- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Alert89 #3681 üzenetére
Szintén zenész... Időrabló szemét, cserébe meg nem nyújt semmit, csak a birtoklás örömét. Biztos meg van a maga pszichológiája, hogy ez miért szippantja be az embert, de én úgy döntöttem, hogy keresek valami olyan játékot, ami tényleg az autóversenyről szól, mert ez közel sem...
-
Praetorianus
aktív tag
Mivel érdemes készülni a Lamborginis eventre? Mivel lehet majd fejleszteni a gépet? Dollárt spóroljak, aranyat, vagy kupát? Vagy továbbra is élhetem a szokásos pazarló életmódom?
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
-=Szabi=- #3347 üzenetére
Én csak pár napja játszok, azóta még nem volt játszható event. Akkor ezt a kocsit elvileg ott lehetett megnyerni/összerakni/mittomén? Aki meg elszalasztotta, az így járt? Nem mintha telesírnám miatta a párnámat, csak azt nem értem, hogy miért építenek tournamentet olyan autó köré, ami nem mindenkinek elérhető...
-
Praetorianus
aktív tag
Létezik, hogy az aktuális tournamenthez olyan kocsira van szükség, ami a megszerezhetők között sincs? (Dodge Charger R/T) Vagy csak én néztem be valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest