Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én nem hiszem, hogy törölném mostanában. Nézzük, mit kínál a játék: IAP rendszer, vagyis ingyen játszva nyilván hosszadalmas, rengeteg farmolást, ismétlést igényel. Ennek ellenére nincsenek kizárólag fizetés után elérhető tartalmak, szóval megfelelő játékidő beleölésével végigjátszható, minden autó megszerezhető, tuningolható, egyedivé alakítható. Lehet, hogy egy év kell neki, de más játékkal is játszik ennyit az ember, ha leköti. Én meg amúgy is jó esetben csak napi 3-4 alkalommal tudok vele játszani, lassan haladok, de legalább nem csömörödök bele a farmolásba. Tetszenek az autók, a tuning, bár vannak idegesítő dolgok, mégis, kitűzök valami napi kis célt, és már jól is szórakoztam abban a 10 percben amíg nyomatom. Szóval nekem mobilra megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi