Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Alert89
üzenetére
Szintén zenész... Időrabló szemét, cserébe meg nem nyújt semmit, csak a birtoklás örömét. Biztos meg van a maga pszichológiája, hogy ez miért szippantja be az embert, de én úgy döntöttem, hogy keresek valami olyan játékot, ami tényleg az autóversenyről szól, mert ez közel sem...
-
Praetorianus
aktív tag
Mivel érdemes készülni a Lamborginis eventre? Mivel lehet majd fejleszteni a gépet? Dollárt spóroljak, aranyat, vagy kupát? Vagy továbbra is élhetem a szokásos pazarló életmódom?

-
Praetorianus
aktív tag
válasz
-=Szabi=-
üzenetére
Én csak pár napja játszok, azóta még nem volt játszható event. Akkor ezt a kocsit elvileg ott lehetett megnyerni/összerakni/mittomén? Aki meg elszalasztotta, az így járt? Nem mintha telesírnám miatta a párnámat, csak azt nem értem, hogy miért építenek tournamentet olyan autó köré, ami nem mindenkinek elérhető...
-
Praetorianus
aktív tag
Létezik, hogy az aktuális tournamenthez olyan kocsira van szükség, ami a megszerezhetők között sincs? (Dodge Charger R/T) Vagy csak én néztem be valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Iphone 13 Black független szép állapotban.
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Valamit nagyon elbarmolok ezek szerint...