Keresés

Aktív témák

• BluEyes

őstag

válasz Lajtorja #53 üzenetére

Xp alatt stabilitásteszt a Prime95 - www.mersenne.org a lelőhelye. A legjobb, ha két könyvtárba is kicsomagolod, az egyikben nevezd át az exe-t bármire, így két példányban tudod futtatni. Megnyitod,opsönsz,torture test,blend,ok. Ha megyegetnek pár órácskát együtt, piros marad a tálca ikon, akkor kb. minden ok.
    Processzort max. teljesítményen járató progi a Cpuburn, www.pages.sbcglobal.net/redelm/ a termelő oldala. Kicsomagolod, és értelemszerűen a burnK7.exe-t indítod,meg az Everest vagy hasonló progit, ami mutatja a hőmérőket.
    Én memóriát akkor is a memtest86+ segítségével tesztelek, eddig még nem csalódtam benne. Na egyelőre ennyit.Hol tartasz?

• rdi

veterán

válasz Lajtorja #53 üzenetére

Nos külföldi fórumon találtam egy ugyanilyen problémát:

''Asus A7V600, Athlon XP 2500+ Barton, 512MB DDR PC3200 400MHz RAM, Hercules 9600 256MB DDR AGP8x,300W.''

Szóval itt azt írják, hogy ha aramok mennek, akkor nem prockó vagy alaplap a hiba. Többen a táp gyengeségére tippeltek, többen javasolták az ismételt összeszerelét. Ami érdekes volt, az aza lapalap jumperelésre tett javaslat, mp. az '' overvolt legyen 1,5V-1,8V''

Egyébként a koléga vett utána egy 400 W-os tápot.

Ugyanakkor nekem gyanús ez a dolog, mert nekem 300 W is elég , igaz a videokarim nem egy fogyasztó bajnok.. a kolléga ezután már nem írt
    Egyébként a topic 2003- évi :))

Aktív témák

Hirdetés