- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodstock323
tag
Sziasztok!(felteszem ismét a kérdésem mert nem jött válasz)
Mostanában elkezdett rosszalkodni a gépem és nagyon idegesítő.
Arról van szó,hogy rossz volt a videó kártyám,(meg öreg is hd4870)ezért lecseréltem.(hd7790)
Egy darabig jó volt minden aztán elkezdett kékhalálozni a gép...egyszer egy kékhalál után el sem indult,gyanús volt hogy memória rossz,igazam is lett a 4ből 1 meghalt (garanciában 2-t cserélték).
Ezután sem szűnt meg a kékhalálozás,teljesen random,van hogy 1 hétig semmi,van hogy naponta egyszer.De mellé még bejött egy olyan is hogy directX error-al kifagyok a játékból,vagy illesztő program leállt,majd helyre állt hibát ír. persze ilyenkor újra kell indítani hogy összeszedje magát és ne legyen lassú.
Egyébként ezt produkálta régi videó kártyával is akkor azt mondták sokan hogy a memóriái kezdenek meghalni,ezért IS vettem újat.(de el is hittem,mivel az is már 4 éves volt)
Szóval mivel elkezdte az új karival is aminek viszont nincs baja szerintem,plusz bejött ugye a kékhalál mellé meg a directx error-os dolog.
Az a kérdésem hogy ez jelentheti-e azt hogy haldoklik az egyébként kb 4 éves öreg vinyó?
Vagy szerintetek mi lehet a baj?Arra is gondoltam már hogy maga az alaplap nincs már a helyzet magaslatán.
(az is kb 4 éves)
Egyébként windows újra telepítés nem segített a dolgon.
Most amúgy ez a config:
-gigabyte GA MA 770t UD3p alaplap
-Phenom II X3 720 proci
-Sapphire HD7790 1gb videó kari
-4*2 gb geil 1333Mhz memória
-WD 320GB-os vinyó 7200as(ha jól emlékszem)
-400 W enermax táp,Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó