- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Elmicsi #3101 üzenetére
Ahogy írod, hogy neked minden autó megvan, szerintem neked teljesen felesleges költs erre a részre. Annyi aranyat kell ugyanis rákölteni, hogy biztosan nem jön vissza, cserébe kapsz tournament pontot, meg pízt, meg ilyesmi.
Egyszer-kétszer én is kacérkodtam a 25. helyen belüli helyezéssel, de én sem tudtam megcsinálni. Éjszakásként pontosan indítottam a tournamentet, és a Street smartos volt, ahol volt fullos Subarum akkor már, így bíztam benne. Egyetlen jegyet sem pazaroltam, és csak egy futamot rontottam el... (van ilyen). A végén már csak 680, majd a legvégén csak 500 pontot ad. Rátoltam 4 vásárolt jegyet is, ez 240 arany, és így lettem a 37. Nem nagyon volt több aranyam akkor, venni ugyanis még nem vettem, és nem is hiszem, hogy fogok... Úgy kell nekifutni szerintem, hogy beáldozol párszáz aranyat, és ami nem jön vissza, azt költötted a többi nyereményre. Egyébként 1000-en belül már viszonylag rentábilis. Talán egyszer egy vasárnapit megpróbálok, bár fullos nissan gt-r alatt nem hiszem, hogy érdemes...
-
Olipapa
tag
válasz
Elmicsi #3101 üzenetére
Írtam a supportnak, és már reagáltak is rá. Bőségesen kárpótoltak, adtak 500 goldot, meg 250K aranyat, és 5000 TP-t, meg valamennyi visual pointot. Xal megérte nem megkapni a rewardot
Nekem ilyen vizuális bugjaim nincsenek, kivéve a hiányos ellenfeleket. Amúgy egy GT500-as event jöhetne mert az nincs meg, akkoriban még nem játszottam a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Milyen program, ami...?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest