- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
a bivaly erős nitró nekem arra (is) kell, kellene, hogy tudjak reagálni a többiek nitrójára, és nagy ívben leszarhassam a végsebességemet, meg hogy mikor érem el. Ez a fekete pont a nissannak egyelőre, de rajta leszek, hogy kihozzam a maximumot. Garden blvd egész jó pályának tűnik, esetleg stad. chase is. Chase végén egészen jól közelítettem pár ellenfélre, privát és multi futamokban is, ami biztató. Tényleg full gázon, nagyon fasza kezelhetőséggel, precízen lehetett vele menni. A piros rugó kell bele - szerintem nagyon, a komoly sárga gumival és szuper vas lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kutya topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest