Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Vadászmenyét
aktív tag
Nézd meg a konfigomat és ez az egész egy szar 300 wattos Codegenről megy, ami ugye nem a csúcstechnológia. Szóval igazábol féltem a konfigom ettől a táptól de már lassan másfél éve üzemel hibálanul. Pedig volt probléma a géppel párszor és akkor ki-be lett sokszor kapcsolva a gép. Azért ezt se szereti a táp. Amugy szerintem is a táp kevés ahogy irtam az elöbb is.
-
Lajtorja
aktív tag
Hátja biosig el sem jutok... Hangjelzés sima 1 beeb, viszont eza bill-en 3szor fellvillano ledes dolog gyanús. Nem ledes az övé még, csak azt jelzi leg hogy áram alatt van-é... Hát biztos, ami bizos az övét szétszedem teljesen és összerakom, az enyém úgy ahogy megy... minden visszaállitva biosba normálisra, csak cpu vanlehuzva 166-ra mert amugy nem tul stabil... majd ha fenntvan virusirto és tüzfal akkor netröl frissitek rá egy biost hátha az kajálja a 3200+ t is. Egy nagy kérdés van még hogy bnőm gépe a post-ban miért pont a ''pnp init completed''-nél hal meg (az a detecting drives elött van) aki tudja írjon, köszi az eddigi helpet, még esetleg valami jó winXP alol futtatható memória és cpu teszter kéne! és UP!
-
Lajtorja
aktív tag
zsir uj lemez! most csináltam rola biztonsági másoltatot és azzal megy más gépben, magyar xp-vel is probáltam ugyan annál a driver.cabnál meghal, nem tudja másolni. egyébként a nonraid sata drivert és sp2-t beleintegráltam egy xp cd-be (igy megsporolok egy floppit) megy is, de driver cab itt is halott ügy. 1 ora mulva hoznak nekem egy udma66-os seagate hdd-t megnézem azzal is. addig megnézzük mandrake linuxot fel megy-é... És szeretnék megkérni valami segítőkész embert, hogy egy jó cpu és memoria stabilitás tesztet linkeljen már be, ha esetleg xp felmászna a seagater winyora... hátha lesz itt még cifra dolog :((( mert énmost cseppet ideges vagyok keresnei, meg most szerelek. Ezer kösz mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Futás, futópályák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest