Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz odébbb #3594 üzenetére

Na szóval megosztom veletek az uj észrevételemet , hogy mér enyire szemét a játék.
    Uj profilt keztem 11szintig értem el . eddig minden simán ment , de kb 45 futamot nyertem 15 vesztettem , nos a játék eddig 3 db nyamvadt partot adott azt is a legkisebbet, amit a boltban lehet kapni, tehát jelenleg van egy alaptuningos autóm ami nem lenne rossz a saját kategoriáába , de A 11szintű roswood park loop , nevű pályán ahol elvileg dobálnia kéne a partokat , nem tudsz labdába rugni a 17szintű emberkék ellen akik ugye rx 7 imprezza stb nagyobb kocsikkal vannak , amik ugye jobbak végsebességre az én kis korollámnál, ez a pálya meg nem igényel nagy tudást csak jó rajtot és végsebességet.

Na akkor ha olyan szórakoztató a játék , miért nem ad rendesen partot nem kell pro , de legalább race jöhetne , hogy szépen fejlődj hogy tudd tartani a versenyképességet . felháborit.
    Ha meg ugye dobsz pénzt rá akkor , egyből olyan ellnfeleket dobál akikkel megint nem tudsz mit kezdeni , idegesít megint .
    Közbe nézem a hireket mások szarrá nyerik magukat , én ha privátozom 1ó egy pályán akkor sem kapok semmit , kész vagyok ienkor megy el megint a kedvem az egésztől.

És a többi marhaságról nem is beszélek.

• Qru

MODERÁTOR

válasz odébbb #3594 üzenetére

Igen. Szilva után az első értelmes vétel az RX-7 vagy a Z4-es páros.

Én nem vártam Szilva után vettem Imperzát meg Evo-t, mind a kettő abalkon kidobott pénz volt, mert sz@rt se értek. Szilvával gurigázz össze egy RX7-re vagy Z4-re valót.

mod:

Az RX-7 BM különösen jó vétel, mert kapásból egy elég tűrhetően felpimpelt verdát kapsz.

Új hozzászólás Aktív témák