutya baja, szépen üzemel, sosem fagy le, stb.
Ki lehet ezt az inteles vackot kapcsolni valahogy, le lehet törölni, agyon lehet vágni? Vagy újra kell húznom a Windows-t? Mi a javaslatotok?
Illesztőprogram a legfrissebb.Köszönöm,
a -
gyendre2
tag
Sajnos a probléma továbbra is fenn áll. Win 7 uninstalt és teljes hdd formázást toltam , win 8 tettem fel.
Nvidia driverrel kezdtem. És továbbra is marad ez a probléma . VGA lehet hogy haldoklik ?
(fentebb ott a kép , ugyan az a hiba win8 is) -
Ryudo
csendes tag
Ha tényleg végül a cpu lesz a ludas remélem,hogy az új lapot nem cseszte tönkre mert akkor kiakadok.
-
quailstorm
félisten
Az a helyzet, hogy nvidia drivert uninstallálni nem egyszerű, pl modulonként jelenik meg a vezérlőpultban, és ahogy eltávolítod rakja magát vissza, és jól összeakad, vagy kéri az újraindítást, és visszarakja megint.
Én csökkentett módban erőszakos eltávolítással végeztem vele revo uninstallerrel, aztán újraindítás után addig taskkilleltem az nvidia installereket míg volt mit, majd felraktam normálisan ugyanúgy a legfrissebbet és tiszta telepítéssel.Az hogy neki mennyire kéne régit felrakni azt nem tudom.
-
gyendre2
tag
Sziasztok ! Nvidia driver folyamatosan crashel ... elegem van most már nagyon.
http://www.geforce.com/drivers
A 2. van fent a gépemen, a 332.21... Mióta frissítettem azóta s*ar.
Melyiket kellene visszarakni ? És hogy lehet ilyen drivert törölni ? -
Ryudo
csendes tag
Üdv!
Sürgős problémám akadtA gépem lefagyott teljesen tegnapelőtt üresjáratban.Azóta nem indul el egyszerűen.Elindítom vinyó,ventik,vga minden felpörög,de monitor nem ad képet,alaplap sem sípol.Ma elindult kb 5 mp-ig volt kép aztán kikapcsolt és újraindult magától és újra semmi.Kivettem mindent kitisztítottam,cseréltem alaplapot,tápot,próbáltam integrált vga-val azzal se semmi.Amikor a lap és tápcsere megvolt elindult integrált és rendes vga-val, ment úgy 5 percig, windows betöltött azt hittem helyrejött de ismét kampec.Már nincs semmi ötletem félek attól,hogy CPU probléma lesz.Alaplap meg táp is vadi új most.
Konfig:ASUS A88XM-A(régi egy ASUS F2A55)
AMD Trinity A10-5800k Thermaltake Blue Orb II hűtővel
Sapphire HD7850 1GB
8GB corsair vengeance ram,
600W-os Chieftec táp(a régi is megvan 550W-s Corsair)
3 Seagate Barracuda merevlemez
A gép tegnapelőttig semmi hasonló probléma nélkül futott 2012 október óta.Remélem tud valaki valami megoldást,végső esetben akarok csak új CPU-t venni. -
pana0017
senior tag
válasz
nightvison
üzenetére
Kivettem es visszaraktam ugyanoda. Koszonom a segitseget!
-
szkink
aktív tag
válasz
DAVID0000
üzenetére
Hy.Ezek cseréje után kezdte el csinálni.Régi konfig: Intel dual core 2.2ghz E 4500 Gigabyte G41MT-S2PT 4GB RAM Ati Radeon HD 4670 LG W1942s 420W táp. Az új konfig: Proci és alaplap maradt,erre nem volt már keret egyenlőre, kapott egy Asus 7790 2gb kártyát+ 4gb ramot 500W tápot és egy Dell S2240L monitort.Amit próbáltam nagyjából szinte mindent,memteszt,új táp,régi monitor vissza,ram külön-külön,másik egér+billentyű,másik hálókártya,stb.Szinte mindig netezés közben fagy ki,de a gép nem áll le és nem is indul újra kurzor és billentyű nem reagál,van hogy egész nap jó de van hogy 15 percenként kifagy párszor azt megint jó pár óráig.Reset után ha újra indul nem engedi használni a billentyűt,hogy esetleg csökkentett módot válasszak vagy entert nyomjak meg kell várnom még vissza számol.Hát nagyjából ennyi.
-
gyendre2
tag
Mit kell csinálni? Ilyennel még nem találjozta. Persze át lehet ugrani ... de jó lenne megoldani.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm szépen , mindenképp kipróbálom .
-
quailstorm
félisten
válasz
Nagy.Úr
üzenetére
én így oldottam meg
De nálam bootkor fagyott csak ha fagyott, és Win8. -
Nagy.Úr
tag
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni, mert már nem tudom mit kezdjek a problémával.
Olyan jelenség szokott feltűnni nálam , hogy a gépem netezés közben , sőt még álló állapotában is se szó se beszéd lefagy. Megnéztem az alkalmazásnaplóban és NvStreamSvc nevű fájl okozza feltehetően a problémát. Na mármost én kipróbáltam több Nvidia drivert is és a probléma ugyanúgy fennáll. Véleményetek szerint mi lehet a gond ? Egyébként a rendszerrel semmi baj nincsen, viszonylag új a gép is (1-2 éve cseréltem benne hardvert) . GTX560-as kártyának nem hiszem hogy lenne bármiféle baja, mert grafikai programokhoz is használom és tökéletesen teljesít. Akinek bármi ötlete van, kérem ossza meg, akár privát üzenetben is.
Előre is köszönöm.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Stunts666
üzenetére
Igen, lehetséges. Ha van másik tápegység a közeledben érdemes lenne kipróbálnod. Kollégámnak is CTG tápja volt. Most jött vissza garból.Szarakodott a gépe. Random fagyások. Tápcsere után minden flottul ment. Vissza vitte garba és szervizelték neki. Még nem láttam a konkrét leírást, hogy mit csináltak vele, de valószínűleg valamelyik 12v-os ága "elfáradt". Javítható volt, mert most vissza érkezés után ugyan azt vette át, de cserélte inkább egy másikra.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Elore is elnezest kerek de remelem olvashato lesz ekezetek nelkul is. Ma jatek kozben kaptam egy kekhalalt es mar nem indult ujra a gep, a hibakod maradt a kepernyon de sajnos elfelejtettem leirni mi volt. Ezutan kikapcsoltam beinditottam de azon kivul hogy beindul es elkezd vilagitani az eger semmi. A monitoron marad az allapotjelzo vilagitas. Betettem egy win7 cd-t de semmi. I5 2400 Msi P67A-C43 Sapphire 6950 Dell U2311H Win7 64 bit. Mostanaban mar volt 1-2 lefagyas tul sok szemetet tettem ra de meg nem volt idom ujrarakni. Koszonom elore is a segitseget.
-
szkink
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hát köszi,eddig S3 volt most állítottam S1-re mert már nem tudom mit tegyek az állandó fagyások ellen,azért kérdeztem az S1-et hogy nem-e okoz esetleg nagy gondot az állítása,ha ez után is fagyni fog akkor vissza állítom.
-
szkink
aktív tag
Üdv.
A Bios-ba az energiaellátás beállításoknál van 2 lehetőség nálam az S1 és S3 melyiket célszerű beállítani? -
quailstorm
félisten
válasz
ész ventura
üzenetére
Azt majd legközelebb nézd hogy kinek válaszoltam.
HDMI-ről meg halvány gőzöm nincs, sose volt kompatibilis eszközöm. 8800GT volt. BTW drivert neked is szabad frissíteni, elvileg bajt nem okozhat, nálam a legfrissebb ketyeg. -
ész ventura
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi a választ.
Az nem írtam, hogy nem az én gépem, hanem egy Gigabyte P35 alaplap, 8800 GT-vel.
Nem változtattam semmi a driveren, kihúztam a monitorból a kábelt, rátettem a tv-re és nem működött.
Visszadugva a monitorra, már ott sem működik. -
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Bekapcsoláskor nem érzékeli a pc-met a tv,azt írja ki, hogy nincs jel, viszont ha "vakon" belépek a BIOSba, (del+F10+enter) ezáltal újraindítom, akkor már minden gond nélkül bejön a win7.
Elemet már kivettem, kicseréltem, BIOSban be van állítva, hogy pci-e vgat vegye figyelembe bootoláskor.
DVI-HDMI kábellel van a LG (LM3400 )tv-re rákötve.
Előtte egy monitorral volt összekötve, akkor semmi ilyen gond nem volt, szintén dvi-hdmi kábellel.
Mindkétszer full hd felbontást használtam.
Mi lehet a probléma? -
szkink
aktív tag
Sziasztok írok ide is hátha megtalálom a már 2 hónapja szívató probléma okát (kernel-power 41) a hiba lefagyás,a monitor bekapcsolva marad és azt a képet mutatja ahol lefagyott billentyű és egér nem reagál,de a gép működik,ventik mennek és még a a tálcát is kiadja a dvd író,leginkább netezés közben szokott előfordulni játék közben még soha.Azt olvastam valahol (már nagyon sokat olvastam és szinte mindent kipróbáltam) hogy az energiagazdálkodás kikapcsolása megoldotta pár embernek a gondot,de én nem igazán tudom,hogy a BIOS-ban hol lehet ezeket kikapcsolni ebben tudna valaki segíteni?Vagy esetleg tud mondani valaki megoldást mondani a problémámra?Előre is köszönöm.
-
Stunts666
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Aero Win7 Ultimate
(#23310) Gyufaaa
A gép hibát észlelt. A t9bbit leirom ha megint kapok. -
Stunts666
őstag
Sziasztok!
Gépem az adatlapon. Kékhalál problémával küzdök. Legtöbbször játék alatt alt+tabnál jön elő. Memória rendben, hőfokok rendben. Driverek ugyanazok, mint amiket a múltkori rendszer újrarakás elött használtam. Még mielött újraraknám a windows, kérnék ötleteket.
Segitséget előre is köszönöm.
-
Rivaul
addikt
válasz
Killerlaca
üzenetére
Notis kérdéseknél tedd fel sztem.
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Tápegységre gyanakodnék még a helyedben.
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Helo.
Akksi probléma talán. Hasonló volt ismerősnél is.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy egy laptop néha nem indul el?Vaio VGN-A517B
Bekapcsolom világítanak a ledek, de a monitor nem kapcsol be valamint a windows sem kezd el betöltődni. Tehát a merevlemez nem csinál semmit. Azt sokszor próbálkozok és elindul és valamikor napokig megy rendesen. Olyan is van, hogy egy pillanatra van kép majd elmegy és folytatódik a windows betöltése is. Tehát elindul a rendszer, de nincs kép.Van valakinek ötlete?
Köszönöm
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
SigmaW
üzenetére
Itt viszont igen. F7-es alap BIOS-t ír hozzá.
-
SigmaW
tag
Ezen a linken nem található hogy támogatja a i5 4440-et a lap, az oldal alján kommentben ott van hogy "i5-4440 is missing" most vagy azért, mert az oldal üzemeltetői véletlen kihagyták, vagy mert abba a problémába ütköztek mint te

-
anytime
őstag
válasz
SigmaW
üzenetére
Szia!
Mukodik a gep , mikozben a kovetkezoket tapasztaltam.
Aramtalanitottam, majd kivettem a dVGA-t es elobb az egyik, majd a masik monitort is rakototttem az alaplapra. Kozben a BIOS-ban kertem egy Load Defaul-t beallitast, mivel itt anno elallitottam a CPU Core Voltage ertekeket.
Ezutan az alaplaprol tokeletsen ment a ket monitor, igaz a DP portot hanyagoltam.
Visszatettem a VGA-t, rakotottem a ket monitort, de ujra hasznaltam a DP-t. Megint elszallt. Itt kezdett gyanussa valni a dolog es csak a DVI-I es DVI-D portokat hasznaltam es igy minden rendben.
Az erdekesseg annyi, hogy a Load Default BIOS utan, a datum elszallt es a halokartyam is, amit ujra kellett driver-ezni, de most mar minden OK!
Ja, meg egy talany, miutan frissiteseket kerestem a Windows-hoz (merthogy eredeti!), rogton talalt is a DP porthoz egy illesztest!!! Lehet, hogy ennek hianya hulyitette meg a rendszert???
Miutan futott a ket monitor, feltoltam a HDMI-re a TV-t es a harom kijelzovel is OK.
ugy tunik, hogy hardware-s problema nincs, legalabbis most ugy tunik. Letezhet, hogy egy ilyen kalamajkat okozhatott a masodik display?Udv:
A
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elnézve. 

ja és még valami a BlueScreenView program miért nem jeleníti meg a fagyás utáni adatokat,vagy csak én nem értek hozzá?
szééééjjjjjeeee töröm