Új hozzászólás Aktív témák

• JumboJet

csendes tag

értem,értem, hogy az új NFS ben lesz online mód, meg mitó ( = mitt'omén) csak arról feledkezett meg a Zelektronik Árc, hogy eddig 150 traktort tárolhattam a garázsomban, most jó, ha megin' lesz 5 férőhely. egy ilyen mutatvány után ki akarna online játszani egy ilyen zsidó cég játékával? nembeszélve arról, hogy ismertem oylan orosz játékost aki ebbe belevert majdnem ( barokkos túlzással lehet mondani) 200ezret.
    azoknak akkor kezicsókolom? sovány vigasz, hogy jön egy ilyen, amikor annyit fizettek egy ilyen szolgáltatásér, hogy az NFS ük-ük-ük-ük-ük unokáját is ingyen kéne házhoz kapniuk.
    ami meg ultragáz; Igaz ugyan, hogy grafikailag olyannyira szép lesz, hogy nem tudod azt, hogy te most játszol, vagy télleg' egy autóban ülsz... csak... elfogynak az igazi elvek. Original versenyeket akarnak, szériaautókkal. Ez működik is a Ferrarinál. csakhogy ez egy nagyonnagy bukás, amit nem vesznek észre.
    az NFS fénykora a II széria idején volt... NFSU, NFSU2, NFSMW, NFSC, NFSPS, és ezzel lezárult. talán még a Run, és akkor jóindulatú voltam. hogy miért is??? Talán azért, mert itt utcai autókat tudtál ronggyá tuningolni, és igazi versenyek voltak! jó nagy körökkel, Hondákkal... Ma olyan versenyeket kapsz, hogy menj Maseratival egy akkora kört, mekkora a kerted. No karrier, no küzdelem... Irreális. Deee azért az EA tudja mi kell a játékosoknak. Ha lesz olyan hülye aki ezt bekajálja, akkor megérdemli az EA hogy tovább fennmaradjon a neve.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés