Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #7962 üzenetére
amúgy szerintem is az mert annyival brutálisabban nem megy az ultra cuccokkal adott dög ..
minap haver ellen futottam neki full ultra verdája van és annyira nem estem hasra mint amennyire vártamén ellene pro tuned a1 el mentem neki meg ultrája volt .. nem azt mondom hogy nem megy , csak azt hogy nem brutálisan jobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest