Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodstock323
tag
Sziasztok!(felteszem ismét a kérdésem mert nem jött válasz)
Mostanában elkezdett rosszalkodni a gépem és nagyon idegesítő.
Arról van szó,hogy rossz volt a videó kártyám,(meg öreg is hd4870)ezért lecseréltem.(hd7790)
Egy darabig jó volt minden aztán elkezdett kékhalálozni a gép...egyszer egy kékhalál után el sem indult,gyanús volt hogy memória rossz,igazam is lett a 4ből 1 meghalt (garanciában 2-t cserélték).
Ezután sem szűnt meg a kékhalálozás,teljesen random,van hogy 1 hétig semmi,van hogy naponta egyszer.De mellé még bejött egy olyan is hogy directX error-al kifagyok a játékból,vagy illesztő program leállt,majd helyre állt hibát ír. persze ilyenkor újra kell indítani hogy összeszedje magát és ne legyen lassú.
Egyébként ezt produkálta régi videó kártyával is akkor azt mondták sokan hogy a memóriái kezdenek meghalni,ezért IS vettem újat.(de el is hittem,mivel az is már 4 éves volt)
Szóval mivel elkezdte az új karival is aminek viszont nincs baja szerintem,plusz bejött ugye a kékhalál mellé meg a directx error-os dolog.
Az a kérdésem hogy ez jelentheti-e azt hogy haldoklik az egyébként kb 4 éves öreg vinyó?
Vagy szerintetek mi lehet a baj?Arra is gondoltam már hogy maga az alaplap nincs már a helyzet magaslatán.
(az is kb 4 éves)
Egyébként windows újra telepítés nem segített a dolgon.
Most amúgy ez a config:
-gigabyte GA MA 770t UD3p alaplap
-Phenom II X3 720 proci
-Sapphire HD7790 1gb videó kari
-4*2 gb geil 1333Mhz memória
-WD 320GB-os vinyó 7200as(ha jól emlékszem)
-400 W enermax táp,Előre is köszi a segítséget.
-
woodstock323
tag
válasz
woodstock323
üzenetére
ja igen ilyen legújabb driver meg társai szintén meg voltak,szóval az a kör is megvolt.
-
woodstock323
tag
Sziasztok!
Mostanában elkezdett rosszalkodni a gépem és nagyon idegesítő.
Arról van szó,hogy rossz volt a videó kártyám,(meg öreg is hd4870)ezért lecseréltem.(hd7790)
Egy darabig jó volt minden aztán elkezdett kékhalálozni a gép...egyszer egy kékhalál után el sem indult,gyanús volt hogy memória rossz,igazam is lett a 4ből 1 meghalt (garanciában 2-t cserélték).
Ezután sem szűnt meg a kékhalálozás,teljesen random,van hogy 1 hétig semmi,van hogy naponta egyszer.De mellé még bejött egy olyan is hogy directX error-al kifagyok a játékból,vagy illesztő program leállt,majd helyre állt hibát ír. persze ilyenkor újra kell indítani hogy összeszedje magát és ne legyen lassú.
Egyébként ezt produkálta régi videó kártyával is akkor azt mondták sokan hogy a memóriái kezdenek meghalni,ezért IS vettem újat.(de el is hittem,mivel az is már 4 éves volt)
Szóval mivel elkezdte az új karival is aminek viszont nincs baja szerintem,plusz bejött ugye a kékhalál mellé meg a directx error-os dolog.
Az a kérdésem hogy ez jelentheti-e azt hogy haldoklik az egyébként kb 4 éves öreg vinyó?
Vagy szerintetek mi lehet a baj?Arra is gondoltam már hogy maga az alaplap nincs már a helyzet magaslatán.
(az is kb 4 éves)
Egyébként windows újra telepítés nem segített a dolgon.
Most amúgy ez a config:
-gigabyte GA MA 770t UD3p alaplap
-Phenom II X3 720 proci
-Sapphire HD7790 1gb videó kari
-4*2 gb geil 1333Mhz memória
-WD 320GB-os vinyó 7200as(ha jól emlékszem)
-400 W enermax táp,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest