Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
mindenhova beteszem, nagyon lelkesen:
30 000 pénzért 50 nitró, első nyitás:
[link] -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997
üzenetére
1.5 a pontos ára. Állítólag nagyon jól megy.
-
tutuhawer
őstag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
az ellenfélkereső trükkös, mert ott vannak a játékosok, ott kell lenniük, csak a te és az én autóm túl erős sokszor. Lenullázott Porschéval már jobb. Még kisebb autóval még jobb. De rizikósabb is a dolog... A "lejjebb adom a kocsimat kicsit" dolog jó megoldás a versenyekre, de a szint már csak mutató, semmi különbség, így azért a versenykeresőt kell konfigurálni kicst. A sofőrök mindenesetre ott vannak, elegen. A Team Escape-királyok miatt is üres pár pálya. Sokan tolják a TE-t alkatrészekért, aztán ha a multi szót meghallják, annyi nekik. brazilok, lengyelek jó sokan erőltetik a fullos autóikkal a TE-t. A versenyek díjait kell növelni, és máris előkerülnek a versenytársak
-
tutuhawer
őstag
A carbon Corvette-tel bejelentkezett nálam egy barátom, hogy letépi az arcomat, szóval bizony jó a gép, azért tartottad a lépést könnyedén. Nagyon jó a carbon Corvette, ez a lényeg. Meg a Medionra épített - azóta erősített Porsche is jó, ma még megyek vele pár gyors kört
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997
üzenetére
A véleményem ugyanaz, ide is bevágom:
nyilván nem megyek át a másik Shardra, mert Tutuhawer egy van csak. A tpbbi játékos is gondolom, azt mondja, hogy a Boostos tételeken túl felépített szarságát (barátok, reputáció, adatok) nem csinálj újra. Ami miatt jó, hogy tehermentesítés a célja. Ami miatt szar, hogy az új Shardokon regisztrál a Józsipista, és kikiáltja magát ott királynak, nem tudjuk megmondani neki, hogy "nem-nem". Azaz a legjobb döntés oda regisztrálni, ahol a nagyágyúk játszanak már húsz éve. Azaz, ha úgy gondolkodik mindenki, hogy a legjobbak ellen akar menni, és velük szeretne megismerkedni, akkor nem a "kutyafüle" és a "tuttifrutti" nevű shardra/ szerverre regisztrál. Én se mennék oda, ha új lennék. A legnagyobbra , a legjobbra kell menni, ott vannak a versenyek, nem is tudom, mi fog zajlani a kiegészítő shardokon, az oldalkocsikon, ahova biztosan nem megyek, mert minek? Ki van ott? A józsipista... hát miatta nem lépek oda -
tutuhawer
őstag
van ilyen. Olyan régen került a fórumokba, hogy esélyed sem volt látni. Magát az autót már 1 éve eladtam kb. Van még pár ilyen régi szép festésem, mint mindenkinek, csak nem szórom tele vele a fórumot. Megpróbálok viszont valami galéria-félét összerakni valahol. Nem picturepush.com oldalon, hanem valahol máshol. Majd írom, hogy ha kész lesz, és akkor meg tudod nézni az összes képet, amire büszke vagyok.
szerk: ez a LIDL például az, amire roppant büszke vagyok. Kezdő festegetőként ilyen faszán, arányosan, pontosan, szép színekkel eltalálva, mégis kis méretben... Nagyon szerettem a festést
-
tutuhawer
őstag
ha az az ára, akkor nem kell cucc. Én nem megyek napi 20 Tescape-et. 1 után szarul érzem magam, mert annyira szar.
a gyémántot azóta nem szedem, amióta volt egy kéthetes pihenőm. Minek szedjem? Értelmetlen , mert 134 napon kaptam kb 2 komoly alkatrészt. Nem bohóckodok, inkább nyomok helyette egy versenyt. -
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
gratulálok hozzá! Nagyon erősek a Lexus LFA-k manapság, jól mennek, nem vitás.
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
én midnen 001-es szart is fotózni szoktam, és nem is bánnám, ha zöld fólia lenne, csak hadd lássak valamit... A szar skilleket is lekapom, de azok nem is jelentősek, mert ... nem azok. De az aftermarket jó lenne azért
Még mindig itt van N0XW1LL cikke a játékban és a fórumban lévő játékosokról. Legalább a fórumból ismerjük egymást... Aki nincs fenn, tegyen egy bejefyzést
[link]az értelme az, hogy jobban megismerjük egymást, tudjuk, ki kicsoda
-
tutuhawer
őstag
Perszea az erős autó sokat számít. Illetve a szaggatásoktól mentes futam is kell. Akkorákat rángatott nekem a játék, mint az ökör. Vagy azon a félen volt szar valami Kanadában, vagy nálam nem volt OK a dolog, és groupon kívül kellett volna mennem. Multiban és single-ben előtte rendben volt minden, a grouppen versenyek estek csak szét... sajnálom a dolgot
-
tutuhawer
őstag
hát engem kidobott a játék kicsit... ERRORizál ez a szar minket
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
tetszik, jól is megy nagyon, csak a fejlesztések lassan jönnek, konkrétan eddig csak 2 saját belevalóm volt, nyeremény nem
szerk barack, ma este jövök, akkor összefutunk majd,
egyéb: ingyen toyota corolla SPEEDHUNTER iitt:
[world-garage] -
tutuhawer
őstag
a jövőbeli porsche-tesztek elé:
-a sárga színű alkatrészekre (amerikon, gromlen, medion, transtek) épülő porschém remekül hasít még mindig
-a széles bodykit ( RSR - versenyautós) sem baszta el, csak kicsit éreztem úgy, de ahogy kaptam az 1-es és 2-es ültetést, megint erős tempót mentem
-ültetéssel a kanyarsebességem nőtt, a stabilitás megaradt, semmi gondom nem volt
-a startom 1 + 2.5 sec perfect starttal is 275 Km/h, elégedett vagyok, nem maradok le annyira nagyon -
-
tutuhawer
őstag
hogy jóban vagyok-e vele??? Láttam videókat a porschéról. Láttam élőben sokszor. Olvastam róla itt-ott. Én azt tudom, hogy lövésem sincs, ki milyen tuninggal megy, ki mit ajánl, de maradok a teljesen sárgánál. Volt olyan futamom a megvétel után, hogy nem volt képem bemenni powerupok nélkül , és elvettem a gázt. Megcsúszás? A videókon soha se láttam, nekem se volt semmi megcsúszás, mert hihetetlen precíz gép. Láttam már mindegyik T3-as autót rajtolni mellőlem, stb stb, de mindig is a Porschét mondtam a királynak, mert amit láttam, az elég volt, amit írtak sokan, azt meg nem hittem el. Szóval nagyon király a Porsche, race tuned, ültetés nélküli, bodykit és felni nélküli autóval is nagyon komoly tempót lehet már menni, mentem is, holnap meg még megyek egész nap vele. A 003-as profilba is kellett egy gyilkológép, mert alig léptem be oda, így legalább van értelme. Közben reggelig megpróbálom összefoglalni, miért vettem a porschét - mindent összeszedek. Tudom, hogy szentségtörés, mert mindig írtam, hoyg hejj de szar, és nem szeretem stb... jövök egy mesével reggel, addig a miértet ne is firtassuk
-
tutuhawer
őstag
Ide is benyomom a képet, mégpedig azért, hogy lássuk, hoyg az E46 egy nagyon rendben levő autó még mindig, és oda lehet tenni nagyon tuttirutti versenyekre. Aki játékpénzes, az nézze meg, főleg a skilleket, ahol a nitró erősségre nem akartam tenni. Az EARLY POWERUPS skill azét van benne, mert növelni nem tudtam a startot, így nitróval kell rásegítenem. Nagyon komolyan versenyképes tud lenni, ha azt akarjuk. 3 kék és 3 piros, véletlenül sem sárga motor és véletlenül sem zöld váltó. Azokat rég kivettem, és képpel támasztom alá. Remélemm, hasznos tipp sokaknak a fórumban

-
tutuhawer
őstag
tehát mondom az elmúlt napi tapasztalatokat lerammolás címszó alatt:
szuperjó internetem van, a játék nem szaggat, minden OK. A barátomnak gyengébb netje van, szaggatásról nincs panasza. Ő engem szépen lát, tiszta, sima minden, én pedig őt kicsit ide-oda, esetenként dörzsöli a falat... a szokásos.
Dörzsöli a falat, tehát közel menni hozzá veszélyes, csak harcedzett pilóta teszi meg. Most jön a trükk. Közel megyek én, sima helyzet, multiban ha tisztességes vagyok, privátban meg főleg 10/10 ilyen sima előzés történik baleset nélkül . Most meg pont ilyen helyzetekben akkora balesetet szenvedett a másik pilóta, hogy hihetetlen. Ők pontosan tudák, hogy nem ütök oda. lesz azonban, aki nem tudja (akár magyar is). Arra akarok kilyukadni, hogy mindenki rendezze magában, hogy az internetkapcsolata milyen, és a gépe milyen, és ítélje meg a rammolásokat így. Kurvára 100%-ban a hátul levő pilóta, de főleg a szar internetes a hibás az esetekben. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
akkor menjen bele úgy, mint tapasztalt felhasználóknak
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
írtam egy INTO-t is, meg beneveztem a nevek közé A kezdeményezés jó, majd holnap írj rám, hogy okoskodjunk picit az ügyben
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
a team escape óriási baleset lenne, de a hosszú versenyek például jók. Azok csak privátban a powerupok miatt, de jó ötlet. T2-es alkatrész a napokban 23-as pályáról (ultra) és még valahonnan esett. 22-32 pályákon biztosan kaphatsz 2-es alkatrészeket. 22-esen már ultra is akár, de 30-ason meg race tuned is, szóval kevert a dolog nagyon.
szerk: minden nap tanul az ember, videózási tippet olvastam éppen csak úgy véletlenül.
-
tutuhawer
őstag
válasz
-Rolika-
üzenetére
az OK, hogy T3-as, de most jön a trükk: Én hiszem (az eszem megvan hozzá), hogy valóban jól sikerült majd a kiegyensúlyozás, amit terveznek, amikor jön a T4. Mert mondták, hogy az aktuális kisebb újrahangolások semmik, és majd a T4 hozza a nagy machinálást. Elvileg a TIER rendszerre épülő kategorizálás is eltűnik, azaz reménykedni lehet. Júliusig reménykedek, ott már én is elvárom, hogy tegyenek valamit, mondjuk azért, hogy tovább játszak a játékkal. Ez így röhejes, de mivel szeretem a viccet, játszom tovább

-
tutuhawer
őstag
válasz
-Rolika-
üzenetére
egyelőre laptopról nyomom melóban, de mindegyik videót megnézem. Én azt tudom, hogy láttam underground Gallardót, és az nagyon komoly, a NIssan GT-R méltó ellenfele. De amint érkeznek a T4-esek, én személy szerint elvárom, hogy a Nissan is ott lehessen az élmezőnyben. Mindig erre akarok kilyukadni

-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon
üzenetére
A Reventón meg Aventador nevű konstrukciókhoz a valóságban létezik tuning vagy valamiféle teljesítményoptimalizálás?
-
tutuhawer
őstag
na most figyelj:
Én azt mondom, élvezetes dolog minél több játékost legyőzni, nem vitás. De ha 2-3-an megyünk, akkor simább a menet, és jobban kirajzolódik, hogy "én most őt legyőztem" vagy "én itt most jobban mentem". Nekem ez elég, mindegy, hogy csak 2-en mentünk. Amiért én regisztráltam ebbe a játékba, az pontosan ez: az általam választott autóval az én pályámon tök ismeretlen versenyzők egész sora ellen lehet menni. Fogd fel így a kevesebb versenyzőből álló futamot.
De hol indulnak a futamok, miért nem találok versenyzőt?
Lenulláztam a McLarent, nem javítottam meg, és alacsonyabb pályán , ahol menni akartam korábban , sorra adogadta az ellenfeleket, és az üres autó a kanyarban szenzációs, és az nyeri a futamot, aki ott hibátlan... úgy nyomták a gombot az ellenfelek, mintha muszáj lett volna. Fogsz találni ellenfelet, biztos vagyok benne. -
tutuhawer
őstag
válasz
driftstar
üzenetére
Basek26Rus... egyedi állatfaj. Érdekel az ember nagyon:
-hagyott menni, az idő alapján úgy látom. Tehát szépen végigment a csalással. én amikor mentem vele, nem így nézett ki. Azt szerette volna CSAK, hogy 1000-rel elrepüljek. Semmi mást. Szerintem tudta, ki vagyok, mert aznap pár orosz játéksot legyőztem és ezért lehet, hogy nem engedett menni, ki is kellett lépnem abból a futamból, amire 20 éve nem volt példa. Szóval egyedi eset az ember, és közel sem Csaba kategóriája. 2 féle módon lehet bődületesen csalni, és ez nagyon aggasztó... Hova siessen az ember a ranglistákon esetleg a kedvenc pályáin, ha nem lehet biztos, hogy ezt single playerben nem csinálja meg valaki?
Szóval elkeserítő - nem a BASEK26RUS - hanem az, amit használ, mert azt egyszer már kiütötték -
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
mondom, mi a tapasztalatom. Mentem egy 7 fős lobbiban és 1 kiesett a töltés alatt, indultunk 6-an. Utána az egész káték szét volt baszva, és nem az én hibámból. Nem láttam a haveromat, nem indult el, sehol se volt, stb stb. Pedig vele szoktam versenyezni szinte minden nap, és érdekes módon egy külső hiba után még a szar is sazarabb. Nem csalás, teleport nem lehet, mert direkt kibasztak a teleportálósokkal, szóval jó eséllyel hiba történt. Amikor látod az ellenfelet, látod, hogy ő nem veszélyes, elllenben akit nem látsz, az veszélyes, ilyenkor kell még jobban menni
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
jó videó, és nagyon tanulságos: az a Pagani gyorsul és nitrózik úgy , mint a McLarenem, amire egy szavam se lehet. A kanyarokat némileg tönkretette a BMW-s , de láttam, hogy komolyan menne az autód, szóval elgondolkodtató a dolog... erős a Pagani nagyon és bizony jól versenyeztél vele, hasznos, jó vid lett.
-
tutuhawer
őstag
nekem 3-as ültetés, drága diffúzoros nagy szárnyas bodykit van 21'-es felnivel piros neonnal és ablakkal , matt fekete festéssel. A belsejében csak MEDION (sárga színű) cuccok, ultrában ez a TRANSTEK lenne.
skillek benne:
-nitró hossza 3-as, nitró lehűlése Max, perfect start hossza 3-as, és powerupok a start után 3-as. A RAM skill valóban nem kell, illetve túl nagy luxus. Az RPM zöld sáv növelő se kell már, megtanultam járni.
Ezzel fogok menni a kedvenc pályáimon -
tutuhawer
őstag
A McLaren MP4-be már nem maradt nitró erősségem, ezért az időtartamot növeltem. A perfect start és a nitró is 3 csillagos hosszabb, és meglepő a dolog nagyon: A perfect startom így is 280-ig repít, ami nagyon tetszik nekem. Medion cuccokkal épített autó a McLaren, ultra még nincs benne.
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
frissítettem a videókártya drivert, és 1 futam után jött a szokásos hiba, ami azonnal szétbassza a játékot: tesóm
-
tutuhawer
őstag
A BMW-re reagálok csak: változott a mottóm.
Ma este online leszek kicsit, ha összefutunk, akkor összefutunk. Ha valami buziság miatt továbbra be-beszaggat a játék, amihez nem vagyok hozzászokva, akkor nem futunk össze. Most videókártyázok, aztán ha szar, akkor újratelepítem a játékot is. -
tutuhawer
őstag
kempton docks és verona? Sok Lotus meg Lancia lép be oda?

Nem ott megyek. Oda BMW-vel mennék, de ebe a hónapban elő se vettem még. Amúgy tényleg nincs panaszom a RAM skillre, mert a Lanciával főleg sokat megyek a járdán, ott meg lehet vele néha borítani. De az is lehet, hogy haszontalan a skill, akkor is megvan a válaszom: A Skyline, a BMW-k, az RX-8 kapták a többi skillt, ami versenyzős. A Lancia amellett, hogy jó, huszadrangú a sorban. Hát ha "elskilleztem", akkor "elskilleztem", innen azért van visszaút, ha nem tetszik. Erről pont eszembe jut, hogy a mottóm 2010 óta változott is a játékban.
-
tutuhawer
őstag
A lotust kezdem megkedvelni, de ez maradjon köztünk. A Lanciában mégis jobban bízom, mert négykerékmeghajtású, ami az Isten. Illetve olasz autók közül talán csak a Fiatot meg a Lanciát szeretem, a többi az szemét. A játékról is szólva, bőven nagyon faszán lehet vele menni. 2 RAM, 1 JUGGER erősség, és talán 1 NITRO erősség és 1 NITRO hosszúság van rá téve. A lotusra is kb ennyi. Én ezekre az izgága izékre ezt tettem, ez tetszik. Videóra venni már a nagy Nissant se volt könnyű, megnézem, hogy viseli a gépem a videózást a mai napon. Egyelőre alakul még a világranglista, elég foghíjas, de azért odatettem tegnap a Lanciával egy remek futamot multiban, végszónak a 2:56 a college asylumon nem is rossz a teljesen új körülmények közt
-
tutuhawer
őstag
Azért elég ügyesen lehet rakosgatni a skilleket. Én a Lotusban elkezdek hinni, és erőltetem a Lancia Deltát is. Jó reflexek kellenek és mészárolni lehet velük néhány pályán (nem, nem az autópályán). Aztán nyilván érdemes foglalkozni a T1-es szupergépekkel is - senki se mondta, hogy csak Toyota. Az, amit szeretsz vezetni, és benne a kilométer , azt kell felnyomni szépen. Közel sem csak 3 autóra jut skill. Nekem elég jól alakul már, nyilván nem minden autóm versenyautó, de versenyképes autó. A trükk az, hogy bemész a garage-ba és gondolkozol az autódat nézve, hogy mire van szükséged.
Bejelöltelek barátnak, térj vissza, szedd össze magad! Lelkesen, előre!szerk: örülök, ha tetszik a videó. Csinálok hamarosan újabbat is, talán másik géppel, és rájöttem, hogy a videóba "belekurvaanyázhatok" meg minden, mert veszi a mikrofont is

-
tutuhawer
őstag
multiban nem videózok, nem kockáztatok. Szaggat így is ez a szar, mert a felbontást meg a részletességet lejjebb nem veszem, a bandicamben sem állítgatok már semmit. Néha be-beszaggat, nem könnyű normálisan menni - nemhogy precízen, amit a multiplayer megkíván. Szóval marad a single. AMúgy marha szívesen megnézném, hogy a patch előtti időimhez képest hogyan megy az R35, de a History idei bejegyzéseit még mindig nem tudom előhozni. Tavalyi, tavalyelőtti az jó, de a 2012-es üres.
-
tutuhawer
őstag
Én is teszteltem ám, heló heló

Néhány féktávon kényelmetlenül éreztem a Nissan R35 Vspec-t, és mondom, az ultrát mégse dobom ki, kezdem a turbóval... Zöld turbó helyett találtam egy pirosat ( ventura), és lám, kerekedett egy videó is, olyan jól sikerült. Van több videó is, de nem tudom egymás után rakni őket, nem vagyok nagy videómágus...
[Tutu-tube] -
tutuhawer
őstag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
én is megválogatom a pályákat Lotusszal és így nem panaszkodom. Elég jók a versenyeim. 40+ pályákon meg inkább a T2 korlátosokat erőltetném, a chinatown tram például elég alattomos még a komoly autóknak is. Elég sok rossz sofőr van, ott azért lehet haladni. Ha T2-es alkatrész kell, akkor meg Lotusszal még mindig, 22-30 pályákon bőőőőőven van választék, jókat lehet hasítani. Ne feledd: ők vagy nem tudnak úgy rajtolni, vagy kevesebbet tudnak nitrózni vagy nem ütköznek úgy. Valami hátrányuk mindig lesz a nagyautóknak is, a Lotus meg nem gyengült. Meg se érezni szerintem.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, itt van JAPANGT barátom skill rendszerrel kapcsolatos öteletelése. Nagyon jó dolgokat sorol fel, és a hivatalos fórum pont az a hely, ahol ezt érdemes tárgyalni. Tett fel szavazást is, belépni az adatainkkal és szavazni nem több, mint 2 perc. Én igenre (YES) szavaztam, mert jókat írt. Itt a link, tessék nézegetni , kommentálni, szavazni. Kiemelten közhasznú projekt
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8681415.page -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
nekem 4 karakterem is 0. Mind a 4 2010-ben regisztrált. Megnéztem pár 2010-es barátomat és 0. Aki 2011-es, az pl rangsorolt még. Kivétel nyilván lehet, de a nullázás folyamatos, értsd: nem kell beszarni
szerk: egyre több 2010-es barátom 0. nézegettem párat
-
tutuhawer
őstag
kérlek, neeeeee

ÁPRILISI IDŐK MEG A FASZ TUDJA, MILYEN RÉGI IDŐK VANNAK MÉG FENN. FOLYAMATOS A TÖRLÉS. Azért jár a fekete pont, mert felületesen nézted át. Ha mondok valamit , akkor mondom, és tudom, miért mondom. A stat oldal meglepően gyors, csak a waterfront roadot néztem példának, 20 másodperc alatt vertem a fejem a falba. Nem kell megijedni, törölgetnek, a speedAPI küldi az új infót folyamatosan, a ranglisták meg frissülnek - folyamatosan. -
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
vigyázz, én nem ugyanarról beszélek. Startnál Lotusszal? Leszorítani Lotusszal? Ugyan már... én nem ez a típus vagyok.
Amiről te írsz , az a rammer noob. Én néha rammer vagyok. Majd holnap este talán kifejtem, mi is a különbség, mert óriási. -
tutuhawer
őstag
a RAM skillből 2-t passzoltam a zsír új Elise-re, de szeritnem majd le fogom venni. A starthoz kellő zöld csíkra tenni is luxus: El KELL találni. Nekem se mindig megy, nem vagyok ehhez szokva, gyakorolni kell. az erős nitrós autóknál növelem a nitró erejét, a gyengébbeknél a hosszúságát... jobb nem jutott eszembe. A powerup mentes futam még jó ötlet
Az új Lotusszal, amin a bodykit egymaga 1050 Ft, más opció nincs, a nitró értelmetlen úgyis. Ellenben a slingshotot erősíteném szívesen. -
tutuhawer
őstag
nem értem a panaszokat. Kizárólag annak jogos a panasza szerintem, aki azért boostolta szét az agyát, hogy elöl legyen a világranglistán. Bárki más, aki "csak" jókat akart versenyezni, egy rossz szót nem szólhat. Aki játékpénzes, az sem panaszkodhat. Aki kis boostos, az szintén. Aki kis szintű, az sem reklamlhat, mert a tanulpénzt meg kell fizetni, régen is meg kellett. Én meg rohadjak meg, mert geci 50-es szintű vagyok és kaptam érte ajándékot? 2010 óta kaptam? Ejha... A versenyek jobbak, élesebbek, taktikusabbak, esetleg nehezebbek is. Hibátlanul kell menni, most még inkább, mint azelőtt.
-
tutuhawer
őstag
reggel fél 7 után jövök azonnal! Én azt mondom, óvatosan kell bánnunk a kijelentésekkel. Én bizakodó vagyok, te meg most kevésbé. Hajnalban már többet tudunk, addig arra kérlek, bizakodj te is. Ha valami helyzet van napközben, írj rám és groupban megdumálhatjuk. vagy a sima vagy a 003-as profilommal leszek fenn.
Amiért küzdöttél, el nem vész. Ha így lenne, ha ennek csak a gyanúja felmerülne, már én is elköszönnék.
Szerintem nyugodtak lehetünk, legalábbis reggelig... -
tutuhawer
őstag
válasz
csab991
üzenetére
a nagyja felesleges - avagy egyik-másik autómmal bemegyek ellened, és arra számítasz, hogy "A" tervet nyomok, de én benyomom "B"-t és 3 ready és 4 slingshottal már nem is vagyok a térképen... Slingshot helyett pajzsom volt benn, és így maradt 4000 sling... majd most odateszem a Lanciára vagy akár valamelyik Nissanra...
-
tutuhawer
őstag
Szerintem köszönjük meg Emesének... Ha tényleg lassabbak leszünk - remélem, valaki teszteli hajnlaban rögtön - akkor midenki boldog lesz, mert nullázzák a ranglistákat. A skillek rakosgatása pedig taktikai fegyver, avagy különböző típusú sofőrök jönnek így létre... (vagy autók, de ez most szerintem mindegy) Te a bmw-det úgy, én a bmw-met így építem... Nekem így tetszik, neked meg úgy. Nagyon remélem, hogy a nitrók közti különbséget kicsit lecsiszolják, mert most megtehetik. Mondta MDV, hogy szeretnék, szerintem most alkalmas.
@ Shizuoka
Üdv a játékban! Most éppen variálnak a készítők, méghozzá olyat, hogy inkább holnap este gondolkodjunk a kérdéseden. Holnap este is itt leszek, dolgozom, szorítok időt a fórumra. Napközben semmi duma, nézegetem az újdonságot a játékban... -
tutuhawer
őstag
az biztos, hogy lehet újabb bevételt remélni ettől, de nézd onnan, hogy könnyen lehet, hogy az autók közti különbség csökken így, az olló, ami most szét van nyitva, összébb csukódik. A te skilljeid nem olyanok lesznek, mint az enyémek, bizonyos téren hátrányod lesz, valahol meg előnyöd. Nagyon kíváncsi vagyok, remélem, lesznek lelkes játékosok a patch után, mert addig nekem a fórum marad, indulok dolgozni máris...
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
hoppá hoppá, én több darab nitrós skillt is tehetek a Skyline-omra mondjuk... 1 db nitró 3 csillag meg mondjuk még egy is. van azonban egy maximum nitró megy egyéb limit, amit nem leeht növelni, de azért ez nem kutyafasza: ez jár a fejemben, hogy az én skyline-om nitrója olyan erős lesz, mint a ti toyotátok nitrója? Adja az ég és nyomkodni fogom a readyt, mint valami hülye
szerk: folyamatosan frissülő fordítás itt:
[link] -
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
maximum 50 alkatrészt és maximum 125 skill pontot kapunk. A skill pont nyilván el fog férni azonnal, de az alkatrész nem biztos. Lehet, hogy az is növelve lesz, d ki tudja

Az biztos, hogy a jelenlegi driver skillek és autók számának függvénye, hogy mennyi új alkatrészt és skill mod pontot kapunk. max 50 és max 125 db-ot. Ami érdekes, hogy szerintem X autóval jobban fogok majd menni, de Y autóval meg nem. Nagyon várom a patch végét. Amire kíváncsi vagyok, illetve szeretnék, az az, hoyg az autómat, ami most gyenge, ténylegesen javíthassam, mint pl Audi S5 vagy Audi RS4 gyengéi. Ha ez működik, akkor járni fog a piros pont a készítőknek, de ez még csak spekulálás -
tutuhawer
őstag
a world-garage chat szobájában beszélgettem, és nem volt felháborodás, pedig ott volt mindenki, aki számít... Értetlenség volt inkább, hogy akkor most mit is kapunk kompenzációként, és hogyan változik a sebességünk. Ők is nullázást remélnek a ranglistákon és csökkentik az inventoryban levő cuccokat 50 alá. 50, quqa, 50. el kell adnod, vagy be kell építened, mert lehet, hogy az átalakulás után kapott alkatrészeidet nem kapod majd meg.
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
éppenhogy jól jársz... nitrót adhatsz a kocsidnak. pl én így indítom a nagy nickemben. T1 Charger, T2 R34 V-spec, T3 R35 V-spec. Olyan nitrójuk lesz, hogy ajha... Ez egy kiváló újítás egyelőre látatlanban.
szerk: ácsi ácsi! mekkora is a nitróm erőssége? mekkora is a végsebességem? Tudok megint a világranglistán menni? Nem? Akkor a világranglistát nullázni kell , mindenki tiszta lappal indul. Szerintem ez így tuttifrutti, de holnap este többet tudunk majd
-
tutuhawer
őstag
itt vagyok helóheló. Szervezek én néha groupot, meg be-behívnak, megyünk jókat. A 8 játékos versenyek a jók, mert el kell hinned, hogy ami baleset néven történik, az nem szándékos. Ütközésnél 2 játékos hibázik ilyenkor, de főleg a hátul levő... Én azt mondom 8/8 a menő.
A group engem is zavar néha, mert mindenki belemagyaráz. De ilyenkor igazán nem is érdekes, mert csak úgy megyünk. ATESZ22 pl jó fej, ő nem szólalt meg egyszer sem, kedvelem is érte.
Odébbb! Mit értesz öreg rókán? Akik régen regisztrált játékosok BETA matricával akár? Sokan multiban mennek. Azt veszem észre a barátlistámon, hogy az igazi versenyzők elvétve TE-znek, és még mindig megy a multiplayer. Dumáltam pár cimbivel, akiket szeretne legyőzni HITMANHUN, de még nem ismeri őket, és ők pl ugyanúgy mint én, hányni tudnak a TE-től. Szóval az öreg rókák multiban vannak, legyen beírva, hogy "magyar vagyok heló" és akkor összefutsz egy csomó új arccal, kis szerencsével BETA spílerrel.
Viktor meg ártatlan, mint a ma született Damu Roland, 100-ból 99 magyar megmondta.
Szarmatrac meg szarik a fórumokra, csak nyomja a gázt. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Én a fórumban magyarázok, a pályán meg... Szarmatrac meg nem szarozik, nyomja a gázt, kiváló versenyző.
Tessék regisztrálni a TCM.MCONLINE.hu oldalon, ami nem klán vagy csapat, hanem egy NFS-sel foglalkozó oldal. Sürgesse meg mindenki az új oldal készülését, és hadd lássuk, hányan vagyunk. Az utolsó szar szemétrevaló tetves braziloknak is van oldaluk, tippek-trükkök, csalók képei, minden, amit akartok... Nekünk nincs ilyen egyelőre -
tutuhawer
őstag
Én is mondtam Hitmannek meg a tesónjának, hogy OK, hogy azt látja, hogy Tutu és Nfree, és márpedig ez a két ember a legjobb, de mondtam, hogy hülyeséget beszlé, mert bőven többen is vannak, akik marha jól, hibátlanul, gyorsan tudnak menni. Te is jó vagy és ha jó napod van, bárkit elkaspz. van 10-15-20 ilyen magyar játékos, mondtam is HitmanHUN-nak. Illetve mondtam, hogy a legelőrébb rangsorolt magyar játékos, nem más, mint VIKTORHUNGARY, győzze le őt , ha tudja

-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
remek gépeket gyárt a Renault, a versenypályák adatai alapján (is) fejlesztenek, aminél jobb teszt nincs. Sokkal többre tartom ezt a fajta fejlesztést, mint a "szuperautók" kategóriáját, ami nekem mindig is idegen lesz, mű. Jó gép ez, szép.
(a játékban a Megane viszont szerintem ronda) -
tutuhawer
őstag
egész jó a ranglista, meg kéne találnom a módját, hogy szerkeszthetném. Illetve vennem kéne a fáradságot... az alkatrészes megnyerős team-ger.net oldalt 2 perc az új adataimmal frissíttetni, de az autó más tészta. A skyline R32 és a Toyota Supra szerintem előrébb van, az R34 (a szívem szakad meg) szerintem hátrébb. Kár, hogy ez senkit se érdekel, de attól még lehetne rajta vitatkozni, mi hány méter. Majd átnézem a WG-t, mert van erre egy külön topic, ahol minden autóról fetehetünk mi magunk is adatokat. Benyomom, milyen tuningom van, benyomom, hogy az adott feltételeknek hogyan felelt meg a kocsim, és a táblázatba beleteszik, elemzik. Én azt tudom mondani innen, hogy a 350Z, R32 nissan, toyota Supra trióval letépem a pofámat, ha Skyline R34-gyel megyek...
-
tutuhawer
őstag
válasz
rhytlock
üzenetére
értem, így érthető. OK a dolog. Azonban lenne még egy kérdésem, és most szeretném tisztázni, hogy nem kötöszködnék, hanem kiváncsi vagyok, egy kis lélektan érdekelne. Ha mi ajánlunk egy másik T2-es autót arra az esetre, ha megunod az el Caminót, akkor mi a garancia, hogy az újat nem fogod megunni? Elvégre egyáltalán nem a te döntésed, hisz mi ajánlottuk. Miért nem azt veszed a T2-es kategóriából, amit sosem unsz meg, mindig tetszeni fog, ha előveszed? Ez a kérdésem.
-
tutuhawer
őstag
tedd fel a közösségi oldalakon is akár, hátha pár cimbi kisegít. nyilván a world topikban saját magamnak adom a HP kódot, ha van... vagy ha ismerősömnek van, akkor magam használom fel, nem adom neked
Este esetleg... biztosan fenn leszek, de könnyen lehet, hogy zenét hallgatok közben. -
tutuhawer
őstag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
erre lehet számítani, igen, és láttam a falon átmenős trükköt is. Mindenen átmegy a saját képernyőjén, a miénekn pedig repül a pofánkba minden tárgy. Nagyon látványos, jól látható, de feljelenthetetlen, és nagyon nehéz menni mögötte. Megint megy a trükk, majd este olvasok róla, mert már este munkába állok megint - immár az eredeti munkahelyemen. szorítok egy kis időt olvasásra
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
a frapsszel is van fenn videóm , de az időhúzást nem szeretem, semmi kedvem konvertálni még utána, meg néha az is szaggatott. Aztán a bancdicammel csináltam az utolsó 2 videómat, de ma az sem menne, darabokban a térkép a rögzítés alatt. Kipróbálom ezt az új cuccot, esetleg 1600*900-as felbontáson HIGH beállításokon videózok. Ennyi engedményt tudok tenni magamnak. A képernyő mérete a továbbiakban nem alku tárgya. A részletesség HIGH, ez sem alku tárgya, próbáltam. Lebutítottam a grafikát és nem tudtam menni. Nekem kell, hogy nagy legyen a képem, és kell, hogy mosódjon a kép, mert különben nem érzem a sebességet. Kép és hang, ez fontos, a HUD nem is kéne, kipróbáltam.
-
tutuhawer
őstag
eddig miért nem mondtad ezt a videófelvevőt?
Mostanában a bandicam is berángat, nem könnyű videózni. Én viszont a minőségből nem tudok lejjebb adni, 1920*1080 high beállításon kéne trükköznöm valami videót. A gépem jobb napjain bírja, néha meg szétesik a térkép. Valamit trükközök majd a jövő héten a programoddal. Sőt, téged foglak levideózni, ha működik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval ajánlom akár nitró nélkül is a pályát