- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Én még abban reménykedem , hogy ezzel a skilles modszerrel beépítettek , még valami anti cheat dolgot is , habár meg kell mondjam a héten nem futottam össze csaloval .
Az egyszer biztos , hogy favorizálod magad, mert nem mind 1 versenymódba is vagy 2 féleképp biztos meglehet építeni a kosit , lessz aki bizva magában , elhagyja a perfect startot majd később slingel és ügyességgel operál, lessz aki az indításra gyúr majd rá is imátkozik , nehogy hibázzon.
Nem rossz ez így lehet, csak kiváncsian várom hogy lessz a fojtatás. mennyire lehet érvényesülni majd a tömegben .
Egy nagy problémám van még nem döntöttem el meik fajta emberke , legyek , ja és még ezen belül is számítani fog rövid sprintet mész vagy körversenyt .
Legalább 3 féleképp fel lehet építeni 1 db kocsit . JaaajTUTU
Mikortól lehet újra a listára gyúrni??
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest