Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Autókat nem lehet eladni a játékban.
-
david0025
friss újonc
Valaki tudja hogy van pár felesleges autom amit nem használok azt el lehet adni vagy valami válaszokat is elöre is köszi 😃😃
-
Entonik
junior tag
Van mèg itt valaki rajtam kívül
-
Entonik
junior tag
BUÉK mindenkinek .
-
saen
veterán
Új update vasárnap: 3 új kocsi lesz ami talán a lényeg, meg a vault is bővül szépen.
-
saen
veterán
Sikerült megcsinálni az első komolyabb Vault eventet, gold költése nélkül. Tudom ez messze nem a legnehezebb, cserébe viszont most ez a legjobb kocsim, végre tudok haladni ismét a kampánnyal. (Eddig a maxos BRZ volt a top, de azzal elakadtam PR miatt) Következő event a 370Z lesz, mert rövidesen kell majd a párbajos bajnoksághoz.
-
-
saen
veterán
Köszi, igazából redditen is megvan minden info. Két nehezebb eventet próbáltam eddig, az egyik a most futó Corvette-es, itt egyszerűen nem volt elég pénzem a végére, hogy felfejlesszem a kocsit (többet kellett volna farmolni), a másik pedig a harmadik sztori mission, urban legends néven ami egy bmw-t ad. Ez kb a legnehezebb event a reddit szerint, van benne 7 igen kemény menet. Simán eljutottam az első nehéz versenyhez ami a 6. napon van, de ahhoz közöm sem volt. Még úgy sem, hogy megnéztem a youtube videot, hogy hogy lehet megcsinálni... Ehhez persze hozzájött a telefonom is, mert baromi szar rajta játszani.
Egyelőre a könnyebb eventeket tervezem csinálni, aztán majd ha jobban megy akkor bepróbálkozom a nehezebbekkel is. Most a második sztorisat csinálom, az anno simán ment. Utána meg nem az urban legendset tolom, hanem keresem a könnyebbeket
Idővel majd bepróbálom a nehezebbeket is, de még én sem tudom, hogy mennyire leszek kitartó.
-
Van egy SpeedHUNters nevű magyar NFS: No Limits facebook csoport.
Ha komolyabban érdekel a játék, akkor csatlakozz oda, mert ott aktivitás van, segítő tagok vannak, plusz rengeteg tippet olvashatsz a könnyebb haladás érdekében, például az Event-ek esetében is raklapnyi tipp, okosság van, hogy nulla arany ráköltés nélkül tudd megnyerni onnan az autót.
Ja és itt csak is legális dolgokra kell persze gondolni, semmi csalásra nem gondolok. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest