Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa #3099 üzenetére
Én sem kaptam meg. Jó tudni, hogy nem vagyok ezze legyedül. Pl a garázsban a pár kocsinak a képe sem látszik, csak a közepe. Az a durva, hogy 39. helyen voltam tegnap zárás előtt 6 perccel. Amúgy rájöttem teljesen felelsleges ezt a részt nyomatni. Múltkor ráköltöttem teszt jelleggel 120 goldot a tankolásra és még így se tudtam a 25-ben benne lenni. A végén már 1 futam 1 helyezetbeli előreugrást adott. A főnyeremény 800 gold se fedezné amit az eléréséhez költene az ember. Na meg végre valami új vagy nagyon régi eventet is betehetnének, mert tél óta semmi nem volt. Még azt a nyomorult ferrarit is eventeken keresztül, hónapokon át adják be. Én már átálltam egy másik játékra, de remélem lesz még értelme ezzel játszanom, mert tetszene. Egyedül az eddig megszerzett dolgok tartanak vissza hogy letöröljem a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest